Billeje i Jerez Lufthavn

Jerez har mange bodaga’er som denne. Foto: El Pantera

Billeje.info afsøger og sammenligner priser fra lokale og internationale biludlejningsfirmaer med udlejning fra Jerez lufthavn. Bestiller du bilen på forhånd hos os, får du den bedste pris og skal ikke bøvle med at ordne det hele, når du står dernede.

Lufthavnen ved Jerez ligger cirka 10 kilometer nord for Jerez by, og den ligger inden for komfortabel køreafstand af Sevilla, Conil, Cadiz, Ronda og Zahara de los Atunes. Så har du lejebilen klar i lufthavnen, fordi du har bestilt den hos Billeje.info på forhånd, ligger Andalusien åben for dig ved ankomsten.

Lufthavnes centrale beliggenhed mellem Cadiz og Sevilla gør den til et naturligt udganspunkt for en bilferie. Du flyver til lufthavnen og klarer resten af turen rundt i den flotte region med en lejet bil. I Andalusien er det en stor fordel med billeje, da den offentlige transport ikke er imponerende, og Andalusien er den største region i Spanien.

Jerez de la Frontera

Selve Jerez by (Jerez de la Frontera) er kendt for sine kirsebær, vin, heste og Flamenco. Det er en livlig og hyggelig by med appelsintræer langs gaderne.

Hovedattraktionerne inkluderer en særlig rideskole, hvor man træner heste i at danse, og det berømte Alcazar fort bygget af maurerne med et ottekantet tårn og arabiske bade.

Tager du din lejebil, kan du køre gennem et landskab med vinmarker til Ronda. Denne indbydende by ligger op ad en bjergskråning, og har en berømt tyrefægterarena med udsigt over floden Rio Guadalevin.

Du kan fortsætte køreturen mod kysten og besøge det celebre Marbella, og der nyde god mad, en drink og se de store yachts sejle ud og ind af marinaen.

Book din bil i Jerez gennem Billeje.info og undgå bøvlet, når du ankommer til lufthavnen – vi finder det bedste tilbud til dig!

Jerez de la Frontera før kendt som Xeres de la Frontera er en spansk by, i det sydlige Spanien. Byen ligger i regionen Andalusien. Byen har over 200.000 indbyggere og byen har de seneste årti været åbnet op for turister, da byen førhen har været næsten ukendt af turisterne.

Steder du kan besøge med billeje i Jerez de la Frontera lufthavn

Et af de første og vigtigste ting du bør vide om Jerez de la Frontera, er at det er en fantastisk kulturby. Byen har en masse kulturelle seværdigheder, og der er især kendte kirker og moskeer i Jerez de la Frontera. Jerez de la Frontera har nemlig været erobret og ejet af muslimerne i middelalderen, dengang muslimerne havde sin storhedstid. Derfor er der mange eksotiske bygninger, som fortæller om en tid, hvor man lagde meget vægt på arkitektoniske værker.

Lufthavnen i Jerez de la Frontera hedder Jerez de la Frontera Lufthavn(XRY) eller i daglig tale Jerez Lufthavn. Lufthavnen ligger godt og vel 8 kilometer fra selve byen, så der er ikke særlig langt imellem lufthavnen og byen. Der er desværre ikke nogen togforbindelser imellem lufthavnen og Jerez de la Frontera, men der kører busser, taxa og selvfølgelig biler.

Busserne kører, men rejsetiden selvfølgelig længere end taxa og bil. Taxaerne er gode, da afstanden ikke er særlig lang. Dog skal du huske på, at det kan være dyrt i længden at benytte sig af taxa. Der er nemlig mange seværdigheder i Jerez de la Frontera og hvis du har tænkt dig at se de mest kendte, så bliver det hurtigt meget dyrt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Jerez de la Frontera lufthavn

Billeje i Jerez de la Frontera lufthavn er nok det bedste valg, da byen har mange attraktioner. Du kan selv vælge hvad du vil se med en lejet bil, og du behøver ikke at tænke på bussernes rejseplaner og kontanter til taxaer. Man planlægger sin egen ferie, når man har en lejet bil. Derfor betaler du ikke unødigt til forskellige rejseguides og andre sightseeing selskaber.

Du kan leje en bil i Jerez de la Frontera lufthavn inden du tager af sted, og derfor kan du straks få udleveret bilen og tilbehøret, når du lander i lufthavnen. Det er meget lettere at ordne billeje inden man tager af sted, så behøver du ikke at snakke med biludlejningsfirmaerne i lufthavnen. Du kan faktisk ordne alt vedrørende billeje i Jerez de la Frontera lufthavn inden du tager af sted.

Husk at få en bil med fri kilometer, da man aldrig ved hvor meget man kører i et andet land. Der er virkelig mange ting man kan se i Jerez de la Frontera, og vi anbefaler at du får set de vigtigste seværdigheder og kører rundt med en lejet bil til de bedste turistdestinationer.

Husk at bestille din bil inden du rejser, for det kan være du får en ekstra god pris på billeje i Jerez de la Frontera lufthav.

Du kan også vælge at flyve til Malaga og leje din bil direkte i Malaga lufthavn. Læs her mere om muligheden for billeje i Malaga lufthavn.

Find den billigste lejebil i Jerez Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her