Billeje i Barajas

Bestil din billeje i Madrid – Barajas og oplev den spanske hovedstad og det centrale Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækker spansk gastronomi til gode priser og store historiske og kulturelle seværdigheder i den spanske hovedstad Madrid – og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Bille.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport, men kan opleve Barajas og Madrid i dit helt eget tempo.

Barajas

Barajas med dele af lufthavnen. Foto-kredit: public domain

Generelle informationer om Barajas i Madrid

Barajas er et af de 21 distrikter, som Madrid administrativt er opdelt i. Barajas er først og fremmest kendt for at huse Madrid-Barajas Lufthavn, som ikke blot er en populær indgangsport til den spanske hovedstad, men også har forbindelser videre til mange andre dele af Spanien.

Distriktet var oprindeligt en selvstændig by, Villa de Barajas, som i 1949 officielt blev optaget som en del af Madrid. Opførslen af lufthavnen medførte markant vækst i Barajas, som efterhånden smeltede sammen med lufthavnsområdet. Til trods for nabostridigheder, der af og til blusser op, er lufthavnen stadig vigtig for distriktets vækst, hvor der i dag bor omkring 43.000 indbyggere.

Det er let at komme ind til Madrids centrum fra Barajas, da der kun er omkring 15 kilometer (ca. en halv times kørsel) ad den hurtigste rute. Du må dog naturligvis beregne længere tid i myldretidstrafikken.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Barajas

Flere af de mest almindelige og største biludlejningsfirmaer har kontor Barajas i Madrid, såsom Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Centauro og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie eller på forretningsrejse til Barajas og Madrid Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Barajas online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til bydelen i den spanske hovedstad.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Barajas, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Barajas

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som nemt kan nås med en lejebil fra Barajas, er naturligvis først og fremmest den berømte spanske hovedstad, hvis centrum kun ligger omkring 15 kilometer fra bydelen. Her kan du opleve nogle af Spaniens største historiske og kulturelle seværdigheder, såsom Palacio Real, Plaza Mayor, Pradomuseet, Buen Retiro-parken, Puerta del Sol, Thyssen-Bornemisza-museet, Puerta de Alcalá, Plaza de Cibeles, Palacio de Cristal, Plaza de España, Real Jardín Botanico – og mange, mange flere.

Du kan også let køre videre til andre store destinationer i det centrale Spanien, såsom Toledo (74 kilometer), Segovia (86 kilometer), Ávila (107 kilometer), Cuenca (165 kilometer) og Salamanca (213 kilometer).

Nyttige links

Du kan here læse mere om billeje i Spanien.

Besøg den officielle hjemmeside for Madrids turistkontor her

Find den billigste lejebil i Madrid – Barajas Find Billeje her --> Sammenlign priser her