Billeje i Girona Lufthavn

Her på Billeje.info kan du finde den billigste biludlejning i Girona lufthavn via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber. I prisen er bl.a. inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen.

Du har også mulighed for at finde masser af information om biludlejning her på Billeje.info, således at du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i Girona lufthavn. Hent f.eks. nyttige tips i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje.

Har du en lejebil, er det en kort tur fra lufthavnen ind til hjertet af Girona. Foto: Harry Wood, CC BY-SA 2.0

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Girona Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne godt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Girona Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Girona

Lufthavnen i Girona hedder Girona-Costa Brava Lufthavn (GRO), og ligger omtrent 12 kilometer fra Girona centrum. Udover at være tæt på selve Girona centrum, så er det knap og nap 100 kilometer til byen Barcelona. Er du derfor i Girona på en længere ferie, så kan man i samme ferie sagtens nappe to forskellige byer.

Takket være et bestemt lavprisselskab, RyanAir, så kommer der millioner af turister igennem lufthavnen hvert år. Dette giver nye muligheder, og hvert år stiger antallet af turister til Girona, eftersom de også opdager, at Girona er mulighedernes by.

Læs mere om selve byen Girona.

Transportmuligheder fra Girona lufthavn

Eftersom Girona-Costa Brava Lufthavn ligger ca. 12 kilometer fra hjertet af Girona, så er det en forholdsvis kort tur. Du kan tage turen med både bus, taxa og lejet bil. Tager du bussen, så vil du følges med en masse andre mennesker, og det kan være lidt svært at smile og være positiv hele tiden, når man lige er landet efter en ca. 2 timers flyvetur. Taxaen er dyr, og kræver, at man hiver penge op ad lommen konstant. Lejer du derimod en bil, som er muligt med billeje i Girona lufthavn, så sparer du penge og tid.

Du kan tage til de mange områder omkring Girona, som desuden ligger i den østlige del af Spanien. Girona er også meget tæt på party-byen Lloret de Mar. Er du derfor vild med fest og farver, så kan man også hurtigt tage til fest-stedet i området. Billeje i Girona lufthavn giver dig derfor mange muligheder, og bør overvejes inden man tager til Girona.

Billigste billeje i Girona lufthavn

Eftersom Girona er mulighedernes by, så vil det også være i byens ånd, hvis man tog muligheden om billeje i Girona lufthavn. Det er muligt at få billig billeje i Girona lufthavn, som både er billigt tidsmæssigt, men også i form af færre penge, der skal op ad lommen.

Derfor vil det med billeje i Girona lufthavn både være en billigere ferie, men også en mere oplevelsesrig ferie. Man kan besøge de forskellige områder omkring Girona, f.eks. Lloret de Mar eller Barcelona. Du skal ikke vente på bussen, eller få fat i en taxachauffør, der kræver det hvide ud af øjnene. Billig billeje i Girona lufthavn vil være effektivt for enhver, der tager til Girona.

Husk at få udnyttet alle mulighederne i Girona, så du får set alle de kultur-events og festivaler, som bliver afholdt i byen. Får du lyst til lidt fest og ballade, så ligger Lloret de Mar kun en kort kørsel væk. Få derfor lejet bilen med billig billeje i Girona lufthavn inden du tager af sted, så du får bilnøglerne når du lander i lufthavnen. Mulighedernes by venter på dig og de oplevelser, som du bringer med dig.

Du kan også vælge at flyve til Barcelona lufthavn, når du vil til Katalonien. Læs here mere om mulighederne for billeje i Barcelonas største lufthavn, Aeropurto de Barcelona – El Prat.

Seværdigheder og attraktioner i Girona

Der er rigtig mange ting du kan opleve i Girona, og det er netop derfor, at mange turister bliver de såkaldte loyale-turister. De loyale turister besøger et bestemt sted flere gange, og de turister der er ekstra loyale, kan endda besøge stedet flere gange om året. Girona er blevet et populært sted for sådanne turister, da det giver en ægte følelse af spansk charme.

De mange kulturelle events og festivaler giver turisten et indblik i Spaniens kultur. Du er nemlig ikke længere en turist, når du er i Girona, da man tager dig ind i varmen med åbne arme. Du er nu en del af Girona, og en del af den spanske kultur, som du også kan sætte præg på, med din unikke personlighed. Lokalbefolkningen i Girona viser dig gerne seværdighederne og attraktionerne på bedste vis, da du som førnævnt nu er en del af deres og den fremtidige Girona-kultur. Fællesskabet er suverænt, og vil du gerne undgå de normale turist-blikke man får af lokalbefolkningen, så skal man bestemt til Girona.

Find den billigste lejebil i Girona Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her