Billeje i Jerez

Lej en bil til jeres ferie i Jerez i den sydligste del af Spanien. Jerez de la Frontera ligger i regionen Andalusien, og er en del af det populære ferieområde Costa del Sol, så der er god grund til at bestille biludlejning, når man besøger Jerez.

Lej en bil i Jerez de la Fontera

Noget af det, Jerez især er kendt for, er deres såkaldte bodegas, som på spansk betyder vingård, og det er en spændende oplevelse at besøge en af disse gårde, når man har lejet en bil til sin ferie i denne andalusiske by.

Lej eksempelvis en bil fra byens lufthavn. Med billeje i Jerez Lufthavn kan I nemt komme videre til jeres feriebolig, når I ankommer til Jerez, ligesom I når ud til flere spændende attraktioner og seværdigheder i Jerez, når I har biludlejning til rådighed.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lejebil i Jerez

Udover at være en populær destination for turister fra især Nord- og Vesteuropa med fine sandstrande og godt vejr, byder Jerez de la Frontera også på mange interessante bygninger og spændende museer. Ligesom resten af Andalusien er dele af Jerez også påvirket af arabisk byggestil, og for de interesserede, kan man benytte sin udlejningsbil til at besøge en af byens kunstmuseer eller måske køre en tur forbi Museo Taurino, som fortæller historien om tyrefægtning i Jerez og Sydspanien.

Jerez de la Frontera er en spansk by, som ligger i regionen Andalusien. Byen er geografisk set sydvestligt placeret i Spanien. Selve byen har over 200.000 indbyggere, og byen er blandt andet kendt for sherry.

Jerez de la Frontera er en by med meget kultur og historie. Dette skyldes blandt andet pga. at byen er beliggende i den sydlige del af Spanien. For den sydlige del af Spanien har før været erobret af muslimerne, dengang muslimerne havde deres storhedstid. Man kan tydeligt se de mange moskeer og monumenter, som muslimerne har efterladt dengang.

Sightseeing i Jerez de la Frontera

Hvis du skal besøge Jerez de la Frontera, så er fortet Alcazar et besøg værd. Det er faktisk et minimumskrav at du besøger Alcazar, når du besøger Jerez de la Frontera. Katedralen af San Salvador er også i Jerez de la Frontera, og du bør besøge dette pragtfulde monument, når du holder ferie i Jerez de la Frontera.

Der er også rigtig mange kirker i byen, og mange af dem har eksisteret i flere årtier, og det er netop disse pragtfulde og flotte kirker man bør besøge, når man går rundt i Jerez de la Fronteras gader. Er du på jagt efter kultur og flotte seværdigheder, så er Jerez de la Frontera et besøg værd. Du kan samtidig nyde det gode vejr, og de mange shoppingcentre i byen. Cafeer og restauranter er altid et højdepunkt i byen, og du kan nyde mad fra det spanske køkken overalt i byen.

Transportmuligheder og billeje i Jerez de la Frontera

Da der er mange seværdigheder i Jerez de la Frontera, så er der selvfølgelig mange ting man kan se. Hvis du har tænkt dig at se så mange ting som muligt, så er billeje i Jerez de la Frontera det bedste valg. Lej bilen i Jerez de la Frontera, og få mest muligt ud af din ferie.

Du kan nemlig besøge de mange kirker og moskeer, og få et indblik i hvordan historien har udviklet sig på en rimelig hurtig måde. Du behøver ikke at vente på busser, eller betale den høje afgift som taxaer tager. Hvis du kun vil besøge en eller to steder, så kan taxa godt anbefales. Det er dog langt fra økonomisk fordelagtigt hvis man skal besøge de mange attraktioner i Jerez de la Frontera, for så er billeje i Jerez de la Frontera et meget bedre valg.

Det er en god ide at leje bilen inden man tager af sted til Jerez de la Frontera, da man så ikke skal bruge ferie-tid på at finde et biludlejningsfirma og få det bedste tilbud. Søg og find derfor biludlejningsfirmaer og billeje i Jerez de la Frontera inden du tager af sted, og få bilnøglerne leveret når du ankommer til Jerez de la Frontera. Du kan faktisk klare billeje i Jerez de la Frontera allerede fra Danmark.

Du kan også vælge at flyve til Malaga og leje din lejebil i Malaga lufthavn – du kan læse mere om denne mulighed her.

Find den billigste lejebil i Jerez Find Billeje her --> Sammenlign priser her