Billeje i Alcalá de Henares

Velkommen til min guide med information og gode råd om billeje i Alcalá de Henares ved Madrid i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Alcalá de Henares, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Plads opkaldt efter Miguel de Cervantes

Plads opkaldt efter Miguel de Cervantes. Foto: Kooma, Wikimedia.

Generelt om Alcalá de Henares

Alcalá de Henares som ligger godt 30 kilometer øst for Madrid, har omkring 200.000 indbygere. Lokale kalder oftest blot byen for “Alcalá”, men på landsplan må hele navnet dog bruges for at adskille den fra andre byer med ligende navne.

Alcalá de Henareser især kendt for at være Miguel de Cervantes’ fødeby, forfatteren som skrev romanen ‘Don Quixote af la Mancha’ i starten af 1600-tallet. Den berømte forfatter er dog ikke det eneste Alcalá de Henares kan bryste sig af.

Det er også her et af Spaniens mest prestigefyldte universiteter, Colegio Mayor de San Ildefonso, har hjemby. Grundstenen til den gamle universitetsbygning blev lagt i 1499, og selv i dag fremstår flere af auditorierne i deres oprindelige udseende.

Udover det smukke gamle universitet gemmer Alcalá de Henares på mange kulturskatte i den gamle bydel, som er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv. En af de vigtigste er katedralen i gotisk stil fra det slutningen af det 15. århundrede, Catedral de los Santos Niños. Storke bygger jævnligt rede i katedralens klokketårn, ligesom de gør i mange af byens andre tårne.

Der er gode transportforbindelser til den spanske hovedstad, og i nyere tid er Alcalá i vidt omfang blevet en “pendlerby” hvor mange af indbyggerene arbejder i Madrid. For dig som blot er på besøg, har du ikke blot et godt udgangspunkt for at besøge hovedstaden. Den centrale placering giver også gode muligheder for at fortsætte til mange andre dele af landet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Alcalá de Henares

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Alcalá de Henares fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Alcalá de Henares Find Billeje her --> Sammenlign priser her