Hertz biludlejning

Billig billeje med Hertz biludlejningHertz biludlejning er et af verdens største biludlejningsfirmaer, som er til stede i 150 lande verden over. Særligt i Europa finder du deres udlejningskontorer i alle større byer. Altid strategisk godt placeret i lufthavne og ved banegårde.

Fra deres ca. 10.000 udlejningskontorer rundt om i verden tilbyder Hertz en bred flåde af lejebiler – fra de helt små modeller til byferier og smalle bjergveje til minibusser, hvis man er en større gruppe der rejser sammen. Hertz gør desuden meget ud af have biler, der er så miljøvenlige som muligt. I 2006 lanceredes for eksempel Hertz Green Collection, der inkluderer en række brændstoføkonomiske hybrid-biler, el-biler og andre biler, der kører langt på literen.

Hertz er ikke blot et af de største, men også et af de ældste biludlejningsselskaber i verden, som blev grundlagt i 1918 i Chicago af den blot 21 årige Walter L. Jacobs. I dag gør selskabet sig umage for at holde sit velfortjente, gode rygte i hævd. Servicen er altid i top med Hertz og selskabet er også kendt for at være nyskabende – blandt andet var Hertz biludlejning først med et fælles navigationssystem til alle deres lejebiler.

Priser på lejebiler fra Hertz

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Hertz med de mange andre store og små biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billeje i hele verden med Hertz

Champs-Élysées i Paris – oplev Frankrig med billeje fra Hertz. Foto: ZapTheDingbat

Kontakt information til Hertz

Vil du i kontakt med Hertz kan det ske på følgende adresse:

Hertz Danmark
First Rent a Car Denmark A/S
Hertz Franchisee
Lyskær 5
2730 Herlev

Telefon: +45 33 17 90 57
E-mail: kundeservice@hertzdk.dk

Læs mere om Hertz på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Hertz biludlejning Find Billeje her --> Sammenlign priser her