Billeje i Roissy Charles de Gaulle Lufthavn

De mange parker og paladser omkring Paris bliver tilgængelige med en lejebil fra Billeje.info. Foto: Benh

Paris Roissy Charles de Gaulle Lufthavn, der ligger 23 nord-øst for Paris, er byens største lufthavn og håndterer betydeligt flere passagerer og mere gods end Paris Orly. Lufthavnen håndterer mere end 200.000 passagerer dagligt. Billeje i Paris Roissy Charles de Gaulle lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten til hovedstaden selv eller til andre steder i Frankrig.

Lufthavnens tre terminaler er forbundet med gratis shuttle busser. Terminal 1 er for internationale flyvninger, med undtagelse af Air France. Terminal 2 forvalter Air France og andre flyselskaber, som tilbyder Europa-bundet destinationer og Terminal T9 er udelukkende for charterflyvning.

Hvis man har bestilt billeje i Paris Roissy Charles de Gaulle Lufthavn, vil man kunne nyde godt af lufthavnens mange faciliteter. Både terminal 1 og 2 har vekselkontorer og hæveautomater, og postkontorer er åbne fra 8:30 til 18:00. Apoteker, medicinske klinikker og vaccination-tjenester er også tilgængelige i begge terminaler, og der er fremragende barer, cafeer, restauranter og take-away faciliteter.

Business faciliteter findes i Terminal 1, dvs. mødelokaler, kontorer og catering. En VIP lounge rummer fax, fotokopiering og videotjenester.

Søg efter billeje i Paris Roissy Charles de Gaulle Lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i Paris Roissy Charles de Gaulle Lufthavn, er alle priser inklusiv fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Roissy Charles de Gaulle Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Roissy Charles de Gaulle Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Roissy Charles de Gaulle Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her