SAS Billeje - Info om SAS biludlejning og Eurobonus

SAS billeje – flyv med SAS og bestil en billig lejebil. Her finder du information om flyselskabet SAS og om hvordan du kan bestille billig billeje når du rejser med SAS. Ofte finder du bedre priser på lejebiler i vores søgemaskine, end hvis du booker med din Eurobonus-konto.

SAS er det største flyselskab i Skandinavien og er ejet af staterne i Danmark og Sverige, samt private investorer. SAS har i mere end 75 år været bindeleddet mellem lufthavne i Skandinavien og lufthavne i Europa og til oversøiske lande som USA og Thailand. Flyver du med SAS flyver du med et af verdens mest punktlige flyselskaber og med mange forskellige flytyper fra primært Airbus og Boeing. SAS er desuden i gang med at udskifte gamle fly til nye og moderne fly der bruger mindre brændstof.

SAS Eurobonus billeje

Flyv med SAS og Star Alliance

SAS har tre store hubs i Skandinavien, nemlig lufthavnene i Oslo, Stockholm og København. København er det største knudepunkt for SAS og man forsøger her at samle trafik fra alle lufthavne i Skandinavien. Selvom Oslo, Stockholm og København er de største hubs, så er SAS også store i lufthavne som Gøteborg i Sverige og Bergen i Norge. Sverige og Norge er vigtige markeder når det gælder indenrigs-flyvninger, men efterhånden finder du også mange direkte flyruter fra Oslo og Stockholm til de populærere rejsemål.

SAS er medlem af verdens største sammenslutning af flyselskaber, nemlig Star Aliance. Star Aliance er et samarbejde mellem udvalgte flyselskaber hvor man deler ruter og f.eks optjener point som kan bruges til billige flybilletter. Foruden SAS så er flyselskaber som Lufthansa, Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Avianca/TACA Airlines, Blue 1, brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, Egyptair, Ethiopian Airlines, LOT, Singapore Airlines, South African Airlines, SWISS, TAM Airlines, TAP Air Portugal, Turkish Airlines, Thai Airways og Austrian bla. medlemmer. Skal du flyve til USA er US Airways og United medlem i Star Aliance og samarbejder tæt med SAS. Læs mere om Star Aliance.

EuroBonus billeje med SAS

EuroBonus har altid været et af de stærke våben hos SAS i kampen om kunder og ved at flyve med SAS og være medlem af EuroBonus kan du optjene point der kan bruges til billige flybilletter med også mange andre ting som f.eks Billig billeje.

Bestil billeje med SAS bonus point
Medlem af SAS EuroBonus, lej billeje med rabat!

Bestiller du billeje igennem SAS optjener du også point på dit Euro-Bunus kort, det kan du læse mere om i nedenstående afsnit om Billeje med SAS. En vigtig ting når du vil bruge dine Euro Bonus point til at bestille billeje eller blot for at optjene point er at du checker priser hos andre biludlejningsselskaber, for selvom det virker som om du får rabat, så er priserne ofte højere end hvis du bestiller igennem en søgemaskine som f.eks CarTrawler. Få mere information om SAS EuroBunos her.

Flyruter i Europa med SAS

SAS tilbyder et stort netværk af flyruter til byer og feriemål i Europa og på de største ruter finder du mere end 10 daglige afgange. De største destinationer hos SAS i Europa er foruden lufthavne i Skandinavien, ruterne til lufthavne i London, Rom, Frankfurt, Paris og Berlin for blot at nævne nogle få. Søger du destinationer til din ferie, så flyver SAS f.eks til rejsemål som Mallorca, Nice og malaga lufthavne.

SAS flyruter i Europa - lej billig billeje
Check in hos SAS og fly til storbyer i Europa

Indenrigsfly med SAS i Danmark

I Danmark forbinder SAS de 3 største byer København, Århus og Ålborg, samt Danmarks næststørste lufthavn Billund. SAS har ikke mange ruter direkte fra andre lufthavne end København, hvis man altså ser bort fra de mange charterfly SAS flyver for danske rejsebureauer.

Billeje med SAS

Rigtig mange der flyver med SAS skal også bestille billeje på deres destination, og ligesom hos andre flyselskaber er tillægsprodukter som billig billeje i dag en vigtig indtjeningskilde for SAS.  SAS samarbejder med hele 5 forskellige firmaer som tilbyder billeje til kunder fra SAS. Tre af dem er biludlejningsselskaber, nemlig Avis rent a car, Hertz biludlejning og SIXT billeje, og to er formidlere af billeje som du også finder her på Billeje.info nemlig AutoEscape og Holiday Autos. Uanset om du vælger at sammenligne priser med Holiday Autos, AutoEscape eller CarTrawler her på billeje.info kan du finde priser på billig billeje i samtlige lande, byer og lufthavne SAS flyver til.

Holiday Autos

Som nævt er Holiday Autos en af de samarbejdspartner du finder hos SAS når du skal bestille billeje. HolidayAutos formidler billeje og samarbejder med alle de store selskaber, samt mindre lokale udlejningsfirmaer. HolidayAutos har ligesom SAS kontor i både Norge, Sverige og Danmark og derfor kan du tale med en skandinavisk person hos deres kundeservice når du bestiller lejerbil igennem HolidayAutos.

Søg billeje priser hos Holiday Autos

Avis Rent a Car

Avis rent a car behøver næppe nogen stor beskrivelse, for Avis er et af verdens mest kendte brands og har i mange år leveret biludlejning til mennesker over hele verden. SAS har samarbejdet med Avis i mange år og Avis er kendt for en høj kvalitet når det handler om kundeservice, ligesom SAS.

Læs mere om billeje hos Avis

Hertz biludlejning

Det gule logo fra Hertz biludlejning møder en i alle lufthavne i verden og Hertz er sammen med Avis nok de to biludlejningsselskaber de fleste kender. SAS samarbejder med Hertz og billeje og bla. kan du optjene gode point når du lejer bil igennem Hertz og er medlem af SAS EuroBonus.

Læs mere om Hertz biludlejning

Kontakt SAS

Du kan kontakte SAS på følgende telefon nr. 70 10 20 00

Læs mere om SAS billeje på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil med SAS Eurobonus Find Billeje her --> Sammenlign priser her