Billeje i Benalmadena

Benalmadena er en blanding af en traditionel hvidvasket spansk by og et moderne feriested; det er også et af de mest populære standområder i Costa del Sol. Det er det perfekte familievenlige feriested med smukke strande, “the Sea Life theme park” ved marinaen og Tivoli World, den største forlystelsespark på Costa del Sol.

Du kan køre med svævebane til toppen af Calamorro Bjerget og nyde den skønne udsigt langs kysten og Nord Afrika. Har du bestilt billeje, har du dog også mange andre af Andalusiens attraktioner inden for din rækkevidde.

Benalmadena har bevaret sin oprindelige landsbystemning. Foto: Nick Kenrick, CC BY 2.0.

Indbyggertallet i Benalmadena fordobles i løbet af de varme sommermåneder takket være strandene, de traditionelle og moderne restauranter, og de livlige barer, natklubber samt kasinoer.

Der er masser af udflugter at tage på samt spændende byer at besøge så som Marbella, Granada og Malaga. Benalmadena er det perfekte valg for familier og par, der ønsker at nyde nogle afslappende dage ved hotelpoolen eller det sitrende strandliv.

Hvornår skal du rejse

Benalmadena er mest besøgt i sommermånederne; især i august måned, hvor skolerne holder sommerferie; i alle skolernes ferieperioder vil man opleve en livligere Benalmadena. Forår og efterårs ferier i Benalmadena er dog noget roligere, og strandene vil ikke være så overfyldte. Man kan opnå nogle fantastiske besparelser på fly og indkvartering om foråret og efteråret, og det vil stadig være muligt at svømme i Middelhavet. Vintervejet i Benalmadena er som et varmt engelsk forår, og dette er et andet godt tidspunkt at nyde den afslappende atmosfære på og samtidig finde nogle gode ferietilbud.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Vejret

Dagstemperaturen i Benalmadena i sommermånederne vil som regel ikke komme under 30 grader, og aftenerne vil være varme med temperaturer på omkring 18 grader. Foråret og efteråret er også varmt med en gennemsnitstemperatur på 20 grader, men temperaturen vil gerne krybe op mod 25 grader i slutningen af april måned og begynde at blive lavere i midten af oktober. Det er sjældent regnvejr om sommeren. Det vil regne af og til fra november til marts måned. Vintrene er solrige med temperaturer på omkring 14 grader. Nætterne vil være kølige med en minimumstemperatur på omkring 6 grader. Det er muligt at bade det meste af året, havtemperaturen vil om vinteren være omkring 15 grader.

Lufthavn og transport

Der er direkte fly fra de fleste lufthavne i Danmark til Malaga Lufthavn (AGP) lufthavnen hele året rundt med en flyvetid på ca. 3½ time. Benalmadena ligger kun 15 km fra lufthavnen, hvilket betyder en hurtig transfertid på ca. 20 minutter. Malaga Lufthavn har alt hvad en rejsende kunne ønske sig efter en flyvetur inklusive toldfri butikker, restauranter, barer, vekselstande, og biludlejningsfirmaer. Tog, busser og taxaer har afgang fra Terminal 3; taxaerne kører uden taxameter, så man bør aftale turens pris inden start.
Prisen for en taxa til Benalmadena vil koste ca. 20 euro. Man kan også selv bestille online en privat shuttlebus til en pris af 10 euro pr. person. Endelig kan man selv leje en bil og benytte sig af muligheden til at udforske Costa del Col på egen hånd. Udlejningsbiler kan bestilles online her på Billeje.info. Hovedvejene i Benalmadena er i fin stand, og man kører i højre side.

Information om leje af bil

I Andalusien finder du mere end 100 forskellige biludlejningsselskaber og du kan afhente din lejebil i stor set alle byer. langt de fleste vælger dog at leje bil i Malaga lufthavn og det er også her du finder de billigste priser. CarTrawler sammenligner priser fra alle billejefirmaer i databasen og alle priser er med lovpligtige forsikringer og ubegrænset antal kilometer. I søgemaskinen kan du selv vælge om du vil leje en med med fuld eller tom tank benzin, om du vil have GPS osv.

Strandene i Benalmadena

Andalusien har nogle af de bedste strande i Spanien og har et af de bedste klimaer. Disse vældige strande med fint gråt sand er som regel uspolerede, og det varme Middelhav er ideelt til badning, samt til at snorkle i og til scuba dykning det meste af året. På en ferie til Benalmadena er det let at finde et livligt feriested eller en lille ensom bugt, hvor man kan slappe af og undgå de store folkemængder. er den mest populære strand i Benalmadena og ligger lige ved siden af den smukke marina. Det er her man skal søge hen, hvis man er vandsportentusiast, og man kan leje sejlbåde og jet ski fra “the Nautical Centre”. Denne strand er livlig, men der er et roligere område fyldt med palmetræer, der er det perfekte sted at slappe af på en solvogn under skyggen af en parasol. Der er masse af faciliteter på promenaden lige tæt ved med bl.a. restauranter, barer og cafeterier.

Hvis man ønsker en mindre overfyldt strand, så skal man prøve Tajo de la Soga, som benyttes af de lokale, og som også er kendt som en af de mest romantiske strande i Benalmadena. Denne lille sandstrand er det perfekte sted, hvis man vil undgå de store skarer af mennesker, men der er meget lidt service. Vandet er exceptionelt klart, og de mange undersøiske rev er perfekte til dykning og snorkel.

Torre Bermeja Stranden er en af de mest populære strande for familier på grund af dens afslappede atmosfære og faciliteter. Stranden har en børne-lege-park, og der er mulighed for at dyrke sport så som kajakroning og sejlsport. Der findes liggestole, som er gode at slappe af i samt parasoller og strandstole. Strandbarer og restauranter ligger tæt ved, hvilket betyder, man ikke behøver at gå langt væk fra sandet for en snack eller en kølig drink.

Oplevelser i Benalmadena

Stranden ved Benalmadena strækker sig 9 km langs Costa del Sol og tilbyder soldyrkere en række af faciliteter, lige fra livreddere, solsenge og solparasoller, barer og caféer på den attraktive bagvedliggende promeade. Den største strand og grusstranden ved Benalmadena Costa er den mest overfyldte, men der er roligere klippefyldte bugter og vige langs kysten med mulighed for en mere fredfyldt solbadning.
Marinaen
Den uhyre populære marina er travl og summende, med et sejlsportscentre, et akvarium, og en masse barer langs med vandet, hvor man kan slappe af. Man kan leje både her, og der er regelmæssige ture til Fuengirola og Torremolinos, samt katamaran-cruises og dybvandsfiskeri-udflugter.

Vandsport

For de aktive gæster er det muligt at dyrke scuba dykning, vandski, sejlads, wakeboarding og kajakroning.

Golf

Hele Costa del Sol er enhver golfspillers paradis, kendt for sine kvalitetsbaner, fine vejr og betagende landskab, og Benalmadena’s gæster kan vælge blandt et antal af lokale baner i området.

Sport

Det er muligt at dyrke tennis, volleyball, karting, lerdue skydning og take-and-put fiskeri, medens de mere eventyrlystne kan prøve at ro kano, quad biking, buggy riding (køre med gig) og paintball.

Svævebane

En stor attraktion i Benalmadena er svævebanen, som tager gæsterne op til 800 m over havets overflade, hvilket giver mulighed for at få en fantastisk udsigt langs med kysten og tværs over havet til Gibraltar og Afrika. Det er muligt at ride på æsel op til toppen af bjerget for de gæster, der er på tur i det område, og der er også et fuglereservat på toppen. Mange aktive gæster vælger at lade nedstigningeb foregå til fods eller på en mountain bike.

Tivoli World

Dette lokale forlystelsescentre er det største på Costa del Sol, og har en masse forskellige forlystelser karruseller og lignende og attraktioner som haver og springvand, samt teatre med koncerter og shows.

Seværdigheder

Der er et antal af museer og monumenter i Benalmadena, som viser byens rige mauriske historie, og man har et ugentligt loppemarked. Den traditionelle del af feriestedet, Benalmadena Pueblo, er anderledes end den travle og forjagede havnefront. Denne skønne og velholdte by har smalle gader med brolægning og blomsterfyldte kasser i vinduerne, til glæde for de spadserende og charmerende for dem der indtager deres måltid i ro og mag.

På udflugt i bil

Hele området er fantastisk at udforske, enten man kører i bil, eller oplever dette skønne spanske landskab utrolig tæt på vandrende, cyklende eller ridende. Der er utallige traditionelle hvidvaskede byer at besøge, og Andalusiske byer så som Sevilla og Grenada er interessante at besøge på en endagstur, med masser af historie og kultur, samt gode shopping muligheder og dejlige restauranter.

Find den billigste lejebil i Benalmadena Find Billeje her --> Sammenlign priser her