Billeje i Puerto Banus

Velkommen til min guide med information og gode råd om billeje i Puerto Banus i den spanske region Andalusien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Puerto Banus, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber i Puerto Banus, men også i andre byer på Costa del Sol. God fornøjelse!

Puerto Banus

Tag badetøjet med til Puerto Banus! Foto: Jilles Dissel, Creative Commons.

Generelt om Puerto Banus

Puerto Banus ligger i hjertet af Costa del Sol, et af Spaniens mest populære rejsemål med næsten 5 millioner besøgende årligt. Havnebyen der ligger omkring 8 kilometer fra centrum af Marbella, anses for at være en af de mest eksklusive og celebre feriebyer langs den spanske solkyst.

I havnen ligger kæmpe lystyachts side om side og der er talrige fine restauranter og cafeer i marinaen. Dagen kan også bruges i palmernes skygge på den flotte sandstrand umiddelbart vest for havnen. Du kan også køre til Nagueles stranden 10 minutter væk, hvor der blandt andet er muligheder for at leje surfudstyr og pedalbåde.

Der er masser af leben i Puerto Banus om aftenen og ud på natten i de mange fashionable barer, clubber og kasinoer, der tiltrækker både lokale og besøgende.

Trænger du til en pause fra jet-set livet i havnebyen, er der ikke mange minutter kørsel, før du kan befinde dig i mere rolige omgivelser og kan opleve et mere autentisk Spanien. Kør eventuelt også en tur til Gibraltar, hvor du kan tage en svævebane op på “The Rock” hvorfra der er udsigt til helt til Marokko i Afrika.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Puerto Banus

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Puerto Banus fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål når du skal leje bil (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Malaga lufthavn

De fleste som holder ferie i Puerto Banus flyver ind til Malaga lufthavn som er den største lufthavn i Andalusien. Det er dog også muligt at flyve til Sevilla eller Faro lufthavn i Portugal, men her er der en noget længere køre tur i din lejebil end fra lufthavnen i Malaga, hvor du også finder langt det største udvalg af biler og udlejningsselskaber og dermed også de billigste billejepriser. CarTrawler som er formidler af billig biludlejning samarbejder med mere end 30 forskillige udlejningsvirksomheder i Malaga lufthavn, dem kan du læse mere om via nedenstående link.

Information om leje af bil i Malaga lufthavn

Aktuelle tilbud og kampagner

Vær opmærksom på at der i forbindelse med tilbud og kampagner kan gælde særlige betingelser for din billeje i Puerto Banus – eksempelvis en kilometerbegrænsning. Sørg derfor altid for at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Puerto Banus, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Brug for eksempel filteret til kun at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Puerto Banus Find Billeje her --> Sammenlign priser her