Billeje i Guadalmina

Guadalmina er et smukt, bygget feriested der ligger på et af de bedste steder på Costa del Sol. En køretur på 10 minutter fra Guadalmina vil bringe dig til feriestedet Puerto Banus eller de afsides strande i Estepona; på fem minutter i lejebil kan du komme til den vibrerende by San Pedro de Alcantara.

Guadalmina er også et paradis for golfelskere med førsteklassesbaner. Holder du ferie i Guadalmina er der et udvalg af indkvarteringsmuligheder inklusive luksusvillaer med pools og self-catering lejligheder, alle med blot nogle få minutters gang fra de mange barer, restauranter og caféer.

Puerto Banus
Lej en bil og kør til stranden. Her ved Puerto Banus. Foto: Jilles Dissel, CC BY-SA 2.0.

Familier, par og grupper kommer til Guadalmina for at nyde de mange muligheder der er for at dyrke vandsport på de nærliggende strande og for at udforske byer som Malaga, Marbella og Ronda. Dette feriested kan tilbyde noget for enhver smag inklusive dage tilbragt i helseklubber og spas eller ture tværs over Middelhavet for at udforske Marokko og Tanger.

Hvornår skal du rejse

Guadalmina er velsignet med et af de bedste klimaer i Spanien hvilket betyder at dette feriested kan man nyde at besøge året rundt. Sommermånederne vil være varme og travle, og priserne er dyre i denne periode. Foråret og efteråret er to perfekte perioder der stadig har masser af varme og som også tilbyder nedsatte priser på fly og indkvartering. Golfbanerne i Guadalmina er en stor attraktion og denne sport kan man nyde hele året rundt takket være vejret. Hvis du foretrækker lunt frem for varmt vejr og en roligere atmosfære så overvej lavsæson månederne om foråret, efteråret og vinteren.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Vejret

Man kan forvente lange varme somre i Guadalmina med dagtemperaturer op på 30 grader og over i jule og august måned; aftentemperaturerne vil være behagelige på 20 grader. Det regner sjældent om sommeren, men der kan regne lidt fra november til marts måned. Foråret og efteråret er smukke perioder med varme temperaturer på 20 grader og man kan bade i begge perioder. Vinteren vil være noget køligere med 17 grader i december måned men der vil stadig være masser af varmt solskin, så man kan nyde en runde golf.

Lufthavn og transport

Der er direkte fly året rundt fra de fleste lufthavne i Danmark til Malaga Airport (AGP). Flyvetiden er på ca. 3½ time og lufthavnen har faciliteter som barer, restauranter, vekslekontorer og biludlejning. Transfertiden til Guadalmina vil være lige omkring under en time; en taxa vil koste ca. 80 euro. Tog, busser og taxaer afgår fra Terminal 3 og taxaturens pris skal aftales med chaufføren før afgang.
Uafhængig bestilling af en privat shuttle online er en god idé og turen vil koste ca. 20 euro per person baseret på 4 personer ialt. Billeje er en anden behagelig og økonomisk mulighed og man kan leje en bil online til en pris fra 600 kroner for en uge. Det er en god måde at udforske Costa del Sol på og de større veje er i meget fin stand, og man kører i højre side. I Malaga lufthavn kan du leje bil fra stort set alle de kendte biludlejningsselskaber som f.eks Avis renta a car, Hertz biludlejening, SIXT, EuropeCar og mange flere. Sammenlign priser på billig billeje i søgemaskinen her på Billeje.info

Få mere information om leje af bil i Malaga lufthavn

Strandene i Guadalmina

Man har virkelig utallige muligheder når man skal vælge en strand i Guadalmina. Costa del Sol er berømt for sine smukke, uspolerede strande og rene havvand. Mange strande har fået tildelt det europæiske Blå Flag status og har sikre strande med livreddere. Vælg en strand der passer til dit humør enten det er en isoleret strand hvor du kan slappe af eller et livligt feriested med en strand der har et udvalg af vandsport faciliteter.

En 10 minutters køretur vil tage dig til fabelagtige afsides strande i Estepona. Denne kyststrækning har smukke vige og bugte der gemmer skjulesteder som El Saladillo. Det er de lokales favorit strand men bliver sjældent overfyldt selv ikke i højsæsonen. Der er en strandbar, der serverer de friskeste skaldyr og det varme vand er ideelt til badning og snorkling.
Guadalmina Beach ligger i San Pedro kun nogle få minutter fra Guadalmina. Denne strand har haft sig Blå Flag status i 20 år og er en af de bedste strande til vandsport så som jet ski, windsurfing og sejlads. Der er utallige barer, restauranter og cafeterier langs havnefronten og der ligger en golfbane tæt ved, hvis man får lyst til en runde før eller efter solbadningen.
Puerto Banus er et af de livligste feriesteder på Costa del Sol men prøv Buddha Beach, hvor der er en mere afslappet atmosfære. Så snup en solpavillon og nyd en kølig drink. Det er også muligt at dyrke vandsport på denne strand, og den nærliggende klub serverer måltider og drinks hele dagen til sent om aftenen.

Oplevelser

Strandene

Costa del Sol er kendt for sine smukke strande og Guadalmina Beach er ingen undtagelse. Denne 1600 m strækning af tyk gyldent sand er perfekt til solbadning, og vandsport faciliteter omfatter windsurfing og jet ski. Guadalmina Beach har fået tildelt Det Blå Flag status på grund af sin renhed og fordi den er perfekt for børn. Der er også et antal strande man kan vælge fra de nærliggende Puerto Banus og selvfølgelig Marbella.

Golf

De der elsker at spille golf vil ikke blive skuffet over faciliteterne i Guadalmina. Der er tre store golfbaner i Guadalmina, der vil teste dygtigheden af hele sæsonens spillere både de mere drevne og begynderne. Udsigten fra banerne er smukke og det perfekte klima betyder, at det er muligt at spille golf hele året rundt i Guadalmina. Læs mere om Guadalmina golfbane

Restauranter

Der er et utal af restauranter i Guadalmina med måltider for enhver smag. Der er traditionelle spanske restauranter og førsteklasses franske restauranter. Ønsker man at få en hel speciel aften så tag til Puerto Banus eller Marbella, hvor der er skønne restauranter som serverer italienske, indiske, kinesiske og internationale retter.

Dagsture

Dagsture fra Guadalmina til de nærliggende feriesteder som Puerto Banus og Marbella er et “must”. Puerto Banus er et mekka for dem, der elsker at gå på indkøb, besøge restauranter samt natklubber medens Marbella er det ultimative glamourøse sted i Spanien. “The Golden Mile”, som strækker sig fra Marbella til Puerto Banus, er stedet hvis man gerne vil ses, og designer stormagasinerne i dette område giver en ultimativ shopping oplevelse.

Sport

Der er et stort udvalg af muligheder i og omkring Guadalmina. Bl.a. golf, tennis, ridning, mountain-biking og sågar jagt. For dem der foretrækker vandsport kan man stå på vandski, jet ski og surfe. Scuba dykning er en anden populær ting, og der er dykkerskoler i Marbella området.

Mad og drikke

Der er et antal af restauranter og barer at vælge imellem i Guadalmina. De fleste vil servere mad med forskellig smag. Hvis man ønsker at prøve noget autentisk spansk mad bør man bestille tapas eller paella eller måske noget lokal frisk fisk. Bestil en cerveza (øl) eller et godt glas vin!

Flere informationer

Du kan læse meget mere om Andalusien her på Billeje.info og få gode tips til din ferie og leje af bil. Du kan også flinde flere informationer på Google om Guadalmina

 

Find den billigste lejebil i Guadalmina Find Billeje her --> Sammenlign priser her