Billeje i Frankfurt Lufthavn

Billeje i Frankfurt lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, hvadenten det er til Frankfurt eller til et andet sted i Tyskland. I søgemaskinen ovenover kan du finde den billigste biludlejning i Frankfurt lufthavn, idet søgemaskinen sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber.

Frankfurt er en af de største lufthavne på det europæiske kontinent. Omkring halvdelen af Frankfurt lufthavn’s passagerer skifter til et andet fly for at komme videre til en anden tysk eller europæisk destination. Dette kan forklare de fremragende transitfaciliteter og transporttjenester mellem de to terminaler.

Frankfurts skyline ved solnedgang.

Terminaler og faciliteter

Frankfurt Lufthavn har to store passagerterminaler (1 og 2) og en meget mindre, dedikeret First Class Terminal, som drives og udelukkende bruges af Lufthansa. Terminal 1 er den ældre og større af de to passagerterminaler og blev indviet i 1972. Landsiden er 420 meter lang. Terminalen er blevet udbygget flere gange og er opdelt i afsnit A, B, C og Z og har en kapacitet på cirka 50 millioner passagerer om året. Denne terminal benyttes primært af Lufthansa og andre selskaber i Star Alliance, herunder SAS.

Terminal 2, som har en kapacitet på 15 millioner passagerer om året, blev åbnet i 1994 og er opdelt i afsnit D og E. Et sammenhængende anlæg mellem Terminal 1C og 2D giver direkte, men ikke-offentlig adgang mellem de to terminaler. Den har otte gates med jetways og 34 standpladser, i alt 42 gates og er i stand til at håndtere widebody-fly som fx. Airbus A380. Terminalerne er forbundet af ‘Skyline’, som er en automatisk people mover.

Frankfurt lufthavn – eller ‘Flughafen Frankfurt Main‘ – er en lufthavn med mange faciliteter: Lufthavnen har 16 vekselkontorer og forretninger i Terminal 1 og 2, samt 7 banker på 18 forskellige steder. Posthusene er beliggende i Terminal 1, afgangshal B (dagligt 07.00-21.00) og i transitområde B. Der er adgang til internettet fra mange gates.

Hver af Frankfurts terminaler tilbyder en bred vifte af butikker lige fra mode, blomster og parfume til elektronik, bøger og delikatesser butikker. Andre tjenester omfatter renserier, et lufthavnscasino og frisører. De mange faciliteter gør det oplagt at bestille billeje i Frankfurt lufthavn.

Nyt Terminal 3

I 2009 besluttede den tyske regering at oprette nye, tredje terminaler i både Frankfurt Lufthavn og München Lufthavn for at håndtere forventede passagerstrømme på 90 millioner i Frankfurt i 2020 og 50 millioner i München i 2017. Den nye terminal bygges af Fraport, syd for de eksisterende terminaler hvor Rhein-Main Air Base tidligere lå. Den nye terminal 3 skal kunne håndtere op til 25 millioner passagerer og vil have 75 nye standpladser, når den er færdigbygget. En udvidelse af SkyLine people mover-systemet er planlagt til at forbinde den nye terminal med terminal 1 og 2 og lufthavnens togstationer.

Biludlejningsselskaber i lufthavnen

Inde i begge terminaler finder man udlejningsskranker fra alle de store biludlejningsselskaber som fx. Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Firefly, Hertz og Sixt. Her afhenter man først nøglen til bilen, hvorefter man henter sin lejebil i et parkeringshus. Det er nemt at finde ud af, ligesom det er nemt at finde, hvis man vender tilbage til Frankfurt lufthavn for at aflevere sin bil.

Find den billigste billeje

Søg efter billeje i Frankfurt lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i Frankfurt lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Du kan også finde den billigste billeje i andre tyske byer og lufhavne, f.eks. i Flensborg, der er én af vores mest populære destinationer.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Frankfurt Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Frankfurt Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Frankfurt Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her