Billeje i Leganes

Bestil din billeje i Leganes i Madrid-regionen i det centrale Spanien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Madrid-regionen og det centrale Spanien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Leganes, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Leganes, Madrid og det centrale Spanien i dit helt eget tempo.

Billeje i Leganes

Bestil din billeje i Leganes

Information om Leganes

Leganes ligger blot 16 kilometer fra Madrid og ligesom Fuenlabrada og Alcorcon opfattes byen da også som en af de mange forstæder til den spanske hovedstad. Byen har omkring 190.000 indbyggere og gode transportforbindelser ind til Madrid i form af blandt andet metro.

I Leganes ligger et af Europas største indkøbscentre, Parquesur, men derudover har byen også universitetsafdelinger og en sprogskole. Byen er desuden kendt for at huse mange gode restauranter, særligt i bymidten.

Leganes ligger sydvest for Madrid og er dermed et godt udgangspunkt for at udforske ikke blot hovedstaden, men også resten af det centrale Spanien. Der er således ikke langt til motorvejsnetværket, som du kan følge i stort set alle retninger takket være den centrale placering i Spanien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Leganes

Der er pt flere to kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Leganes, nemlig Europcar og Thrifty. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i forstaden.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Leganes og Madrid-regionen. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Leganes online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Leganes, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Byen ligger blot 30 kilometer fra Madrids store lufthavn, Barajas International Airport, som betjenes af en lang række flyselskaber med ruter til både nære og fjerne rejsemål, herunder Skandinavien.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Leganes

Der findes mange interessante og seværdige steder i det centrale Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Leganes, foruden naturligvis Madrid selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Leganesa, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af forstaden.

  • Madrid (ca. 16 km)
  • Guadalajara (ca. 78 m)
  • Segovia (ca. 93 km)
  • Avila (ca. 112 km)
  • Toledo (ca. 67 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Madrid her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Leganes Find Billeje her --> Sammenlign priser her