Billeje i Malaga

Det er nemt, hurtig og billigt at bestille billeje i Malaga online. Du skal bare angive dine ønsker i billeje-søgemaskinen herover. Så kan du på få sekunder sammenligne de billigste priser på biludlejning i Malaga fra mere end 500 biludlejere og let finde det bedste tilbud.

Malaga er en af Europas mest populære destinationer og det er den by, hvor flest bestiller billeje i Spanien, i hvert fald når det gælder de ferierejsende. Af samme grund er der et stort udvalg af biludlejningsselskaber i byen, og takket være den hårde konkurrence kan du ofte finde meget billige priser på billeje i Malaga. Læs videre og få flere gode tips til at finde den bedste lejebil med ubegrænset kilometertal.

Udsigt over Malaga
Malaga ligger for dine fødder med billeje. Foto: Willian Justen de VasconcellosUnsplash

Sammenlign billejepriser i Malaga 2024 med én søgning

I Malaga finder du alle de kendte, internationale billeje-selskaber som Avis, Sixt, Hertz og Europcar. Derudover er der adskillige lokale biludlejningsselskaber i byen såsom Helle Hollis biludlejning. Dem har mange danskere benyttet sig af igennem tiden, når de har haft brug for pålidelig biludlejning i Malaga til lave priser.

Med så mange forskellige udlejere at vælge mellem, kan det være næsten uoverskueligt finde den bedste pris på billeje. Netop derfor skal du bruge søgemaskinen her på siden til at bestille din lejebil i Malaga. I den er de internationale og lokale samlet på ét sted. Så kan du i ro og mag sammenligne priser og ikke mindst hurtigt se, hvilke ledige lejebiler, der er til rådighed i netop den periode, du ønsker.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil billeje i Malaga i god tid og spar penge

Malaga, som er en af Andalusiens hovedbyer med omkring 570.000 indbyggere, har en lang historie præget af mange folkeslag. Det fornemmer du overalt i byen og i området i arkitektur og kulturelle tilbud. De mange spændende seværdigheder – og det gode vejr – kan du udforske med din udlejningsbil, til fods eller med den offentlige transport.

Bestil din lejebil i Malaga i god tid og spar penge på din udlejningsbil. Som tidligere nævnt er konkurrencen imellem billeje-selskaberne stor i Malaga. Derfor kan du ofte finde ekstra lave kampagnepriser på flere lejebiler. Specielt hvis du sørger for at bestille din billeje i Malaga i god tid, hvilket betyder mindst 4-5 måneder i forvejen. En yderligere fordel ved at booke i så god tid er, at du så normalt får gratis afbestilling på din billeje helt frem til 48 timer inden afhentning.

Med lidt held kan du finde biludlejning i Malaga for under 100 kr om dagen. Det inkluderer endda alle lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Det betyder, at du ikke skal tænke på, hvor mange kilometer du kører i din lejebil under dit ophold.

Aktuelle tilbud og kampagner

Bemærk, at der er i forbindelse med særtilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Malaga som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Når du lejer en bil igennem CarTrawler, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filterfunktion til at finde netop den udlejningsbil i Malaga, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret, hvis du kun er interesseret i bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen. Kig efter det billigste biludlejningsfirma udenfor terminalområdet for at finde de bedste tilbud.

Indgangsporten til Costa del Sol

Malaga på Costa del Sol har med sit milde klima og sine mange solskinstimer tiltrukket skandinaver i årtier. Langt de fleste ankommer til Malaga lufthavn, som er en af Spaniens største. Der kan du finde alle de kendte biludlejningsfirmaer og har derfor god chance for at finde billig billeje.

Malaga er den mest populære indgangsport til Costa del Sol. Solkysten er med sine mange aktivitetsmuligheder fantastisk til en oplevelsesrig badeferie for hele familien. Bestiller du udlejningsbiler i Malaga, kan du nemlig let og hurtigt komme rundt på hele kysten, hvis du ikke har lyst til at give dig i kast med offentlig transport. Udover talrige skønne badestrande finder du golfbaner, forlystelsesparker, internationale restauranter og mange andre attraktioner med noget for både børn og voksne.

Malaga by – kort historisk overblik

Malaga blev grundlagt af fønikierne cirka 800 f.Kr. De kaldte byen Malaka, der betyder at salte, da man her saltede fisk friskfanget fra Middelhavet. I 700-tallet invaderede de arabiske maurere Spanien sydfra, også Malaga. Byen blev de følgende århundreder stærkt præget af den arabiske kultur og har i dag mange synlige spor efter denne tid som f.eks. Alcazaba-borgen, der blev påbegyndt i 1065.

I 1960’erne eksploderede turismen. Der blev udbygget ferieområder langs hele Middelhavskysten, og området ved Malaga var det væsentligst og mest populære på det spanske fastland. Der blev bygget hoteller og feriekomplekser til de mange turister, og samtidigt begyndte en del nordeuropæere at flytte til området, herunder mange fra de skandinaviske lande. Byer voksede med de nye beboere, og hele områdets økonomi blev stærk takket være de store indtægter fra turist- og servicefag. Malaga blev i denne periode mere økonomisk betydningsfuld og landets femtestørste byområde målt på antal indbyggere.

Lej en bil i Malaga, hvis du vil udforske Alhambra i dit eget tempo. Foto: Austin GardnerUnsplash

Malaga har mange mennesker og mange attraktioner

I centrum af Malaga giver det nok mest mening, at du blot parkerer din lejebil for at gå rundt til seværdighederne. Det er den bedste måde at fornemme stemningen i de gamle kvarterer, hvor de smalle gader gemmer på charmerende tapasbarer og interessante butikker. Der er i de senere år også blevet bedre forhold for cykler, som kan lejes flere steder.

Til gengæld er det helt oplagt, at du bestiller den billigste billeje i Malaga, hvis du også vil længere ud af byen for at udforske andre dele af Andalusien. Med en lejebil har du mulighed for at køre både ud langs kysten til fantastiske strande og ind i baglandet for at besøge interessante byer og talrige spændende udflugtsmål som fx:

Den britiske kronkoloni Gibraltar

100 km sydvest for Malaga kan du for en kort bemærkning krydse grænsen til England. Fra Gibraltar kan du se på en klar dag nemt se over til Afrika. Det er også på Gibraltar du kan møde de berømte berberaber, der er Europas eneste vildtlevende aber.

Gibraltar har været britisk kronkoloni siden flåden indtog området i 1704. Det er nemt at lave en tur hertil fra Malaga, hvis du har en lejebil til rådighed. Der er dog også udflugter med guide, hvis du ikke ønsker at køre selv. Så kan du med god samvittighed besøge hovedbyens traditionelle pubber. Gå en tur rundt og oplev denne lille del af England med engelsk politi og engelske pund. Har du bestilt biludlejning i Malaga for at køre til Gibraltar, så kom i god tid da byen ikke tilbyder mange parkeringspladser tæt på centrum.

Besøg Granada og Alhambra med din lejebil

Har du bestilt Malaga billeje, må du heller ikke snyde dig selv for at besøge Granada i din lejebil. Det er en af maurernes gamle byer, som byder på adskillige verdensberømte monumenter med Alhambra som det mest kendte. Husk at centrum er lukket for privat kørsel, så ankommer du til Granada i lejebil, skal du parkere i udkanten af byen. Herfra kan du gå eller tage en lokal bus ind til centrum.

Alhambra er et af Andalusiens største seværdigheder. Det ligger på en høj omgivet af mure og tårne. Det er oprindeligt bygget som fæstningsværk, men blev hastigt udviklet til palads, da det i 1200-tallet blev residens for kong Alhamar af Nasrid. Vil du besøge Alhambra, bør du booke adgangsbillet i god tid. Det kan du gøre på den officielle hjemmeside.

Ronda – kronjuvelen blandt Andalusiens hvide landsbyer

Knap halvanden times kørsel vest for Malaga finder du Ronda. Det er nok den mest kendte af de såkaldte Hvide landsbyer i Andalusien. Her kan du blandt andet besøge Spaniens ældste og meget smukke tyrefægterarena, Plaza de Toros de Ronda, fra 1785.

Det er dog ikke kun den gamle tyrefægterarena, som gør Ronda til et populært udflugtsmål med billeje fra Malaga. Rundt om i den gamle by kan du således se og besøge mange interessante, smukke monumenter og bygningsværker. Det inkluderer naturligvis den spektakulære bro, der forbinder byen over en dyb kløft.

Adrenalinkick på Caminito del Rey

Hvor Ronda indbyder til en afslappende slentretur rundt mellem byens seværdigheder, er der større chance for at pulsen ryger i vejret på El Caminito del Rey. Denne spektakulære vandresti ligger omkring en times kørsel fra Malaga. Stien blev oprindeligt bygget til at arbejdere lettere kunne komme frem og tilbage mellem to vandkraftværker i hver sin ende af El Chorro-kløften. I dag er den et populært udflugtsmål og er fornyeligt blevet genåbnet efter en renovation.

“Den lille kongesti” er på knap 8 kilometer, hvor du på de 3 af kilometerne går ad smalle gangstier langs siden af 400 meter høje klippevægge. Det er en flot naturoplevelse, hvis du ikke lider af højdeskræk.

Strandene på Costa del Sol

Costa del Sol er kyststrækningen som strækker sig ud i begge retninger fra Malaga. Den omkring 150 kilometer lange Solkyst er et af Spaniens mest populære rejsemål. Langt de fleste turister, som skal holde ferie på Costa del Sol, ankommer til Malaga Lufthavn.

Bor du inde i Malaga, kan du med billeje nemt kombinere oplevelserne i byen med en tur ud til en af Costa del Sols dejlige badestrande. Oppe i bakkerne få kilometer fra badebyerne kan du fortsat finde mere traditionelle landsbyer. De mange tilflyttere har naturligvis sat deres præg her, men på en tur i lejebil gennem disse områder kan du alligevel opleve en helt anden ro end ude ved kysterne.

>> Læs mere om billeje på Costa del Sol

Billeje gør det nemt at køre ud langs kysten til de skønne strande. Her ved Nerja, ca. 45 min fra Malaga. Foto: Fernando TávoraUnsplash

Skal du hente din lejebil i Malaga eller i lufthavnen?

Bruger du søgemaskinen øverst her på siden, kan du bestille billejen i Malaga by. Skal du for eksempel først bruge bil efter nogle dage, er det oplagt at hente den fra et udlejningskontor inde i byen. Har du derimod brug for et køretøj i Malaga fra dag ét, kan det være mere praktisk at bestille den med afhentning i lufthavnen – “Malaga Aeropuerto”. Denne ligger omkring 8 kilometer sydvest for byen og har sin egen station på jernbanelinjen fra Malaga centrum til Fuengirola.

Malaga Lufthavn er den 3. største internationale lufthavn i Spanien med gode flyforbindelser til de danske lufthavne. Biludlejningskontorerne finder du samlet ved udgangen af ankomsthallen. Det er da også her, langt de fleste afhenter deres lejebil, når de besøger Malaga. Især hvis turen straks går videre til en af feriebyerne ude langs kysten eller en feriebolig oppe i baglandet. Vores søgemaskine kigger efter tilgængelige biler hos alle de største udlejere i Malaga når du booker.

Det er også i lufthavnen du finder det største udvalg af biltyper, fx. SUV, minibil, kompakt stationcar, cabriolet eller varevogn, hvoraf flere typer kun fås her. Fra udleveringen af din bil er der kun få minutter til du er på motorvejen, som følger Solkysten mod vest.

>> Du kan her læse mere om billeje i Malaga lufthavn.

Biludlejningsfirmaer med kontor inde i terminalen i Malagas lufthavn:

Største biludlejningsfirmaer med kontor udenfor lufthavnen – transport med shuttle-bus:

Sådan finder du den billigste billeje i Malaga

Det bedste tip, når du skal finde den billigste billeje i Malaga, at bestille den online hjemmefra. Denne sydspanske by er et yderst populært turistmål. Særligt i højsæsonen kan du derfor opleve, at der er meget rift om de mest populære og billigste lejebiler. Møder du blot op uden en reservation, kommer du derfor typisk til at betale mere for din billeje. Reserverer du derimod biludlejning hjemmefra, har du desuden langt bedre mulighed for at finde præcis den biltype, som passer bedst til dine behov.

Har du allerede en bestemt type bil i tankerne? Så kan du med fordel bruge filterfunktionen i CarTrawler-søgemaskinen. Med den kan du for eksempel vælge kun at se priser fra bestemte udlejere eller lejebiler af én bestemt størrelse eller type.

Hvad koster det at leje bil i Malaga?

Du kan en stor del af året er gennemsnitsprisen for leje en bil i Malaga på under 100 kroner om dagen. Priserne på biludlejning varierer dog generelt meget, afhængigt af flere faktorer, herunder biltyper og sæson. Generelt set er de mindre økonomiske biler som kompakt- og mellemklassebiler ofte billigst, mens luksusbiler og SUV’er har tendens til at være dyrere. Dog kan priserne variere mellem udlejningsfirmaerne, så det kan betale sig at sammenligne priser på tværs af forskellige udbydere for at finde det bedste tilbud, især hvis du har ambitioner om at leje en lidt større bil.

Når det kommer til sæsoner, er der visse perioder, hvor priserne kan stige markant på grund af efterspørgselens peak. Sommermånederne, især juli og august, er ofte de dyreste, da Malaga tiltrækker mange turister, der ønsker at nyde solen og strandene. Derudover kan helligdage som fx. påsken, samt diverse festivaler, også påvirke priserne. For at undgå de højeste priser anbefales det at planlægge din rejse uden for disse peakperioder eller at booke din lejebil i god tid på forhånd.

Det er værd at bemærke, at nogle udlejningsfirmaer tilbyder specielle tilbud og rabatter i visse perioder af året, såsom langtidsleje eller “book tidligt”-rabatter. Det kan være en god idé at holde øje med sådanne tilbud for at spare penge.

Uanset hvornår du besøger Malaga, er det vigtigt at reservere din lejebil i god tid og foretage en grundig sammenligning af priser og vilkår for at sikre dig det bedste tilbud. Med den rette planlægning kan du nemt og bekvemt udforske alt, hvad denne smukke destination har at tilbyde, uden at sprænge dit budget.

Praktiske tips når du skal leje en bil i Malaga

 • Du skal have dit kørekort, dit pas samt din billeje-voucher med, når du henter bilen. Vil du være på den sikre side, kan du også anskaffe dig et internationalt kørekort.
 • Du skal have dit kreditkort klar til brug ved betaling af depositum, når du lejer bil i Malaga.
 • Vær opmærksom på om du har brug for ekstra forsikringer som fx. dækker tyveri. Tjek din egen rejseforsikring hjemmefra for at se hvad den dækker.
 • Undersøg hvilken slags benzin din bil bruger. De fleste køre på blyfri benzin, men der findes også dieselbiler. Blyfri benzin sælges som Plomo 95 og 98. Pas på ikke at fylde det forkerte på bilen, da det kan blive en bekostelig affære. Benzinpriserne er for det meste standardpriser lige meget hvor du køber den og sælges litervis. Nogle benzintanke er med selvbetjening, men mange har betjening.
 • Vær opmærksom på den mængde brændstof der er på bilen og om der skal være samme mængde på bilen ved aflevering.
 • Du kan bruge kreditkort, men sørg for en sikkerhedsskyld for at have kontanter på dig til brug ved betalingsveje. Mange motorveje, autopistas, og nogle få andre motortrafikveje, autovías, er betalingsveje.
 • Der er sat fartkameraer op mange steder i Spanien, og politiet vil slå hårdt ned med kontant afregning.
 • Man kan ikke køre bil i Spanien, hvis man er under 18 år og flere udlejningsfirmaer tager ekstra gebyr for personer under 21 år.
 • Lige som herhjemme skal man køre med sikkerhedsbælter og børn skal være fastspændte i børneautostole.
 • Parkering kan være et mareridt i byerne. Hvis du lejer en bil i Malaga, kan det anbefales at finde en parkeringsplads ved de store indkøbscentre. Parkering på vejene vil ofte kræver en bestemt parkeringslicens. Spanierne elsker at parkere alle vegne, men lad være at efterligne dem, hvis du vil undgå en bule.
 • Offentlig transport fungerer generelt fint i og omkring Malaga, og det er fx. muligt at tage toget direkte fra lufthavnen til centrum, hvis man hellere vil have sin lejebil udleveret på en lokation dér.

Billeje Malaga med Billeje.info, leveret af Cartrawler booking engine. Efter du har bestilt din leje-bil modtager du en booking-bekræftelse som du bedes læse grundigt og gemme så du har den klar ved afhentning af din bil hos biludlejningsfirmaet.

Find den billigste lejebil i Malaga Find Billeje her --> Sammenlign priser her