Billeje i Madrid Lufthavn

Bestiller du billeje i Madrid Barajas Lufthavn har du et godt udgangspunkt for at opleve ikke blot en af Spaniens mest interessante storbyer, men også de mange seværdigheder og attraktioner omkring hovedstaden. Med en lejebil kommer du hurtigt videre fra Madrid Barajas Lufthavn enten ind til den spanske hovedstad eller til en af de mange andre destinationer inden for rækkevidde af den store lufthavn.

Den nye lufthavnsterminal åbnede i 2004. Foto: Jean-Pierre Dalbéra, CC BY 2.0

Lufthavnen – Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Madrid Barajas Lufthavn, som ligger 13 kilometer fra det gamle centrum af Madrid, håndterer næsten 58 millioner passagerer om året. Det gør lufthavnen til en af de største i Europa, og lufthavnen spiller ikke blot en vigtig rolle i at forbinde Spanien til resten af kontinentet, men udgør også et vigtigt bindeled mellem Europa og især Latinamerika. Lufthavnen, der officielt hedder Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD), har oplevet en stor stigning i passagerantallet de senere år. I løbet af de sidste par årtier har der således været mere end en fordobling i antallet af rejsende. For at følge med denne vækst er lufthavnen de senere år blevet udvidet med både nye landingsbaner og terminaler. Udvidelserne har øget lufthavnens maksimale kapacitet til 70 millioner passagerer årligt.

Iberia, Spaniens største flyselskab, sidder på en stor del af trafikken i Madrid Barajas Lufthavn, men lufthavnen betjenes også af en lang række andre flyselskaber med ruter til over 200 destinationer i det meste af verden, inklusiv Skandinavien. Den vigtigste rute fra Madrid Barajas Lufthavn målt på passagerer er indenrigsruten til Barcelona Lufthavn, men mange flyver også herfra til Mallorca og Gran Canaria. Ifølge lufthavnens egne opgørelser er næsten halvdelen af passagererne, som benytter lufthavnen, da også ferierejsende.

Madrid Barajas Lufthavn har i dag fem terminaler, hvor de to nyeste, T4 og T4S, blev indviet i 2004. Rullende fortove forbinder de forskellige dele af terminalerne og der kører shuttlebusser mellem terminalerne døgnet rundt. Derudover finder du alle de faciliteter i Madrid Barajas Lufthavn, som man kan forvente af en moderne, international lufthavn. I terminalerne er der med 55 restauranter og caféer samt 113 butikker at vælge mellem således nok at tage sig til, hvis du skal fordrive noget tid i lufthavnen inden dit fly letter.

Lej en bil i Madrid Barajas Lufthavn

Madrid Barajas Lufthavn er en god indgangsport til Spaniens hovedstad, men også til masser af spændende destinationer og oplevelser i resten af det centrale og nordlige Spanien. Skal du ikke blot bruge ferien inde i centrum af den spanske hovedstad, giver det da også rigtig god mening at leje en bil i Madrid Barajas Lufthavn.

Transportmulighederne til og fra lufthavnen er gode, hvilket selvfølgelig er en nødvendighed, da der er så mange passagerer, som benytter lufthavnen hvert år. Du kan således tage toget direkte ind til byens centrum, men også busser og taxaer holder udenfor lufthavnen, og står klar til at fragte dig til de forskellige bestemmelsessteder. Vil du have mere frihed til at bevæge dig rundt i Madrid og især uden for byen, kan det dog anbefales at bestille billeje i Madrid Lufthavn.

Det kan du nemt gøre ved at bruge søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. CarTrawler er blandt verdens største formidlere af billeje og biludlejning med hovedsæde i England. De samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber, så du kun behøver at søge ét sted for at se de billigste priser på billeje. I Madrid Barajas Lufthavn kan du i søgemaskinen blandt andet finde priser fra Avis, Europcar, Hertz, Enterprise og Sixt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Regler ved billeje i Madrid Barajas lufthavn.

Vi gør opmærksom på at nedenstående er vejledende, og du altid kan se de aktuelle betingelser for din billeje, når du bestiller i søgemaskinen. Har du spørgsmål om billeje, kan du eventuelt starte med at læse vores FAQ om billeje og biludlejning

Der er som udgangspunkt ubegrænset antal kilometer inkluderet i billejeprisen, når du lejer bil igennem CarTrawler i Madrid Barajas lufthavn. Du bør dog altid tjekke dine lejebetingelser. Her kan du for eksempel også se, hvilke regler din udlejer har for at køre i din lejebil over grænsen til andre lande. Normalt er der således intet gebyr for at aflevere sin lejebil i en anden by eller lufthavn, men er det i et andet land, kan der være gebyr.

Mange biludlejere i Madrid lufthavn

Du kan selvfølgelig også leje en bil i Madrid, og det er blandt andet de store internationale biludlejningsfirmaer, som du kan finde ved skranken i lufthavnen. Der er selvfølgelig også nogle lokale, spanske biludlejningsfirmaer, som ofte også har gode tilbud på biludlejning. Under alle omstændigheder er det bedste at booke billeje i Madrid Lufthavn hjemmefra, så alt er klar, når du ankommer til lufthavnen.

Billeje i Madrid lufthavn kan anbefales til de turister, som skal besøge mange attraktioner og seværdigheder i og ikke mindst uden for Madrid. Hvis de ting du gerne vil besøge er udenfor metroens netværk, kan det ofte bedst betale sig at leje en bil, hvis du vil rejse komfortabelt. Lej bilen inden du ankommer til Madrids lufthavn og få bilnøglerne med det samme. Du skal derfor ikke til at snakke med sælgere fra biludlejningsfirmaer, når du har bestilt bilen i forvejen. Bestilling af lejebilen online er både den mest praktiske og nemmeste måde at benytte billeje i Madrid lufthavn.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Madrid Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Madrid Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Oplev mere med billeje i Madrid Lufthavn

Der er mange kulturelle seværdigheder og attraktioner i Madrid, men også byens moderne steder er eftertragtede. Du kan nemlig finde alt mellem himmel og jord i Madrid. Turisterne besøger både de mange kirker, og kulturelle attraktioner, men også de moderne shoppingcentre og butikker er populært i Madrid.

Hvis du er Real Madrid fan, så kan du jo tage og se en kamp på elite stadionet Santiago Bernabeu. Det er et fantastisk arkitektonisk værk, og stadionet er virkelig stort. Der er mange turister, uanset om de er fodboldfans eller ej, som besøger stadionet og ser en kamp med de verdenskendte fodboldspillere.

Når du har udforsket seværdigheder og attraktioner i selve Madrid, har du også mange andre interessante destinationer inden for din rækkevidde med billeje:

  • Segovia
  • Toledo
  • Salamanca
  • Leon
  • Zaragoza
  • Cordoba

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Madrid Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her