Billeje i Rota

Bestil din billeje i Rota og oplev den smukke andalusiske by og den sydlige del af det spanske fastland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre andalusiske vine og retter til gode priser, enestående natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i skønne Andalusien, der i årtier har været et af de mest populære rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Rota og Andalusien i dit helt eget tempo.

Rota

Rota har masser af skønne strande. Foto-kredit: Antonio M. Romero Dorado. Oploadet under kategorien Public domain.

Information om Rota

Rota ligger på den nordlige-vestlige side af Cádiz-bugten i provinsen Cádiz, der er en del af det spanske fastlands sydligste region Andalusien. Fra byen er der kun cirka 43 kilometer til provinshovedstaden Cádiz og kun omkring 32 kilometer til byen Jerez de la Frontera.

Rota, der har omkring 28.000 indbyggere, er en smuk kystby, der kan prale af en 16 kilometer lang kyststrækning med skønne strande, hvor der ikke bare gode muligheder for at bade og nyde solen, men også er gode muligheder for vandsport, såsom windsurfing. Af samme grund er byen primært et rejsemål for badegæster.

Det er dog også en historisk interessant by, der blev grundlagt af fønikerne, senere blev erobret af blandt andre maurerne, og som i dag har en gammel bydel, der har bevaret en middelalderlig kerne med smalle, snoede gader.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Rota

Der er i skrivende stund tre biludlejningsfirmaer med kontor i Rota, nemlig Europcar, Albitana og Miguel Rent a Car (sidtsnævnte som den mest centrale, beliggende tæt på Plaza Camilo José Celai byens centrum). Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Rota og regionen Andalusien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Rota online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den andalusiske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Rota, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er flere lufthavne, som ligger så tæt på Rota, at de nemt kan nås på en time eller to. Lufthavnen i Jerez og ligger kun cirka 40 kilometer nord for Rota (40-50 minutter i bil), mens lufthavnen i Sevilla ligger omkring 130 kilometer fra byen (ca. en halvanden times kørsel i bil). Du kan læse mere om billeje i Sevilla lufthavn her. Hvis du foretrækker at flyve til den nærmere beliggende Jerez lufthavn, kan du læse om billeje i Jerez lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Rota

Der findes mange interessante og seværdige steder i Andalusien og det sydlige Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Rota, enten på korte dagsture eller på længere udflugter.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Rota, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand i en lejebil.

  • Jerez (ca. 32 km)
  • Gibraltar (ca. 142 km)
  • Sevilla (ca. 121 km)
  • Ronda (ca. 149 km)
  • Huelva (ca. 213 km)
  • Malaga (ca. 240 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Andalusien her.

Find den billigste lejebil i Rota Find Billeje her --> Sammenlign priser her