Billeje i Madrid-regionen

Velkommen til vores guide om billig billeje i Madrid-regionen med information og gode råd om biludlejning i hele Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i region Madrid, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Det royale palads i Madrid

Det royale slot i Madrid. Foto: jsogo, Creative Commons.

Generelle informationer om Madrid-regionen

Madrid-regionen ligger midt i Spanien og indeholder kun én provins af samme navn. Regionens hovedstad, Madrid, som er hele Spaniens hovedstad, huser omkring halvdelen af regionens 6,5 millioner indbyggere.

Den selvstyrende region Madrid blev oprettet i 1983. Inden da var området en del af Castilla la Nueva, som blev delt i Madrid-regionen og Castilla-La Mancha.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Hovedstaden Madrid tiltrækker naturligvis flest besøgende til regionen, som kommer for at nyde storbyens kulturliv med natteliv og tapasbarer. Storbyen huser desuden nogle af Spaniens mest populære museer som Prado-museet og Nationalmuseet for moderne kunst. Dertil kommer mange fine gamle bygningsværker – heriblandt det imponerende store Kongeslot.

Besøgende i Madrid-regionen overraskes dog også ofte over, hvor meget uspoleret natur regionen byder på. Uden for storbyen kan du både opleve høje bjerge og tætte skove. Trænger du til lidt luft kan du for eksempel køre mod nord til Sierra Norte, hvor der er masser af muligheder for at nyde flot natur på vandreture eller på vandet.

Du skal heller ikke køre langt fra hovedstaden for at finde spændende historiske seværdigheder i form af blandt andet gamle klostre og paladser. Besøg for eksempel Buitrago del Lozoya, hvor du vil føle dig hensat til Middelalderen, når du slentre rundt i de smalle gader indenfor bymuren.

Billigste billeje i Madrid-regionen

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Madrid-regionen fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Madrid-regionen som for eksempel en kilometerbegrænsning. Du bør derfor altid læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte søgemaskinens effektive filter til at finde netop den lejebil i Madrid-regionen, som bedst passer til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Madrid-regionen Find Billeje her --> Sammenlign priser her