Billeje i Madrid - Las Rozas

Bestil din billeje i Las Rozas i Madrid-regionen i det centrale Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Madrid-regionen og det centrale Spanien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Las Rozas, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Las Rozas, Madrid-regionen og det centrale Spanien i dit helt eget tempo.

Las Rozas

Las Rozas. Foto-kredit: Asimov 33. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0.

Generelle informationer om Las Rozas

Las Rozas de Madrid også blot kaldet Las Rozas er en forstad til den spanske hovedstad, Madrid. Fra Las Rozas er der knap 20 kilometers kørsel ad motorvej i sydøstlig retning til centrum af Madrid.

Las Rozas gennemgik særligt op til årtusindeskiftet et byggeboom og en kraftig stigning i indbyggertallet. Byen har en af de højeste gennemsnitlige indkomster i Madrid området og har et levende kulturliv med udstiller, festivaller og markedsdage.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Las Rozas

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Las Rozas, såsom Sixt, Hertz, Enterprise og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Las Rozas og Madrid-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Las Rozas online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til forstaden.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Las Rozas, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Byen ligger blot 37 kilometer fra Barajas International Airport, som betjenes af en lang række flyselskaber med ruter til både nære og fjerne rejsemål.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Las Rozas

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Las Rozas, foruden naturligvis Madrid selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Las Rozas, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af forstaden.

  • Madrid (ca. 23 km)
  • Guadalajara (ca. 80 m)
  • Segovia (ca. 72 km)
  • Avila (ca. 88 km)
  • Toledo (ca. 90 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Madrid her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Madrid – Las Rozas Find Billeje her --> Sammenlign priser her