Billeje i München Lufthavn

Billeje med Billeje.info i München lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten til byen selv eller til andre områder i Tyskland. I søgemaskinen foroven kan du finde den billigste biludlejning i München lufthavn, idet søgemaskinen sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber.

München er en af Tysklands mest populære turistbyer, med en levende bykultur centreret omkring pragtfulde gotiske bygninger, parker og museer. Det årlige højdepunkt er Oktoberfesten, hvor byen besøges af tusinder af lokale og udenlandske humle-tilbedere.

Et Lufthansa Airbus A319-fly letter fra München Lufthavn i Tyskland

Hvis du lejer lejebil i München lufthavn, er det nemt at komme ind til byen og stifte bekendtskab med dens mange seværdigheder. Isar-floden løber i byens centrum, og du vil finde de fleste af Münchens seværdigheder på venstre bred af floden.

Den gamle bydel

Fra Hauptbahnhof til Altstadt (den gamle bydel) er en behagelig 15-minutters gåtur vest gennem Karlsplatz langs Kaufingerstrasse. Kernen i Altstadt ligger omkring Marienplatz, et livligt torv, hvor du kan slappe af på en fortovscafe eller udforske nogle af de nærliggende kirker. En af de største attraktioner er neo-gotisk Neues Rathaus, fra det 19. århundrede, en ekstravagant bygning på den nordlige side af pladsen. Den engelske Have (Europas største park) er i Schwabing, og giver muligheder for naturskønne vandreture og sejlads.

Maximilianstrasse, øst for Marienplatz, er fremragende til shopping, og har også trendy barer og natklubber. Med bil rundt i byen kan du besøge Schloss Nymphenburg (10km nordvest for centrum), Residenzmuseum, Viktualienmarkt (berømt marked for fødevarer), Deutches Museum (verdens største teknologi museum) og det kongelige palads.

Søg efter billeje i München lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i München lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i München Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil i München lufthavn igennem Billeje.info og CarTrawler, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i München Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at udvælge biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

München Lufthavn

München Lufthavn (MUC) ligger i den tyske delstat Bayern i det sydlige Tyskland. I ‘Flüghafen Müchen’, som den hedder på tysk, er der forbindelser til mange andre destinationer i Europa.

München Lufthavn ligger faktisk slet ikke i selve München, men et godt stykke udenfor byen. Faktisk skal du 30 km væk for at komme til centrum af byen, og inden da når du at komme forbi mange andre små byer, der ligger tættere på. Grunden til at lufthavnen har navn efter den største by er også fordi, det er en den største lufthavn i området. Faktisk er München Lufthavn en af de allerstørste lufthavne i hele Europa og derfor også ganske væsentlig for lufttrafik i denne del af Tyskland.

Det er muligt at få billig billeje i München Lufthavn uden problemer, hvis du ønsker at komme derfra på den nemmest mulige måde.

Tysklands andenstørste lufthavn

München Lufthavn er placeret i et ganske fladt område, hvorfor den også er tilgængelig for langt de fleste typer flyvere. Med sine knap 35 mio. passagerer om året, taler dette dog også for sig selv. I mellem 1995 og 2006 steg antallet af passagerer pludselig til det dobbelte, og derfor har München Lufthavn i dag rollen som Tysklands anden-største. Netop på grund af størrelsen, kan det være en god idé at bestille billeje i München Lufthavn, inden man lander der, da der kan være hektisk og mange mennesker på alle tidspunkter af døgnet.

München Lufthavn er en af de mest effektive i verden, og derfor er den også blevet til nummer 30 på listen over verdens travleste lufthavne, da man formår at få en masse mennesker igennem hver eneste dag uden problemer. Selvom lufthavnen i Frankfurt stadig er Tysklands største, har München virkelig markeret sig internationalt i løbet af de sidste par år. Mange troede det ikke var muligt, da kapaciteten før i tiden ikke var til så mange mennesker, men den dag i dag er der kun tilbage at beundre det arbejde, der er blevet gjort for at effektivisere.

Seværdigheder og attraktioner i München

München er på mange måder et kulturelt hjerte i Tyskland. Da Tyskland har en størrelse, der gør det svært at sammenligne med mange andre lande i Europa, kan man næsten sige at Nord- og Sydtyskland har vidt forskellige former for kultur. München repræsenterer meget den sydtyske kultur, og dette er helt unikt i sig selv. Landskabet i Bayern og tæt på München er præget af bjerge, store dale og søer, næsten som et eventyrland, som man bedst kender det fra Brødrene Grimms eventyr.

Med sine 1,3 mio. indbyggere har München da efterhånden også fået en størrelse, der gør byen vigtig i mange sammenhænge. Men faktisk har dette været tilfældet i rigtig mange år. München har ligesom Berlin en historie, der nærmer sig noget af det mest spændende, du kan komme i nærheden af i dagens Europa. Selvom triste konflikter og især 2. Verdenskrig har sat sit præg, er det flot at se, hvordan byen i dag stadig står flot og stolt og viser et anderledes Tyskland, end det vi kender bedre mod nord. Bestil billeje i München Lufthavn, hvis du ønsker at få det hele med på din ferie.

Oktoberfest

En af de største begivenheder i München er den årlige Oktoberfest, (som faktisk finder sted i September). Festen varer 16 dage og er betragtet som den største øl-festival på verdensplan. Meget stærke traditioner gør, at folk fra hele verden kommer til München for at opleve den fantastiske stemning, der præger hele bybilledet.

München har det hele. Du bør ikke være i tvivl om dette. Selv hvis du gerne vil have mere afslappede forhold, er der en masse lokale restauranter, der serverer det bedste fra det tyske køkken, samt en kold Weissbier der kan drikkes af et stort ølglas. Hvis du derimod ønsker lidt mere idyl ude i naturen, så bør du benytte billig billeje i München, da du på den måde kan komme hele vejen rundt. Både i byen, men også på landet.

Transportmuligheder fra München Lufthavn

Der er i München flere muligheder for transport til steder i og uden for byen. Siden byen afholdt OL i 1972, har der været et stort U-Bahn-system (metro-system), der binder alle dele af byen sammen og stadig bliver udbygget den dag i dag. Der er ydermere busser, toge og sporvogne, der afgår med jævne mellemrum. Desværre er det sådan, at hele systemet kan være svært at forstå, hvis man ikke har helt styr på det tyske. Derfor kan det være en god idé at bestille billeje i München Lufthavn, således at du undgår problemer med at komme rundt.

Billeje fra München Lufthavn kan gøre din start på rejsen meget nemmere, og derfor kan det spare dig for både tid og penge i længden. I stedet for at gå fra bus til bus og tog til tog, så har du en fast base i form af din lejebil, der redder dig fra dette skrækscenarie.

Dine venner og familie vil uden tvivl også værdsætte billeje fra München Lufthavn, da dette vil betyde, at der er styr på ferien allerede fra første færd.

Billig billeje i München Lufthavn

Hvis du ønsker at have godt styr på din ferie, så bør du benytte billig billeje i München Lufthavn. Når du først er landet efter en lang flyvetur, er det sidste man orker at sætte sig op i en bus, hvorefter man skal skifte til et tog, bus osv.

Tillad dig selv at tænke på de store plusser, det giver dig, når du bestiller billig billeje i München Lufthavn. Alternativet er både dyrt og besværligt.

Besøg München Lufthavns officielle hjemmeside

Du kan finde billig billeje i andre steder i Tyskland på vores side, herunder i Flensborg, der er én af vores mest populære destinationer.

Find den billigste lejebil i München Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her