Billeje i Girona

Ved den spansk-franske grænse, og ikke langt fra middelhavet, finder man den charmerede by Girona. Hos Billeje.info kan du booke en billig lejebil i Girona og køre videre ud på de nordspanske landeveje, op i Pyrenæerne og endda ind i Frankrig.

I den østlige del af Spanien ligger denne utrolig flotte, men også yderst livlige by. Med kun 90.000 indbyggere kan Girona stadigvæk overraske både storby-personen, men også landsbyboeren. Girona ligger i den store region, der hedder Catalonien. Der er ca. 100km motorvej imellem Barcelona og Girona, så man kan sagtens tage et smut forbi Barcelona, når man er i Girona.

Priser på biludlejning i Girona, Spanien

Selvom Barcelona er en nærliggende by, så betyder det ikke at du nødvendigvis skal lande i Barcelona Lufthavn. Du lander faktisk i Girona lufthavn, som de senere par år har oplevet en kæmpe vækst. Dette skyldes blandt andet RyanAirs fokus på området. Lufthavnen er nu blevet et sted, hvor massevis af turister farer igennem hvert år.

Læs mere om billeje i Girona Lufthavn her

Seværdigheder og attraktioner i Girona

Som førnævnt, så er der også masser af ting i Girona, der kan behage storby-personen. Der er blandt andet en masse shoppingssteder, der kan opfylde enhver shoppers drøm. Det er ikke kun store og anerkendte butikker du kan finde i Girona, da man sagtens kan besøge de mange lokale butikker, der sælger alt imellem himmel og jord. Desuden kan en tur til markedet ikke skade dine forhandleregenskaber, da alt på markedet er til forhandling. Markederne i Girona er ikke små kræmmermarkeder, som vi kender i Danmark, da det decideret er personer der regelmæssigt kommer og sætter en bod op.

Udover markeder og shopping, så kan man også se og deltage i de mange festivaler. Girona er en livlig kultur-by, som opretter kultur-events og festivaler, når turismesæsonen begynder. Det er især i højsommer perioderne du kan opleve de mange festivaler og kultur-events i Girona. Spørg eventuelt en lokal, og personen vil kunne datoerne i søvne.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Girona

Som så mange andre steder i Spanien, så har Catalonien også en fantastisk natur. Landskabet er i hvert fald et sted hvor man kan glemme både tid og rum, så hvis du vil af med stressen fra Danmark, så skal man absolut kigge forbi natur-omgivelserne i Catalonien.

Transporten til de forskellige steder i både Girona og Catalonien klares nemt med billeje i Girona. Det er klart det letteste og bedste for en turist, hvis man transporterer sig med en bil. Billeje i Girona er ikke særlig svært, og det kan klart anbefales for begyndere men også får rutinerede personer, der ofte lejer bil på ferier. Hvis du ikke er interesseret i billeje i Girona, så kan andre muligheder såsom bus og taxaer anbefales. Busser er langsommelige og har køretidsplaner, som skal overholdes. Det kan både give dig lange ventetider, men også gøre det alt for besværligt. Taxaer er hurtige og kender området, dog koster det en formue, at hoppe ind i en taxa regelmæssigt. Derfor anbefales billeje i Girona til folk der gerne vil have frihed, men også for de personer der gerne vil opleve noget på deres ferie.

Billigste billeje i Girona

Hvis du har besluttet dig for billeje i Girona, så læs videre for nogle gode råd. Det er muligt med billig billeje i Girona, hvis man bestiller billeje i Girona inden man tager af sted. Det vil sige, at man lejer sin bil inden man sætter sig i flyveren. Det kan faktisk meget hurtigt og meget nemt lade sig gøre at leje en bil i Girona, mens man sidder i sit hjem i Danmark.

Du kan via denne hjemmeside påbegynde din billige billeje i Girona. Når du er færdig med at bestille billeje i Girona, så modtager du bilnøglerne når du f.eks. lander i Girona Lufthavn. Det er nemt, enkelt og billigt.

Fra Girona til Barcelona i lejebil

Husk at det måske også kunne være en god ide, at tage en tur ind til Barcelona, når man alligevel er i Girona. Lej en bil med fri kilometer, og kør de omkring 100 kilometer til Barcelonas centrum. Dette vil helt sikkert forlænge dit minde om din ferie til Girona, og takket være billeje i Girona har du derfor kunnet opleve langt flere ting på kortere tid.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Girona, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Du kan også vælge at flyve til Barcelona lufthavn – læs her mere om mulighederne for billeje i Barcelona lufthavn.

Find den billigste lejebil i Girona Find Billeje her --> Sammenlign priser her