Billeje på Costa del Sol

Find den billigste billeje på Costa del Sol via søgemaskinen foroven, der sammenligner priser på billeje fra alle billeje-selskaber på hele Costa del Sol kysten. Du kan finde ledige lejebiler fra billeje-selskaber som Sixt, Avis, Hertz, Holiday Auto og Budget, men også lokale billeje-selskaber på Costa del Sol, der ofte har gode tilbud på billeje. Du kan også bestille billeje i Malaga lufthavn, som er den største lufthavn på Costa del Sol, men også i alle de større byer som Nerja og Marbella.

Søg billigste biludlejning på Costa del Sol fra alle billeje-selskaber

Costa del Sol lyder meget bekendt for de danske ører, netop p.g.a. navnet Sol, så associerer man sig hurtigt væk til sol og varme. Det er også fuldstændig rigtigt, da Costa del Sol er den spanske solkyst. Navnet betyder Solkysten eller kysten af sol.

Costa del Sol udgør de mange kystbyer og småbyer, som er i det sydligste Spanien. Costa del Sol er endda en del af regionen Andalusien. Området er nu virkelig berømt, og der er mange millioner turister, der holder deres ferie her hvert år. Strandene, vejret, kulturen, seværdigheder og de mange millioner af andre ting, er med til at gøre Costa del Sol et fantastisk sted.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Sightseeing i Costa del Sol

Området er ikke kun turisternes paradis, der er nemlig også rigtig meget spansk charme over byerne. Det sydligste Spanien, Costa del Sol har været en del af mange forskellige civilisationer gennem verdenshistorien. Hver civilisation har sat deres præg på stedet, og det kan man tydeligt se. Så Costa del Sol handler ikke kun om at være på stranden, og tage sol, men det handler i ligeså høj grad om at se på kulturen og besøge de naturskønne omgivelser.

Der er mange danskere, som flytter til netop Costa del Sol, og det er ikke kun de danske statsborgere, men borgere fra hele verden. Costa del Sol er et af de populæreste turistområder i Spanien, og hvert år kommer flere og flere turister på besøg.

Hvis du ønsker en ferie med meget varme og masser af sol, så kan solkysten (Costa del Sol) være lige noget for dig. Der er også mange kulturelle seværdigheder og attraktioner, som man kan få lov til at se. De forskellige bjerge og den flotte natur i området hjælper bestemt også på feriehumøret.

Transportmuligheder og billeje i Costa del Sol

Billeje i Costa del Sol er et meget fornuftigt valg. Der er rigtig mange småbyer og kystbyer i Costa del Sol, og det er ikke alle byerne der har lige gode transportmuligheder. Hvis du ønsker at få det meste ud af Costa del Sol, så er det en god ide med billeje i Costa del Sol. Langt de fleste der rejser til denne del af Spanien ankommer i Malaga lufthavn, og her finder man også det største udvalg af biludlejningsselskaber i hele Spanien, hvilket gør at du altid er sikker på at få en god pris på din lejebil da konkurrencen er meget høj blandt selskaberne. Skal du leje bil i Malaga lufthavn, så prøv også at søge efter priser fra de lokale billeje-firmaer, de har ofte de billigste priser.

Der er mange biludlejningsfirmaer i lufthavnene, men også i byerne. Skal du køre rundt i Costa del Sol, så er det mest praktiske nok at få udleveret bilen i lufthavnen. Husk at få fri kilometer på bilen, samt aircondition, da området er meget solrigt og varmt. Alt dette kan du ordne inden du tager af sted på ferie, da billeje i Costa del Sol kan klares fra Danmark

Ferie bør være lig med fri bevægelighed og frihed, og det kan få med en lejet bil, da du selv bestemmer destinationerne og rejsetidspunktet. Så sørg for at bestille billig billeje i Costa del Sol inden du rejser.

Find den billigste lejebil på Costa del Sol Find Billeje her --> Sammenlign priser her