Billeje i Marbella

Marbella er en berømt – ja, nærmest berygtet – by på Costa del Sol. Der bor 135.000 mennesker i Marbella og byen har alle de ingredienser, der skal til for at være en rigtig feriedestination. Marbella er mest kendt for at være hjemsted for de berømte og rige. Det oser af glimmer og glamour for alle pengene og Marbella er måske den mest luksuriøse by i Spanien.

Hos Billeje.info kan du finde billige lejebiler fra størsteparten af de biludlejningfirmaer, som har kontor i Marbella. Byens berømte lystbådehavn, Puerto Banus, ligger lidt vest for byen og byder året rundt på et fantastisk skue for bådentusiaster der ønsker at se nogle af de største privatfartøjer i Middelhavet.

Billig billeje i Marbella - biludlejning med fri kilometer.
I Marbella findes en række lækre strande helt tæt på byen – her er der fuld tryk på hele sommeren. Hvis du vil lidt væk fra mylderet, så lej en bil og kørt en svalende tur op i bjergen i baggrunden.

Billig billeje i Marbella med Billeje.info

Hovedvejen gennem Marbella by er nummereret N-340, men hedder gennem den centrale del af byen Avenida Ricardo Soriano. Langs denne vigtige færdselsåre finder man en række biludlejningsselskaber lige vest for den gamle bydel, herunder Hertz, Thrifty, Europcar og Intertrans. Når du bruger søgemaskinen her på siden, søger vi de bedste priser blandt alle biludlejningsselskaber i Marbella by og området omkring.

Har man pengepungen i orden kan man leje en luksusbil eller en cabriolet, og køre en tur gennem Marbellas ‘Golden Mile’, som faktisk en strækning på fire miles (6.4 km) langs kysten, der begynder ved den vestlige kant af Marbella byen og strækker sig helt til Puerto Banús. Området er hjemsted for nogle af Marbellas mest luksuriøse villaer og ejendomme, som ligger flot med udsigt over både bjerge og hav, blandt dem Melia Don Pepe, Hotel Marbella Club og Hotel Puente Romano. Området blev udviklet under turismeboomet i 1960’erne, og ligger således side om side med en række ruiner, fx. den romerske villa ved Rio Verde, og El Ángel, hvor de gamle industriområder blev omdannet til en landbrugskoloni.

Golden Mile-området er opdelt i to dele af hovedvejen N-340, der løber gennem den. Langs vejen ligger en række forretningscentre, fem-stjernede hoteller, golfbaner og meget andet eksklusivt. Strandsiden af området er fuldt udviklet, mens bjergsiden stadig er under udbygning. Blandt kvarterer på strandsiden findes bl.a. Alhambra del Mar, La Alcazaba, Las Torres, Los Verdiales, Marbellamar, Marina Marbella, Oasis, Rio Verde og Santa Margarita.

Placa de los Naranjos er et hyggeligt fristed med cafeer og kaffe. I nærheden ligger kirken Iglesia de Nuestra Senora de la Encarnacion del Grabado fra 1500-tallet, med museet som nabo. Der er også masser af barer og diskoteker der er ivrige efter at tilbyde folk i Marbella et pulserende natteliv, der har åbent indtil solen står op.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nærmeste lufthavn er Malaga

Den nærmeste lufthavn til Marbella er Malaga International. Fra centrum af Marbella er der ca. 40 minutters kørsel til Malaga Lufthavn, og der er motorvej stort set hele vejen – noget af den dog mod betaling. I lufthavnen kan man året rundt finde gode tilbud på billeje, så hvis du ankommer med fly fra Danmark, er det nemt at leje hjemmefra og hurtigt at hente bilen i lufthavnen, og sætte GPS’en mod Marbella. Der flyves direkte til Malaga fra både København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamburg lufthavne i sommerhalvåret.
>> Læs mere om billig billeje i Malaga Lufthavn her

Spændende oplevelser omkring Marbella:
– Malaga, provinshovedstad og storby
– Puerto Banus, lystbådehavn med store både
– Gibraltar, britisk enklave med høje klipper og sjove aber
– Algeciras, havneby med udsigt til Afrika
– Ronda, bjergby med spændende geografi
– Granada, med den store borg Alhambra

I det hele taget er Andalusien et overflødighedshorn af spændende udflugtsmål, og vi kan derfor kraftigt anbefale at leje en bil i Marbella og begive sig ud på egen hånd. I de kystnære bjerge finder man bl.a. en række hvide landsbyer med utrolig beliggenhed, ligesom man kan tage på ski i de høje Sierra Nevada-bjerge – de højeste i Spanien udenfor Pyrenæerne.

>>