Billeje i Sevilla

Se alle Sevilla’s seværdigheder med billeje, bl.a. Plaza de Espana. Foto: Alberto Cabrera

Sevilla er en by med meget historie. Faktisk kan man sammenligne Sevilla med en god gammel historiebog.

Tænk på, at du er i det yderste hjørne af et bibliotek. Der ligger en stor bog på bordet, og omslaget er af guld. Du puster støvet af bogen og åbner den. Så snart du åbner bogen er du ført ind i en anden verden, ja faktisk ind i en helt anden dimension.

Denne lille historie beskriver hvordan turister oplever Sevilla. Selvom Sevilla ikke er absolut toppunkt på verdens turisters topliste, så er det stadig en by der overrasker meget positivt. Når man får pustet alt overfladiskhed og turisme-pladder væk, som har plaget Sevilla, så ser man faktisk en fantastisk by. Det er lidt som om Sevilla er den stille pige i klassen, men når man først tager sig tid til at høre hvad pigen egentlig siger, så opdager man hendes hjerte af guld. Sevilla er guldet i Spanien.

Sevilla ligger i det sydlige Spanien. Lufthavnen ligger ca. 10 kilometer fra byen, og den hjælper godt og vel 4 millioner passagerer hvert år. Det viser sig åbenbart, at der er flere og flere mennesker, der også tager sig tid til at lære om Sevilla og hvorfor det er guldet i Spanien. Rejser du til lufthavnen i Sevilla, så er det meget let at komme videre derfra.

Læs mere om biludlejning i Sevilla lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Sevilla

Symbolet i Sevilla er endda også den attraktion, som får flest besøgende. Det er en attraktion, som har været igennem en masse ting, og den stammer tilbage fra maurernes storhedstid. Det er den minaret, der blev bygget af muslimerne, da muslimerne ejede det sydlige Spanien. Minareten og de mange moskeer i Sevilla viser, at den muslimske kultur stadig præger byen.

Ikke langt fra minareten ser man en katedral, som er yderst smuk. Denne katolske katedral, der den største i verden af sin slags, indtager også tredjepladsen over de største kirker i verden. Lokalbefolkningen er meget stolte af deres katedral.

Du skal som minimum se både minareten, katedralen og Plaza de Espana. Plaza de Espana er bygget i slutningen af 1920’erne og er et meget populært sted. Faktisk har den anden episode i Star Wars-serien også en scene med fra dette sted. Plaza de Espana er også indehaver af en stor plads, som besøges af de mange turister, der ankommer til Sevilla hvert år.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Sevilla

Ferien i Sevilla går i høj grad ud på, at nyde det meget varme vejr, men selvfølgelig også de mange seværdigheder, der er med til at sætte byen på det arkitektoniske verdenskort. De mange finesser og detaljer i arkitekturen, som nogle af de kendte seværdigheder i Sevilla har, er med til at tiltrække millioner af turister hvert år.

Som førnævnt, så skal man besøge Sevilla før man kan få guldet, og har du tænkt dig at besøge Sevilla i den nærmeste fremtid, så skal du også tænke på transport. Transporten i Sevilla kan med de mange seværdigheder bedst betale sig med billeje i Sevilla. Da der er så mange ting at se, så er det kun logisk og fornuftigt, hvis man benytter sig af muligheden for billeje i Sevilla. Du kan selvfølgelig også tage bussen, men i den varme, så er det nok bedst ikke at gøre det.

Billig billeje i Sevilla

Skynd dig at åbne bogen til Sevilla, så du får et indblik i mange århundredes historie og får set et fantastisk miljø. Lokalbefolkningen er også meget sød, og de er med til at arrangere flere forskellige festivaler året rundt. Festivalerne er meget kendte, og afholdes i de forskellige distrikter af byen. Når du skal ud og besøge distrikterne og områderne af Sevilla, så kommer du hurtigst og nemmest frem med billeje i Sevilla.

Det er let at leje en bil i Sevilla, og billeje i Sevilla kan allerede gøres nu. Det vil sige, at du ikke skal ud og finde billig billeje i Sevilla, når du allerede er i byen, for det kan ordnes inden du tager af sted. Gør du det med det samme, så kan du bestille billig billeje i Sevilla, og spare en masse penge.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Sevilla, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filterfunktionen til kun at få vist biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Husk at få besøgt minareten, katedralen og Plaza de Espana, når du er i Sevilla. De ligger på forskellige steder i Sevilla, og hvis du vil spare tid og nå hen til seværdighederne hurtigst muligt, så kommer du lettest frem med billeje i Sevilla. Så få transporten på plads, i form af billeje i Sevilla, så du kan nyde de mange seværdigheder og få de mange glæder ved bil på ferie.

Find den billigste lejebil i Sevilla Find Billeje her --> Sammenlign priser her