Billeje i Madrid Lufthavn

Der er masser af smuk natur inden for køreafstand af Madrid. Foto: Miguel

Madrid Barajas Lufthavn er hurtigt ved at blive et vigtigt europæisk trafikknudepunkt med mange globale forbindelser, og er den største lufthavn i EU med forbindelser til Central-og Sydamerika. Billeje i Madrid Barajas lufthavn giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten til hovedstaden selv eller til andre steder i Spanien.

Madrid Barajas lufthavn ligger 13 kilometer fra centrum af Madrid og lufthavnen håndterer mere end 25millioner passagerer om året. Dette tal er sat til at blive næsten fordoblet i 2010. For at håndtere denne stigning i trafikken er en ny satellit-terminal planlagt ud over to nye baner, så der i alt er fire.
Med billeje i Madrid Barajas lufthavn er man sikker på at ankomme til en lufthavn, hvor der er mange faciliteter.

Madrid Barajas Lufthavn har tre terminaler. Terminal 1, den største, er for de fleste internationale flyvninger. Terminal 2 håndterer indenlandske, spanske fly og tjener alle større destinationer i Central-og Sydeuropa. Terminal 3 er for Iberias hjemlige og regionale forbindelser. Rullende fortove forbinder de forskellige dele af terminalerne og der er også en overførsel i bus for passagerer, der skal skifte mellem fly og terminaler.

Hovedbanken i Terminal 1 er Caja Madrid på øverste niveau, men der er forskellige andre pengeautomater placeret i alle terminaler. Madrid Barajas Lufthavn har ingen skabe inde i terminalerne, men der findes faciliteter på jorden uden for Terminal 1 og mellem Terminal 1 og 2. Yderligere faciliteter omfatter to apoteker, en børnehave og et lægecenter i Terminal 1.

Madrid er Spaniens hovedstad og porten til oplevelser i det centrale og nordlige Spanien.

Spørgsmål om billeje, læs nedenstående informationer om billeje i Madrid lufthavn eller læs vores FAQ om billeje og biludlejning

Hvem er Car Trawler?

CarTrawler er blandt verdens største formidlere af billeje og biludlejning. Car Trawler er et Engelsk firma og samarbejder med mere end 450 biludlejningsselskaber, i Madrid samarbejder Car Trawler bla. med Avis Biludlejning og Hertz. Læs mere om Car Trawler her.

Følgene regler gælder ved billeje i Madrid Barajas lufthavn.

Vi gør opmærksom på at nedenstående er vejledende og du altid kan se de aktuelle betingelser for billeje på fastlandet i Spanien i billeje-søgemaskinen.

Førers alder, der skal køre lejebilen:
21 til 99 år. OBS: Vær opmærksom på at gebyr for ung chauffør ikke er inkluderet i billeje-priserne. Det betales i lokal valuta ved biludlejningsskranken.

Ekstra chauffør, når du bestiller billeje i Madrid Barajas lufthavn:
Tillæg pr. ekstra chauffør ca. 6 euro pr. dag

Vejhjælp til din lejebil:
Vejhjælp er inkluderet i billejen, når du lejer bil igennem CarTrawler i Maadrid Barajas lufthavn.

Retningslinjer for brændstof på din billeje i Madrid lufthavn:
Lejebilen vil i Madrid lufthavn blive leveret med en fuld brændstofstank og skal returneres fuld.

Retningslinjer for kørte km i lejebilen:
Der er ubegrænset antal kilometer inkluderet i billeje prisen, når du lejer bil igennem Car Trawler i Madrid Barajas lufthavn.

Kørsel i udlandet:
Du kan som udgangspunkt kører i din lejebil til følgende lande når du har bestilt billeje i Madrid lufthavn: Andorra, Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Luxembourg, Monaco, Holland, Portugal, Schweiz. Normalt er der intet gebyr for at aflevere sin lejebil i en anden by eller lufthavn, men i et andet land kan der være gebyr.

Lejebevis og voucher på din bestilte billeje:
Du skal fremvise dit lejebevis/voucher ved ankomst til biludlejningskontoret. Ved bestilling af billeje i Madrid Barajas lufthavn modtages en bekræftelse på mail, hvoraf det fremgår hvilke biludlejningsselskaber der har de billigste priser på billeje og hvor du skal afhente lejebilen ved ankomsten til Madrid.

Yderligere vilkår på billeje i Madrid lufthavn:
Ovenstående informationer om billeje i Madrid Barajas lufthavn er en vejledning – du skal altid læse og godkende aktuelle betingelser på billeje ved bestilling. Ovenstående vejledende betingelser på billeje i Spanien og Madrid lufthavn er opdateret marts 2010.

Søg efter billeje i Madrid Barajas lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i Madrid Barajas lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.

Madrid er hovedstaden i Spanien, og er også den største by i Spanien. Der er over 3,5 millioner indbyggere i byen, og tæller man de mange forstæder, som omgiver Madrid, så er tallet af indbyggere over 6 millioner. Det er mere end indbyggertallet i hele Danmark.

Steder du kan besøge med billeje i Madrid lufthavn

Der er mange kulturelle seværdigheder og attraktioner i Madrid, men også byens moderne steder er eftertragtede. Du kan nemlig finde alt mellem himmel og jord i Madrid. Turisterne besøger både de mange kirker, og kulturelle attraktioner, men også de moderne shoppingcentre og butikker er populært i Madrid.

Hvis du er Real Madrid fan, så kan du jo tage og se en kamp på elite stadionet Santiago Bernabeu. Det er et fantastisk arkitektonisk værk, og stadionet er virkelig stort. Der er mange turister, uanset om de er fodboldfans eller ej, som besøger stadionet og ser en kamp med de verdenskendte fodboldspillere.

Der er rigtig mange turister og besøgende i Madrid hvert eneste år, og det kan man virkelig se når man kigger på lufthavnens tal. Madrids lufthavn hedder Madrid Barajas Lufthavn(MAD), og den ekspederede i år 2010 næsten 50 millioner mennesker. Lufthavnen er i gang med at blive udbygget, så man kan ekspedere over 70 millioner passagerer hvert år. Lufthavnen ligger ca. 13 kilometer fra Madrids Centrum, så det er en lufthavn, som ligger forholdsvis tæt på byen.

Transportmulighederne til og fra lufthavnen er virkelig gode, hvilket er nødvendigt da der er så mange passagerer, som passerer lufthavnen hvert år. Du kan tage toget direkte ind til byens centrum, men også busser og taxaer holder udenfor lufthavnen, og står klar til at fragte dig til de forskellige bestemmelsessteder.

Billeje i Madrid lufthavn

Du kan selvfølgelig også leje en bil i Madrid, og det er blandt andet de store internationale biludlejningsfirmaer, som du kan finde ved skranken i lufthavnen. Der er selvfølgelig også nogle lokale og spanske biludlejningsfirmaer, som kan udleje en bil til dig. Husk at du altid kan klare billeje i Madrid lufthavn hjemmefra, så alt er klar, når du ankommer til lufthavnen.

Billeje i Madrid lufthavn kan anbefales til de turister, som skal besøge mange attraktioner og seværdigheder i Madrid. Hvis de ting du gerne vil besøge er udenfor metroens netværk, så kan det bedste betale sig at leje en bil. Lej bilen inden du ankommer til Madrids lufthavn og få bilnøglerne med det samme. Du skal derfor ikke til at snakke med sælgere fra biludlejningsfirmaer, når du har bestilt bilen i forvejen. Det er både praktisk og nemt med billeje i Madrid lufthavn.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Madrid Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Madrid Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.