Billeje i Pinto

Bestil din billeje i Pinto i Madrid-regionen i det centrale Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Madrid-regionen og det centrale Spanien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Pinto, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Pinto, Madrid og det centrale Spanien i dit helt eget tempo.

Pinto

Torv i Pinto. Foto-kredit: Zarateman. Oploadet under licensen CC0 1.0.

Generelle informationer om Pinto

Pinto er en forstad til Madrid, der ligger godt 20 kilometer stik syd for den spanske hovedstad. Som selvstændig by er Pintos historie ikke lang, da den først fik officiel status af by i 1990´erne, selv om der menes at have eksisteret en landsby på stedet siden romernes tid (der ifølge visse historiske teser skulle have givet den navnet Punctum). Byen fik sit navn ud fra en tro på, at den ligger på den geografiske midtpunkt for den Iberiske Halvø. Der er sågar opført et monument i byen til at markere dette lidt tvivlsomme faktum.

Det mest kendte bysbarn er cykelrytteren Alberto Contador. Pinto har godt 48.000 indbyggere og har god infrastruktur, der gør det nemt at køre ind til Madrid eller til andre dele af det centrale Spanien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Pintos

Der er pt to internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Pinto, Hertz og Enterprise. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Pinto og Madrid-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Pinto online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Pinto, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Byen ligger blot 37 kilometer fra Barajas International Airport, som betjenes af en lang række flyselskaber med ruter til både nære og fjerne rejsemål.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Fuenlabrada

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Pinto, foruden naturligvis Madrid selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Pinto, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af forstaden.

  • Madrid (ca. 25 km)
  • Guadalajara (ca. 75 m)
  • Segovia (ca. 106 km)
  • Avila (ca. 127 km)
  • Toledo (ca. 61 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Madrid her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Madrid – Pinto Find Billeje her --> Sammenlign priser her