Billeje i Mostoles

Bestil din billeje i Móstoles i Madrid-regionen i det centrale Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Madrid-regionen og det centrale Spanien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Móstoles, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Móstoles, Madrid og det centrale Spanien i dit helt eget tempo.

Móstoles

En af vejene omkring Móstoles. Foto-kredit: Garygillmore~commonswiki . Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Móstoles

Omtrent 25 kilometer sydvest fra centrum af den spanske hovedstad, Madrid, ligger forstaden Móstoles. Byen er med over 200.000 indbyggere den næststørste by i Madrid-regionen.

Móstoles fremstår som en lidt søvning forstad, der mest består af beboelsesområder. Der findes dog også noget industri og ikke mindst et universitet, som giver liv til byen. I modsætning til de nyere “planlagte” forstæder til Madrid var Móstoles oprindeligt en lille landsby, som først i løbet af det 20. århundrede oplevede stor vækst. For den besøgende rummer Móstoles derfor interessante seværdigheder i form af blandt andet gamle kirker og monumenter.

Móstoles har gode forbindelser til Madrid blandt andet i form af motorveje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Móstoles

Der er pt to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Móstoles; Enterprise og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Móstoles og Madrid-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Móstoles online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Móstoles, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Byen ligger blot 38 kilometer fra Madrids store lufthavn, Madrid Barajas Lufthavn, som betjenes af en lang række flyselskaber med ruter til både nære og fjerne rejsemål, herunder Skandinavien.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Móstoles

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Móstoles, foruden naturligvis Madrid selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Móstoles, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af forstaden.

  • Madrid (ca. 25 km)
  • Guadalajara (ca. 82 m)
  • Segovia (ca. 91 km)
  • Avila (ca. 103 km)
  • Toledo (ca. 67 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Madrid her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Madrid – Móstoles Find Billeje her --> Sammenlign priser her