Billeje i Sevilla Lufthavn

Besøg Plaza España med billeje i Sevilla. Foto: Noemí Galera

Sevilla er en by i det sydlige Spanien, og derudover er byen også en del af regionen Andalusien. Andalusien er et meget kendt og berømt område, som har været i en del civilisationers hænder.

Af de senere civilisationer, så kan det arabiske rige nævnes. Hele Andalusien, og dermed også Sevilla, er præget af kultur fra den arabiske og muslimske verden.

Lufthavnen i Sevilla er ca. 10 kilometer væk fra indre Sevilla. Turen er en kort tur, og der er både busser og taxaer, der står i kø, for at ekspedere de cirka 5 millioner passagerer, som årligt kommer igennem lufthavnen. Navnet på lufthavnen er Sevilla Lufthavn (SVQ), og er en af de travleste lufthavne i den sydlige del af Spanien.

Selvom Sevilla også har været ejet af det arabiske rige i middelalderen, så er der altså også præg af det kristne rige. Derfor kan man i Sevilla både se moskeer, men også kirker. Det er blandt andet også derfor, at mange turister vælger at tage til Sevilla, da man kan opleve to forskellige kulturer og religioner i én by.

Læs mere om byen Sevilla.

Seværdigheder og attraktioner i Sevilla

Af de kendte attraktioner, så kan man nævne katedralen i Sevilla. Katedralen er den største katolske katedral i verden, og samtidig rangeres den også som den tredjestørste kirke i verden. Det er i hvert fald her, at man møder en masse turister, men også en indgang til den katolske storhedstid.

Ikke langt fra katedralen, så kan man se maurernes bidrag til Sevilla. Sevillas symbol og tegn er nemlig Giralda, som er en minaret, der blev bygget mens muslimerne var i det sydlige Spanien. Selvom islam og kristendom er to forskellige religioner, så er harmonien i Sevilla fantastisk. Man ser værker fra begge religioner, og da det hele passer sammen i en højere enhed, så er besøget i Sevilla virkelig noget uforglemmeligt.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Sevilla.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transport fra Sevilla lufthavn

Som førnævnt, så kan man både tage bus og taxa fra lufthavnen i Sevilla. Der er desværre ingen togforbindelser eller metro til Sevillas centrum, men da der kun er 10 kilometers rejsetid, så betyder det heller ikke særlig meget. Du kan dog også leje en bil i Sevilla Lufthavn.

Billeje i Sevilla Lufthavn er praktisk for de besøgende og turister, som gerne vil opleve alle de smukke attraktioner i Sevilla. Vi har allerede nævnt katedralen og minareten i Sevilla, som tiltrækker tusinder og atter tusinder af turister til byen. Billeje i Sevilla lufthavn kan give dig det overskud, som du forventer på en ferie. Du skal nemlig ikke til at vente på bussen eller taxaen, da man på en ferie skal kunne gøre det man vil med det samme. Billig billeje i Sevilla lufthavn bør overvejes, hvis du skal se de skønne omgivelser i Sevilla, samt de mange seværdigheder i byen.

Kan jeg leje en elbil eller hybridbil i Sevilla Lufthavn?

Akkurat som i resten af verden, har biludlejningsagenterne i Sevilla Lufthavn mærket en tiltagende interesse for el- og hybridbiler. Når du vælger at leje en elbil herfra, giver det dig muligheden for at udforske Andalusien med en mere grøn samvittighed. Udover den miljømæssige fordel, kan du også nyde en mere jævn køreoplevelse samt bilens topmoderne navigations- og underholdningssystemer. Med et stadig voksende antal ladestationer spredt ud i regionen – fra bykerner til lige ved kendte seværdigheder – er det nu mere bekvemt end nogensinde at leje en elbil fra Sevilla Lufthavn.

Billig billeje i Sevilla lufthavn

Billeje i Sevilla lufthavn er ikke længere noget, der koster en formue. Mange turister tror fejlagtigt, at det er meget dyrt at leje en bil. Dette skyldes billeje priserne i Danmark, men da billeje priserne i Sevilla er beregnet til folk i Spanien, så kan du få billig billeje i Sevilla lufthavn.

Et godt tip er at benytte det filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Sevilla Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Du vil i hvert fald ikke fortryde, at du har lejet en bil i Sevilla lufthavn, da billeje i Sevilla lufthavn vil give dig en fri ferie. Du kan tage ud og besøge de attraktioner du vil, og du vil endda kunne besøge flere seværdigheder med biludlejning end hvis du skulle bruge tid og penge på taxa eller bus.

Husk at få oplevet alle de forskellige værker fra de to storhedstider i Sevilla. Både kristne og muslimske arkitekter har skabt unikke bygninger og monumenter, så det er bare om at nyde deres værk, mens man er i Sevilla. Billeje i Sevilla lufthavn anbefales til de turister, som gerne vil opleve de store civilisationers arv i Sevilla.

Du kan også vælge at flyve til Malaga og leje din bil i Malaga lufthavn. Du kan her læse mere om muligheden for biludlejning i Malaga lufthavn.

Find den billigste lejebil i Sevilla Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her