Billeje i Paris

priser på biludlejning i Paris

Sammenlign priser på billeje i Paris fra alle biludlejningsfirmaer, både i byens centrum og i lufthavnene. Hvis du befinder dig i Paris og ønsker at udforske de mange attraktioner i området omkring den franske hovedstad, er billeje den ideelle løsning. Uanset om du planlægger at besøge Euro Disney eller Chantilly, gør en lejebil det meget nemmere og hurtigere at nå frem til dine destinationer.

Byernes by, romantikkens hjerte, Paris vækker minder eller drømme i alle. Paris er en af Europas største byer, og man kan opleve de imponerende dimensioner overalt: i Eiffeltårnet, de store pladser, de brede boulevarder, Louvres kunstsamling og ikke mindst solkongernes fantastiske slot Versailles.
Paris har noget for alle. Modehusene, parkerne, caféerne, latinerkvarteret, Montmartre og også pariserne selv gør byen til en uforglemmelig destination fyldt med liv, kultur og charme, som du kan glæde dig til opleve. Men Paris er også et glimrende udgangspunkt for eventyr med en billig lejebil.

Udforsk Paris og omegn med billig billeje
Udforsk Paris og omegn med billig billeje. Foto: Kirsten DrewUnsplash

Derfor skal du leje en bil i Paris

Lad det være sagt med det samme; hvis du udelukkende har tænkt dig at udforske centrum af byernes by, giver en lejebil nok ikke så meget mening på grund af trafikken og parkeringsafgifter. Men hvis du også ønsker at tage på opdagelse området omkring Paris, er der mange spændende udflugtsmål, der er lettest tilgængelige med en lejebil.

Besøg for eksempel det majestætiske slot i Versailles, kun en kort køretur væk, for at opleve de storslåede haver og imponerende sale. Eller brug billeje til en tur til Giverny for at besøge Claude Monets berømte have og hjem, som inspirerede mange af hans mesterværker. Eller kør i din lejebil til den charmerende by Chartres og beundr den storslåede gotiske katedral. Med billeje i Paris kan du også nemt tage på en dagstur til de idylliske vinmarker i Champagne-regionen og smage på verdens fineste mousserende vine (naturligvis med måde hvis du er chauffør). En lejebil giver dig med andre ord friheden til at opleve både berømte og ukendte perler uden for Paris.

Er der børn med på ferien, giver en lejet bil jer muligheden for at komme komfortabelt og samlet frem til Disneyland Paris. Her venter en ægte eventyrverden for alle aldre. Alt kan lade sig gøre, uanset om du er 5 eller 85. Er du til shopping, vil lejebilen gøre det nemmere at bringe indkøbene fra loppemarkederne ved Saint Ouen med tilbage til hotellet.

Billig biludlejning i Paris kan sikres på forhånd her gennem billig billeje guide, og med en bil klar, når du ankommer, kan du og familien straks komme i gang med at udforske byen og området omkring den, så du når at få mest muligt ud af de værdifulde dage på rejsen.

Inden du starter din lejebil

Før du starter lejebilen og begiver dig ud af byen, er der et væld af oplevelser i selve Paris, som du ikke må gå glip af. Byen emmer af kultur, historie og charme, og her er nogle af højdepunkterne, du også bør opleve inden du med billeje drager på tur ud af byen.

Paris, byernes by, har en rig historie, der strækker sig over to årtusinder. Som hjertet af Frankrig har Paris set alt fra romersk besættelse til middelalderens storhed og den franske revolutions tumult. Byen byder på en skattekiste af historiske skatte, herunder Eiffeltårnet, Notre-Dame katedralen og Louvre-museet. Vælger du at leje en bil i Paris, får du mulighed for at udforske disse ikoniske steder i dit eget tempo. Oplev de charmerende kvarterer, de romantiske brostensbelagte gader og de storslåede boulevarder, der alle fortæller en del af Paris’ fascinerende historie.

Paris bugner desuden af indkøbsmuligheder. På alle byens store strøggader er der forretninger og indkøbscentre som for eksempel traditionsrige Forum des Halles i hjertet af byen. Et af verdens største loppemarkeder, Les Puces de St-Quen, der finder sted lørdag-søndag ved Porte de Clignancourt, er også et besøg værd.

Sidst, men ikke mindst, er Paris naturligvis kendt for sin gastronomi. Alle de franske regioners køkkener, er repræsenteret i hovedstaden. Prøv trøfler, Bayonne-skinke og gåseleverpostej. En kulinarisk udforskning af Paris byder også på dejlige oste, baguettes og de mange velsmagende vine fra de forskellige distrikter. Dertil kommer et godt udvalg af restauranter fra Frankrigs mange kolonier.

Besøg Versailles ved Paris med billeje
Besøg Versailles ved Paris med billeje. Foto: Brandy WillettsUnsplash

Sådan finder du den billigste billeje i Paris

I en millionby som Paris har du et væld af biludlejningsfirmaer at vælge mellem. Det betyder, at du med lidt forberedelse har gode muligheder for at finde konkurrencedygtige priser og tilbud på lejebiler i Paris. For at finde den billigste billeje bør du sammenligne priser online, booke i god tid og være opmærksom på eventuelle skjulte gebyrer.

Nogle gange kan du ved at vælge en lejebil fra en af de mindre kendte udbydere spare penge sammenlignet med de mest kendte firmaer. Men måske foretrækker du at benytte et bestemt internationalt biludlejningsfirma, som du har gode erfaringer med? Så kan det måske være værd at give lidt mere for at få en lejebil fra en af de kendte biludlejere i Paris og få ro i sindet.

Uanset dine behov og ønsker er et godt tip altid at starte med at sammenligne lejerpriser fra alle biludlejningsfirmaerne i Paris. Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her på siden. Du kan eventuelt benytte filterfunktionen, hvis du har særlige ønsker til din billeje. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, lejebiler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Du kan finde biludlejere i hele Paris i søgemaskinen. Det kan for eksempel være praktisk at først have et par dage uden bil, som du bruger på sightseeing i centrum. Skal du bruge en lejebil straks ved ankomst til Paris, er det nemmeste som regel at bestille din lejebil med afhentning i lufthavnen.

Roissy Charles de Gaulle Lufthavn

Roissy Charles de Gaulle Lufthavn (CDG) er en af de største og travleste lufthavne i Europa, og det er her, mange rejsendes eventyr i Paris begynder. For at gøre din rejse så bekvem som muligt, kan du bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen. Et bredt udvalg af biludlejere betjener lufthavnen, heriblandt Avis, Budget, Europcar og Hertz. Biludlejningskontorerne er åbne fra første til sidste afgang (dvs. typisk fra kl. 6 til omkring midnat).

Fordelen ved billeje i Roissy Charles de Gaulle er, at du sparer tid og besvær med at finde transport ind til byen og samtidig får en uovertruffen frihed til straks at begynde din opdagelsesrejse i Paris og omegn. Med din lejebil kan du køre direkte til dit hotel eller tage på sightseeing i dit eget tempo, og du har også mulighed for nemt at besøge de nærliggende seværdigheder uden for byens centrum.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Paris Orly Lufthavn

Paris Orly Lufthavn (ORY) er en anden vigtig indgangsportal til den franske hovedstad, beliggende tættere på centrum end Charles de Gaulle. Orly er den ældste af de to, og mistede det fleste af sine internationale flyruter til Roissy Charles de Gaulle, da denne åbnede. Paris Orley er målt på passagertrafik dog stadig den vigtigste indenrigslufthavn i Frankrig.

Hvis du lander her, har du ligeledes gode muligheder for at bestille din lejebil med afhentning direkte i lufthavnen. Paris Orly har også en lang ræøkke biludlejningsfirmaer tilknyttet, som tilbyder et bredt udvalg af biler. Ved at afhente din lejebil i Orly Lufthavn kan du hurtigt komme videre til dit hotel eller begynde din udforskning af Paris og omegn.

Naturligvis kan du også i søgemaskinen her på siden finde billig billeje i alle de andre større byer og lufthavne i Frankrig. Det bedste tilbud på din lejebil er blot et par klik væk.

Find den billigste lejebil i Paris Find Billeje her --> Sammenlign priser her