Billig billeje med Holiday AutosVed at benytte nedenstående link kan du søge efter priser og ledige lejebiler direkte hos Holiday Autos. Bemærk at Holiday Autos ikke er med i databasen hos CarTrawler, hvorfor du skal benytte nedenstående link.

Klik her for at søge priser på billeje hos Holiday Autos

Holiday Autos er et billejeselskab, der har specialiseret sig i billeje til ferier. De gør det så nemt og bekvemt som muligt at få lejet en bil, når man skal ud og rejse. Derfor er Holiday Autos helt sikkert tilstede, når det drejer sig om biludlejning på destinationer som Nice, Malaga og Rom.

Holiday Autos samarbejder med store biludlejningsselskaber som HertzEuropcarAlamo og National og benytter at disse ofte har en overkapacitet i feriesæsonen, da de andre selskaber er mere rettede mod erhvervskunder end Holiday Autos er.

Selskabet er tilstede med lejebiler på over 5000 udlejestationer i mere end 100 lande over hele verden. Billeje.info samarbejder med holiday autos, så du kan få billeje til billige priser på din ferie. Søg efter billeje på alle feriedestinationer i vores søgemaskine og vær sikker på at få en rigtig god ferie-pris på din udlejningsbil.

Priser på lejebiler fra Holiday Autos

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Holiday Autos med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i Italien med Holiday Autos

Solopgang over Toscana – oplev Italien med billeje fra Holiday Autos. Foto: dibaer

Kontakt information til Holiday Autos

Vil du i kontakt med Holiday Autos kan det ske på følgende adresse:

holiday autos nordic
103 67 Stockholm
Sverige

Telefon: 7080 7542

Læs mere om Holiday Autos på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Holiday Autos – billig feriebil Find Billeje her --> Sammenlign priser her