Billeje i Madrid

Tag på bilferie i Spaniens hovedstad Madrid og bestil billeje fra en af byens mange rent a car poster. Med en lejebil i Madrid, kan du opleve byen og komme nemt og hurtigt rundt på egen hånd. Oplev byens mange seværdigheder og attraktioner med biludlejning i Madrid by.

Leje af bil i Madrid

Madrid byder på masser af spændende historie og kultur, og hvis man interesserer sig for arkitektur, er det bestemt en god idé at bestille billeje i Madrid Bajaras Lufthavn eller et andet sted i Madrid, så man kan køre rundt og opleve de smukke huse og bygninger i byen. Bestiller du en udlejningsbil fra en lufthavn kan du køre direkte til dit hotel, når I ankommer til Madrid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billig biludlejning i Madrid

Benyt blandt andet jeres udlejning af bil i Madrid til at køre ind og besøg nogle af Madrids mange interessante museer. Blandt andet Spaniens arkæologiske museum, hvor I kan gå på opdagelse blandt arkæologiske fund gennem landets historie.

Det er let at finde en billig billeje i Madrid by, når man skal holde ferie i den spanske hovedstad, og bestiller I bilen hjemmefra, kan I både spare penge og afhente bilen, når I ankommer til Madrid. Med en lejet bil til rådighed når I ud og se flere af byens mange attraktioner.

Madrid. Byen som de fleste mennesker har hørt om, for det er jo Spaniens hovedstad. Det er også den største by i Spanien, samt den tredje mest befolkede by i Europa. Madrid by har over 3,5 millioner indbyggere i selve byen, hvis man tæller forstæderne med, så kommer man over 6 millioner indbyggere. Det er et virkeligt stort tal, hvis man kommer fra Danmark.

Madrid og Barcelona er to af de vigtigste byer i Spanien, også med hensyn til turisme. Disse to byer har næsten altid været rivaler, og det er i al ting. Du kender måske også fodboldholdet Real Madrid, som har FC Barcelona som sine ærkerivaler. Barcelona er måske den mest kendte by i Spanien, og Barcelona har holdt denne position i lang tid. Nu er Madrid dog ved at rejse sig, og har i det seneste årti været et populært turiststed for mange nysgerrige turister.

Sightseeing i Madrid

Besøger du Madrid by, så husk at se på i hvert fald et gallerihus. Der er nemlig rigtig mange kunstmuseer og normale museer i Madrid. Desuden er byen fyldt med kirker, og de mange pragtfulde kirker er også turistattraktioner i byen. Også tyrefægtning er en turistattraktion i byen, men tro ikke at Madrid er en gammeldags by, for det er den langt fra. Du kan finde moderne shoppingcentre, og lange gågader i byen. Disse gader er fyldt med butikker, cafeer og restauranter.

Er du i Madrid, så er det også helt naturligt at man ser en fodboldkamp med holdet Real Madrid på stadionet Santiago Bernabeu, som er bedømt af FIFA til at være en elite stadion. Mange kendte fodboldspillere spiller i Real Madrid, og du kan nyde det store stadion og de fantastiske fans, som kommer til Real Madrid kampene.

Transportmuligheder i Madrid

Transport i byen kan gøres med det velbyggede metro system, som er i Madrid. Det fungerer meget godt, og du kan hurtigt komme ud til de steder, hvor metroen nu kører. Ønsker du at besøge ting i Madrid, som ligger udenfor metro netværket, så kan billeje i Madrid anbefales.

Madrid er en stor by, og infrastrukturen er virkelig gennemtænkt, da det er vigtigt for en storby, at infrastrukturen virker. Du kan derfor hurtigt finde rundt i byen, hvis du lejer en bil. Skiltning og den lokale befolkning skal nok guide dig på vej til din destination. Mange turister mener at billeje i Madrid, er noget af det bedste på ferien.

Ønsker du at leje en bil i Madrid by, så husk på at du sagtens kan leje den mens du er i Danmark. Det er både lettere og mere praktisk hvis du klarer billeje i Madrid inden du tager af sted. Så skal du nemlig ikke lede efter et biludlejningsfirma, eller tænke på billeje, når du er på ferie.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Madrid, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Madrid Find Billeje her --> Sammenlign priser her