Holiday Autos - billig feriebil

Billig billeje med Holiday AutosVed at bruge søgemaskinen her på siden kan du søge efter priser og ledige lejebiler, der svarer til dem du finder direkte hos Holiday Autos. Holiday Autos har nemlig siden 2013 været ejet af CarTrawler, som leverer søgemaskinen her på Billeje.info

Billeje til ferien

Holiday Autos er et billejeselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde lejebiler til ferierejsende. De forsøger således at gøre det så nemt og bekvemt som muligt at få lejet en bil, når man skal ud og rejse. Derfor finder du især Holiday Autos på populære rejsemål, hvor det er oplagt at benytte sig af biludlejning til ferien. Holiday Autos har for eksempel i mange år været en af de største, når det gælder udlejning af lejebiler til danske turister i Malaga Lufthavn.

Holiday Autos samarbejder med store biludlejningsselskaber som HertzEuropcarAlamo og National og udnytter, at disse ofte har en overkapacitet i feriesæsonen, da mange andre biludlejere retter sig mere mod erhvervskunder end Holiday Autos gør.

Selskabet er tilstede med lejebiler på over 5000 udlejestationer i mere end 100 lande over hele verden. Billeje.info samarbejder med Holiday Autos, så du kan få billeje til billige priser på din ferie. Søg efter billeje på alle feriedestinationer i vores søgemaskine og vær sikker på at få en rigtig god ferie-pris på din udlejningsbil.

Priser på lejebiler fra Holiday Autos

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Holiday Autos med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i Italien med Holiday Autos

Solopgang over Toscana – oplev Italien med billeje fra Holiday Autos. Foto: dibaer

Få rabat på biludlejning

Holiday Autos er blandt de formidlere af billeje som oftest har ekstra rabatter i en begrænset periode. Det er forskelligt, hvilke lande hvor der gives rabat i, men ofte gælder tilbuddene for lufthavne i Spanien, som f.eks Mallorca og Malaga Lufthavn. Er du tilmeldt nyhedsbrevet fra Billeje.info vil du automatisk få besked om sådanne særtilbud, men du kan også følge med på vores blog.

Kontakt information til Holiday Autos

Vil du i kontakt med Holiday Autos kan det ske på følgende adresse:

holiday autos nordic
103 67 Stockholm
Sverige

Telefon: +45 89882607

Læs mere om Holiday Autos på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Holiday Autos – billig feriebil Find Billeje her --> Sammenlign priser her