Billeje i Disneyland Paris

Disneyland Paris er sjov for børn i alle aldre. Foto: Luc Viatour

Billeje.info indhenter automatisk tilbud fra de forskellige udlejningsselskaber og finder den mest økonomiske løsning til dig. På den måde kommer du komfortabelt rundt i området omkring Disneyland – uden det koster alverden.

Lej en bil i Disneyland Paris

Tager I børnene med til Disneyland Paris for at møde Mickey Mouse, Anders And og de mange andre tegneseriefigurer fra Disneys verden, kan I nyde godt af de mange gode tilbud på billeje, Disneyland Paris har.

Disneyland Paris er en af Europas allerstørste turistmagneter. Det er derfor en god ide at have sikret sig en lejebil på forhånd – eventuelt fra Paris Lufthavn, hvis du ankommer dertil. Området består i øvrigt af to parker: Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Gør ferien nemmere med biludlejning i Disneyland Paris

Begge parker byder på en sand overflod af shows, rutschebaner, attraktioner og tilbud til børn i alle aldre. Selvfølgelig kan børnene også blive fotograferet med deres favoritfigur fra Disney-universet.

I området omkring parkerne ligger der dusinvis af restauranter og hoteller, og man kan sagtens få flere dage til at gå med at udforske stedet. Med en lejet bil har du også mulighed for at tage ind til Paris og udforske landet omkring Paris og Disneyland. Parkerne ligger cirka 40 minutters kørsel fra Paris.

Billig billeje i Paris – besøg f.eks Disneyland Paris

Er dit næste rejsemål Paris i Frankrig, er her et par bud på tre oplevelser i Paris og omegn for hele familien, samt information og hvordan du finder billig billeje i Paris.

En oplevelsesrejse for hele familien kan starte i Paris. Besøg kunstnerne på Montmartre og Sacré Coeur-kirken, tag funiculaten (kabelbanen) ned og fortsæt med en sejltur på Seinen, hvorfra Paris’ monumentale herligheder folder sig ud lige for øjnene af én selv. Gå op i Eiffeltårnet – eller tag elevatoren. Nyd udsigten og spis bagefter, inden du besøger både Louvre og Quai d’Orsay museerne. Men glem ikke Paris’ vidunderlige pladser og caféer samt det dejlige folkeliv på de utallige kvartersmarkeder. Disneyland Paris er en vidunderverden for alle aldre. Alt kan lade sig gøre, uanset om du er 5 eller 85. Fantasi, leg og magiske øjeblikke blinker om kap med Disneys vidunderlige verden. Der er to parker, 3 ni-hullers golfbaner, et forlystelsesområde, hvor også butikker, barer, restauranter og natklubber med et strejf af Disneys tryllestav forfører både små og store. I Disneyland Paris kan du gå til bords med både Mickey Mouse og rulleskøjteværtinder samt på McDonald og øl- og bøfrestauranter. Fortsæt til Champagnehovedstaden Reims, hvor Champagnehusenes kældermestre står i kø både inde i byen og ude i Champagnemarkerne for at byde på svimlende Champagnesmagninger og en opdagelsesrejse ind i den boblende vinverden. Notre-Dame katedralen fra det 13. århundrede, som er på UNESCOs verdensarvsliste, og hvor 33 franske konger blev kronet, er et must, men også både automobilmuseet i Reims og vinmuseet i Champagnebyen Verzenay er et besøg værd.

Billig billeje i Paris

Ovenstående seværdigheder er blot tre af mange muligheder du kan besøge når du har bestilt billig billeje i Paris og du kan finde mere inspiration til din ferie i andre artikler om billeje i Paris her på Billeje.info
Vi samarbejder med langt de fleste billeje-selskaber i Paris og i lufthavnene i byen. Indtast dine ønsker i søgemaskinen og sammenlign nemt og hurtig priser på din lejebil. Husk at checke til hvilken lufthav du skal flyve til, da Paris har flere lufthavne.

Find den billigste lejebil i Disneyland Paris Find Billeje her --> Sammenlign priser her