Billeje i Estepona

Bestil din billeje i Estepona og oplev den smukke andalusiske by og den sydlige del af det spanske fastland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre andalusiske vine og retter til gode priser, enestående natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i skønne Andalusien, der i årtier har været et af de mest populære rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Estepona og Andalusien i dit helt eget tempo.

Estepona

Esteponas charmerende gader. Foto-kredit: Turista Inglesa. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om Estepona

Estepona er en kyst- og havneby ved Solkysten, på spansk kaldet Costa del Sol, i Malaga-provinsen i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Det er en af de byer på kysten, der har formået at beholde den spanske småby-charme på trods af en stadig stigende tilstrømning af turisme og byudvikling, uden at det af den grund er gået ud over udbuddet af aktiviteter og serviceydelser.

I Esteponia er der masser at opleve, hvad enten det er kulturelle besøg, en tur stranden, café-besøg, frokost eller aftensmad på tapasbar i byens centrum, eller en forfriskende drink i skyggen af et af de mange appelsintræer i byen. Butikkerne er fyldt med keramik, læder og kunst til en overkommelig pris.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nærmeste lufthavn

Estepona har ikke selv en lufthavn, men der ligger flere lufthavne i nærheden. Den nærmeste lufthavn ligger i Gibraltar, men det kan som skandinav bedst betale sig at flyve til Malaga lufthavn, der ligger omkring 65 km fra byen. Du kan her læse mere om billeje i Malaga lufthavn.

Billeje i Estepona

Der er i skrivende stund ikke biludlejningsfirmaer i Estepola centrum, men Sixt har et kontor nogle kilometer uden for byen, og Avis har et kontor i Marbella, ca. 28 kilometer fra byen. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Estepona og regionen Andalusien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Estepona online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den andalusiske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Estepona, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Estepona

Der findes mange interessante og seværdige steder i Andalusien og det sydlige Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Estepona, enten på korte dagsture eller på længere udflugter.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Estepona, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand i en lejebil.

  • Marbella (ca. 28 km)
  • Gibraltar (ca. 47 km)
  • Sevilla (ca. 180 km)
  • Ronda (ca. 68 km)
  • Malaga (ca. 92 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Andalusien her.

Find den billigste lejebil i Estepona Find Billeje her --> Sammenlign priser her