Billeje i Tyskland

Biludlejning i Tyskland

Billeje i Tyskland er billigere end mange tror, og udvalget af lejebiler er enormt. Stort set alle de største biludlejningsfirmaer er repræsenteret i landet, herunder Avis, Europcar, Hertz, Budget, Alamo og Sixt.

På Billeje.info kan du bestille billeje fra disse og mange andre med afhentning i alle store tyske lufthavne og byer, og hos de fleste firmaer kan du uden gebyr afhente din lejebil i en by og aflevere den i en anden.

Se også: Billeje i Flensborg | Billeje i Berlin | Billeje i München | Billeje i Hamburg

Billeje Tyskland. Billig biludlejning online.
Drømmen om en rigtig Autobahn-cruiser kan blive opfyldt med billeje i Tyskland.

Lej bil i Tyskland – med fri kilometer og uden gebyr

Bestiller du billeje i Tyskland i søgemaskinen her på Billeje.info er alle priser inklusiv fri kilometer og uden skjulte gebyr. I billeje-søgemaskinen sammenligner vi priser fra alle biludlejningsselskaber, så du nemt og hurtigt kan få en oversigt over de aktuelt bedste tilbud.

Mange danskere har opdaget fordelen ved at leje bilen syd for grænsen. Vilkårene er de samme, men prisen er der stor forskel på. Derfor vælger flere og flere danskere hvert år at leje bil i Flensborg, der er én af vores mest populære destinationer.

Selv hvis du har egen bil, bør du overveje at skifte til en lejebil, når du har krydset over den tyske grænse. Beregninger fra blandt andre FDM har gentagende gange vist, at det for de fleste billister blandt andet på grund af ‘Fri kilometer’ er billigere at forsætte rejsen sydpå i en lejet bil.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Tyskland som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip til at finde netop den bil som bedst opfylder dine behov og ønsker, er at benytte søgemaskinens filter. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at udvælge biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

De vigtigste lufthavne i Tyskland

Tyskland er et stort land, så vil man længere sydpå end de tyske grænsebutikker, kan man med fordel tage tog eller fly til ens destination og bestille biludlejning der fra. Du kan flyve direkte til Tyskland fra Danmark med en stribe flyselskaber som Lufthansa, British Airways, SAS, Norwegian og easyJet, der har daglige afgange. Det kan være en mulighed for at komme hurtigere frem, og kombineres flyrejsen med billeje, får du stadig bilens bevægelsesfrihed. Her er de 10 mest benyttede lufthavne i Tyskland:

  1. Frankfurt lufthavn (Lufthavnskode: FRA)
  2. München lufthavn (MUC)
  3. Düsseldorf lufthavn (DUS)
  4. Berlin Tegel lufthavn (TXL)
  5. Hamburg lufthavn (HAM)
  6. Köln Bonn lufthavn (CGN)
  7. Berlin Schönefeld lufthavn (SXF)
  8. Stuttgart lufthavn (STR)
  9. Hannover lufthavn (HAJ)
  10. Nürnberg lufthavn (NUE)

Lejebil i Tyskland

Billige billeje i Tyskland med AVIS og Budget
AVIS og Budget billeje i Frankfurt Lufthavn benytter det samme kontor.

Selv om Tyskland er vores naboland, kan det være en god idé at finde en lejebil til rejsen hjemmefra. I Tyskland kan du finde det største marked for biludlejning i Europa, og det er ikke kun på grund af efterspørgsel fra turister. Tyskerne benytter selv i stort omfang billeje.

Ifølge en undersøgelse benytter mere end halvdelen af tyskerne således billeje til rejser, der varer mere end fem dage. Samtidig er efterspørgslen på billeje i Tyskland mere konstant året rundt sammenlignet med de populære ferielande ved Middelhavet.

Uanset om du vil afhente din bil i en lufthavn eller en togstation, kan du ved at bruge søgemaskinen her på siden nemt finde den billigste lejebil i Tyskland til din rejse. Udvalget af biludlejningsfirmaer er stort de fleste steder i landet, og vil du være sikker på at finde den bedste pris, bør du sammenligne flere forskellige tilbud. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på siden, som indhenter priser på billeje fra både store og små biludlejningsfirmaer.

Færdselsregler og miljøzoner

Når du skal på bilferie i udlandet, er det altid en god ide på forhånd at sætte dig ind i de lokale færdselsregler. Det gælder også for Tyskland, hvor der især på autobahn er regler, som vi ikke kender fra Danmark. Vær desuden opmærksom på, at der i Tyskland ligesom i flere andre europæiske lande er indført miljøzoner for at begrænse udledningen af partikler i de indre byer. Kun biler med godkendte miljømærker må køre ind i miljøzonerne, og dette gælder uanset om du kommer i egen bil eller benytter billeje.

Få mere information om færdselsregler i Tyskland

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/
Du har måske allerede skimtet Neuschwanstein, hvis du har fulgt autobahn A7 mod Østrig. Foto: ビッグアップジャパン, CC.

Veje som indbyder til eventyr i lejebil

At leje bil i Tyskland er en god måde at opleve dette store land på med mange forskellige regioner. Ifølge Wikipedia har Tyskland verdens 12. største vejnet, og vejene er helt i top. Det inkluderer et stort netværk af motorveje, også kendt som autobahn, som udgør ca. 12.700 km og dækker langt det meste af landet. Tyskland er dog meget andet end autobahn. Det øvrige vejnet er også velholdt og når ud i de fjerneste afkroge, så du i bil sjældent vil være begrænset i din bevægelsesfrihed.

Tyskland er over otte gange større end Danmark og rummer stor variation. I nord ligner landskabet det danske med kysterne ud til Nordsøen og Østersøen, men længst mod syd byder alpernes høje tinder på en helt anden oplevelse. På en rejse mellem disse yderpunkter vil du komme gennem alt fra åbne flodlandskaber til tætte skove.

I mange områder ligner Tysklands landskab næsten et eventyr med store borge omgivet af kæmpe skove, smukke åer og brølende floder. I bil kan du nyde omgivelserne omkring dig i dit eget tempo. Kør for eksempel en tur til Schloss Neuschwanstein, som ligger blot 1½ times kørsel sydvest fra München. Mange ser blot dette eventyrslot på afstand, når de suser forbi på autobahn A7 på vej mod Østrig. Men det kan anbefales at tage sig tid til at holde ind for at beundre slottet tæt på og lade fantasien få frit løb.

Forbindelse mellem kulturbyer

Der er efterhånden gået en generation siden muren i Berlin faldt, og hovedstaden er i høj grad livet op siden da. I hele Berlin finder man stadig minder fra tiden både før og med muren, som Tyskland og Berlin i høj grad har formået at gøre til en magnet for turister. Men den tyske hovedstad har meget mere at byde på end monumenter og minder fra tiden med Berlinermuren. Bestil billig billeje i Tyskland i hovedstaden og oplev blandt andet de to relativt nye museer Currywurst-museet og filmmuseet, Kinemateket.

Biludlejning i Tyskland er også en god måde at rejse mellem Berlin og kulturbyerne Frankfurt, München og Køln, der er berømt for at være ophav til eau de Cologne og for den utrolige katedral eller domkirke, Kølner Dom, der ligger lige ved hovedbanegården. UNESCO-byen Lübeck fra middelalderen er ej heller at forglemme. Byen er blevet genopbygget efter 2. verdenskrig og er smuk som aldrig før.

Du kan også bruge din lejebil til at køre langs en af Tysklands 150 temaruter som for eksempel Romantische Strasse, Tysklands ældste og måske smukkeste turistrute. Ruten som fra barokbyen Würzburg ved Mainflodens bredder til Bayerns højest beliggende by, Füssen, går gennem 60 større og mindre byer inden man når frem til de bayerske Alper, er en enestående oplevelse. Den ene perle efter den anden dukker op i form af prægtige slotte og klostre, ligesom der i de små byer er middelalderlig bindingsværksromantik for alle pengene.

En anden berømt turistrute, som er perfekt at følge med billeje er Deutsche Alpenstrasse, som slynger sig gennem De Bayerske Alper, den imponerende smukke naturlige grænse mellem Tyskland og Østrig. Denne 480 km lange rute øst for Bodensøen med fabelagtige udsigter, forbi ældgamle slotte, pittoreske hoteller i alpehyttestil og bjerglandsbyer med de kunstfærdigt bemalede huse, man i Bayern kalder for Lüftlmalerei, giver den rejsende et indtryk af Tyskland, når det er bedst.

Der findes guidede busture langs mange af disse turistruter, men den bedste måde at se dem på er ved at køre selv. Ruterne er velmærkede og yderligere information er tilgængelig i byerne, der passeres undervejs.

Den nemmeste måde at leje en bil i Tyskland er at foretage billejen hjemmefra. I vores søgemaskine kan du søge blandt de største biludlejningsselskaber og hurtigt finde den billigst mulige pris. Angive blot hvor du ønsker at afhente din bil samt start- og slutdatoer. Tryk dernæst “FIND BILLIGSTE PRIS“. Så får du efter få sekunder en oversigt over de aktuelt billiste lejebiler i byen eller lufthavnen.

Oplev de tyske traditioner

Gennem hele landet løber Vesteuropas længste flod, Rhinen, som man kan overveje at køre en tur langs, hvis man lejer en bil til sin ferie i Tyskland. Floden der er 865 kilometer lang, krydser gennem flere tyske delstater.

På turen vil du opleve, at livet i Tyskland er præget af en overraskende stor mangfoldighed takket være forskellige kulturelle påvirkninger gennem tiden. Med lejebilen har du fleksibilitet og frihed til at følge dit eget tempo samt ikke mindst bedre mulighed for at rejse ad de små biveje. Benyt din bevægelsesfrihed til at opleve traditionelle karnevaler, vin- eller oktoberfester og ikke mindst udforsk landets gode køkken sammen med vine fra 13 vindistrikter.

Du kan læse mere om de tyske vindistrikter på hjemmesiden for Deutsches Weininstitut

Ressourcer

Find den billigste lejebil i Tyskland Find Billeje her -- data-src=