Billeje i Paris Orly Lufthavn

Billeje Paris Orly Lufthavn. Brug billeje-søgemaskinen til at finde den billigste billeje i Paris Orly lufthavn. Vi sammenligner ledige lejebiler og priser på billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Du finder billeje i alle byer og lufthavne i Frankrig i søgemaskinen her på billeje.info

Lufthavnen

Lufthavnen i Paris Orly har lufthavns kode ORY og ligger kun ca.  15 km syd for Paris. Før Charles de Gaulle lufthavn i Paris blev bygget var den største franske lufthavn Orly. I dag er der så meget trafik at de to lufthavne dårlig kan følge med udviklingen og derfor opstår der ofte flyforsikelser i paris. Man kan sige at Orly deler Paris med Charles de Gaulle og er ejet af Aéroports de Paris. Der er en god forbindelse mellem lufthavnen i orly og Paris centrum, via bus og tog. Ada Budobtain, Avis rent a car, Europcar, Hertz biludlejning, National Citer, Sixt billeje er alle billeje firmaer man kan finde i lufthavnen og du kan som nævnt sammenligne ledige lejebiler og pris på din billeje her på Billeje.info

Sidste år havde Orly lufthavn i Paris mere end 30 millioner passagerer. Paris Orly lufthavn har to terminaler, Orly Vest og Orly Syd, der har en forbindelse via bus. Det er hjemsted for flere flyselskaber, herunder Air France og Easy Jet, Air berlin og mange andre store internationale flyselskaber. Fra Kastrup København lufthavn kan du flyve med SAS og lavprisselskaber Norwegian.

Paris Orly lufthavn har et godt udvalg af butikker og restauranter, Orly Syd har det bedste udvalg. Orly Øst har også et stort forretningscenter. Blandt de mange bekvemmeligheder er der massage, skønhedssalon og forskellig underholdning for børn. Orly Lufthavnen har to hoteller, der kan tilgås med en gratis shuttle-bus, Hilton Paris Orly og Ibis Orly.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Paris Orly Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til kun at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

For mere information om Orly lufthavn i Paris så besøg hjemmesiden her

Find den billigste lejebil i Paris Orly Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her