Billeje i Tres Cantos

Bestil din billeje i Tres Cantos i Madrid-regionen i det centrale Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Madrid-regionen og det centrale Spanien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Tres Cantos, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Tres Cantos, Madrid og det centrale Spanien i dit helt eget tempo.

Bilferie

Bestil billeje i Tres Cantos, Madrid.

Generelle informationer om Tres Cantos

Tres Cantos er en forstad til Spaniens hovedstad, Madrid. Byen som ligger omkring 23 kilometer nord for storbyen, er en “planlagt” by, der først blev etableret i 1970’erne. Det var under Francisco Franco’s diktatur beslutningen om at etablere den nye satellitby til Madrid blev taget, og i starten af 1980’erne fik byen sine første indbyggere.

Tres Cantos er en del af Madrid-regionen og har nu til dags omkring 41.000 indbyggere. Befolkningssammensætningen i Tres Cantos adskiller sig fra det spanske gennemsnit ved at være betydeligt yngre, hvilket sandsynligvis skyldes, at det især var unge erhvervsfolk som i 1980’erne og 90’erne flyttede hertil fra Madrid. I dag har byen da også en overvægt af familier med dobbelt indkomst og 2-3 børn.

Uddannelsesniveauet er højere i Tres Cantos end for Spanien generelt, og en stor del af indbyggerne pendler dagligt til arbejde i Madrid. Der ligger dog også flere store tekonologi-virksomheder i Tres Cantos, som trækker tusinder af arbejdere til fra Madrid og det øvrige område.

Det tager under en halv time at køre fra Tres Cantos til Madrid.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Tres Cantos

Der er pt to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Tres Cantos: Budget og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Tres Cantos og Madrid-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Tres Cantos online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tres Cantos, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Byen ligger blot 23 kilometer fra Madrids internationale lufthavn, Madrid-Barajas Lufthavn, som betjenes af en lang række flyselskaber med ruter til både nære og fjerne rejsemål, herunder Skandinavien.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Tres Cantos

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Tres Cantos, foruden naturligvis Madrid selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Tres Cantos, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af forstaden.

  • Madrid (ca. 23 km)
  • Guadalajara (ca. 70 m)
  • Segovia (ca. 71 km)
  • Avila (ca. 105 km)
  • Toledo (ca. 98 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Madrid her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Madrid – Tres Cantos Find Billeje her --> Sammenlign priser her