Billeje Frankfurt Am Main

Her på Billeje.info har du mulighed for at finde den billigste billeje i Frankfurt Am Main via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste de informationer om afrejsetidspunkt og destination m.m., som du bliver spurgt om, så finder søgemaskinen automatisk det bedste tilbud i Frankfurt Am Main til dig. På denne måde kan du ordne din billeje online hurtigt, nemt og sikkert allerede inden, du ankommer til Frankfurt Am Main.

Find den rigtige billeje i Frankfurt Am Main

Hvis du flyver til Frankfurt Am Main, eller Flughafen Frankfurt am Main/Rhein-Main-Flughafen, som den hedder på tysk, har du også muligheden for at leje din bil allerede ved ankomsten til lufthavnen. Du kan her læse mere om billeje i Frankfurt lufthavn.

Du kan læse meget mere om, hvordan du bestiller billeje her på siden, hvad der er inkluderet, og andre relevante spørgsmål omkring biludlejning på vores side med hyppigst stillede spørgsmål.

Frankfurt Am Main

Frankfurt Am Main, eller Frankfurt, som de fleste kalder den, er den største by i den tyske delstat Hessen og den femtestørste by i Tyskland med omkring 700.000 indbyggere.

Frankfurt er det største finansielle centrum på det europæiske kontinent og rangerer blandt verdens førende finansielle centre. Det er bl.a. hjemsted for den Europæiske Centralbank , Deutsche Bundesbank , Frankfurt Stock Exchange, og en række andre store banker.

Frankfurt er også et centrum for handel, kultur, uddannelse, turisme og webtrafik. Frankfurt er f.eks. hjemsted for mange af Tyskland mest kendte institutioner og museer, herunder Johann Wolfgang Goethe-universitetet, Naturmuseum Senckenberg, Schirn Kunsthalle Frankfurt, Goethes Hus, Tysklands største botaniske have Palmengarden, samt ét af verdens største messe-områder, Messe Frankfurt, som fylder mere end 578.000 kvadratmeter og rummer hele ti udstillingshaller, et centralt logistikcenter og et tilknyttet messecenter.

Blandt Frankfurts største messer kan nævnes Frankfurt Motor Show, der er verdens største motor-show, og bogmessen i Frankfurt, der er verdens største bogmesse.

Trafik-knudepunkt

På grund af sin centrale placering i Tyskland og Europa er Frankfurt et stort trafikknudepunkt, der forbinder nord og syd, samt øst og vest.  Frankfurt Lufthavn er Europas tredje-største lufthavn målt på antallet af fly-aktiviteter, kun overgået af Heathrow i London og Charles De Gaulle i Paris, og desuden det vigtigste knudepunkt for Tysklands luftfartsselskab Lufthansa, som er det største flyselskab i Europa .

Frankfurts hovedbanegård er en af de største stationer i Europa og vejknudepunktet, Frankfurter Kreuz, beliggende tæt på lufthavnen, er det mest benyttede motorvejskryds i EU med 10 kørebaner og omkring 320.000 biler dagligt.

Andre populære billeje-destinationer i Tyskland

Du har også mulighed for at læse om andre af vores populære biludlejnings-destinationer i Tyskland, herunder Flensborg, München lufthavn, Berlin lufthavn og Hamborg lufthavn

Find den billigste lejebil i Frankfurt Am Main Find Billeje her --> Sammenlign priser her