Billeje i Andalusien

Spanien er delt op i regioner, og hvis man skal beskrive en bestemt region, som er turisternes foretrukne, så er det helt klart Andalusien. Andalusien er den region, som er det sydligste punkt i Spanien, og i regionen finder man blandt andet området kaldet Costa del Sol.

Andalusien er nok det sted i Spanien, som er mest udviklet til at klare turismen. Før i tiden var der en massiv turisme bølge, som Andalusien ikke kunne klare, men de spanske myndigheder har anstrengt sig gevaldigt, og nu kan man nyde de mange kystbyer uden turismekaos.

Sightseeing i Andalusien

Der er faktisk over 300 dage om året, hvor der er sol i Andalusien, dette er derfor et perfekt sted for turister, men også danskere som gerne vil bosætte sig et varmt sted. Du skal dog ikke lade dig narre af varmen, da man sagtens kan finde sne i Andalusien. Bjergene i Andalusien gemmer på en masse sne, så når du rejser til Andalusien, så vælger du imellem to ting: en aktiv eller en passiv ferie.

Hvis du gerne vil have en aktiv ferie, så er der virkelig mange ting man kan se og gøre i Andalusien. Bjergene og de kilometer lange strande er et af dem, men du kan også gå på eventyr og se de mange kulturelle seværdigheder, som der findes i Andalusien. Især historien og fortællingerne om Andalusien er spændende at høre om, husk også at sightseeing i Andalusien er uhyre populært.

Er du derimod til afslapning, og ingen-stress-på-ferien-typen, så er der masser af steder hvor man kan slappe af i Andalusien. Du kan faktisk stadig besøge mange forskellige kystbyer, og stadig være mest mulig afslappet. De mange strande, det gode vejr, de venlige indbyggere og ikke mindst attraktionerne gør ferien i Andalusien fantastisk god.

Indbyggertallet i Andalusien(som omfatter flere byer og områder) er på ca. 7,5 millioner mennesker, altså er der flere mennesker i Andalusien end der er i Danmark. Millioner af turister kommer til Andalusien hvert år, men der er som sagt ikke noget at frygte, da de spanske myndigheder har gjort infrastrukturen og området klar til de mange turister. Turistkaos er der ikke noget af, ligesom der var førhen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Andalusien

Skal du opleve Andalusien, så er billeje i Andalusien det bedste valg. Der er nemlig rigtig mange ting at se, og hver gang du når et sted hen, så kan du bruge flere uger på stedet. Optimal udnyttelse af din ferie opnås med en billeje i Andalusien, da du selv kan bestemme hvor du vil hen og hvad du vil se.

Det bedste er nok, at få billeje i Andalusien, inden man tager af sted på ferie. Billeje i Andalusien er ikke særlig svært, og man kan klare det inden man tager af sted. På den måde bliver din billeje i Andalusien en billig billeje, da man både sparer tid og penge.

Ferie i Andalusien, lej bil i Malaga Lufthavn

Malaga lufthavn er kendt af de fleste danskere og alene antallet af direkte flyvninger fra Danmark til Malaga i Andalusien viser hvormange der året rundt besøger denne fantastiske region i Spanien. Foruden Malaga er lufthavnen i Sevilla og lufthavnen i Faro i Portugal et oplagt valg hvis du skal holde ferie i Andalusien. Du kan rejse til regionen året rundt, da klimaet er behageligt og det er den region i Spanien med flest solsinstimer. Du kan læse mere om vejr og klima i Spanien her på siden og naturligvis om de forskellige lufthavne i Spanien.

Få flere informationer om billeje i Malaga lufthavn

Kan jeg leje en elbil i Andalusien?

El- og hybridbiler er efterhånden blevet en fast del af udvalget hos biludlejningsfirmaerne i Andalusien. Samtidig opsættes der rundt om i regionen i disse år nye ladestandere ved hoteller, ferieboliger og langs veje. Vil du køre mere miljøvenligt eller ønsker du blot at nyde den ekstra komfort i en moderne elbil, er det derfor en reel mulighed med billeje. Om du skal vælge at leje en elbil i Andalusien eller eventuelt “nøjes med” en hybrid afhænger mest af dine personlige præferencer og behov. Du kan nemt se udvalget af både begge disse miljøvenlige biler, når du bruger søgemaskinen her på siden.

Gode tips og råd om rejser til Andalusien i Spanien

Uanset om du skal rejse på egen hånd eller måske på en grupperejse med dansk rejseleder venter der mange spændende oplevelser i regionen. Det er nemt selv at arrangere en rejse, og ingen problem selv at bestille hotel og bil. Ønsker du at deltage på en kulturrejse så findes der flere danske rejsebureauer at vælge imellem, bla. Gislev Rejser, 65 Ferie, Kulturrejser Europa og Tema Rejser

Læs mere om kulturrejser til Andalusien i Spanien med dansk rejseleder

Få tips og gode rejse råd hos turistkontoret

Se billeje på en af vores mest populære andalusiske destinationer, Malaga.

Find den billigste lejebil i Andalusien Find Billeje her --> Sammenlign priser her