Billeje i Algeciras

Bestil din billeje i Algeciras og oplev den smukke andalusiske by og den sydlige del af det spanske fastland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre andalusiske vine og retter til gode priser, enestående natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i den sydligste region på det spanske fastland, der i flere årtier har været et populært rejsemål blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Algeciras og Andalusien i dit helt eget tempo.

Algeciras

Algeciras og bugten. Foto-kredit: Falconaumanni. Oploadet under licensen CC BY-SA 3.0

Information om Algeciras

Algeciras, der har omkring 120.000 indbyggere og er den største by ved Gibraltarbugten, er en by beliggende på den sydlige kyst af det spanske fastland, kun ca. 20 kilometer fra fastlandets sydligste punkt. Algeciras er placeret på vestsiden af Algeciras-bugten og det tager kun omkring 45 minutter at køre fra Algeciras i lejebil til Gibraltar, som ligger på den modsatte side af bugten. Byen har den vigtigste havn for færgetrafik mellem Spanien og Marokko. Den er også en af de største havnebyer for transport af gods og containere i Europa og blandt de 16 største industri-havne i verden.

Byen er formodentlig grundlagt allerede i 711 (det samme år, som maurerne invaderede Andalusien) og byens navn er angiveligt afledt af ordet Al-Jazira, som er det arabiske ord for halvø. Byen har dog eksisteret allerede på romernes tid under navnet Portus Albus (hvid havn) og har også været hjemsøt af vandaler, gotere og vores egne vikinger, der i 859 skulle have invaderet byen, ledet af vikingehøvdingene Håstein og Bjørn Jernside.

Når du besøger Algecira, anbefales det at besøge byens havn som noget af det første. Derudover kan du opleve flere interessante historiske bygninger, såsom en arabisk bymur i den gamle bydel. Der er også mange kirker og kapeller fra 1700-tallet og tårne fra 900-tallet. Der afholdes desuden en lang række festivaler i Algeciras, herunder La Fiesta de los Tosantos og Algeciras´farverige og livlige karneval.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Algecira

Flere store biludlejningsfirmaer har kontor i Algeciras, såsom Hertz, Europcar og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Algeciras og regionen Andalusien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Algeciras online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den andalusiske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Algeciras, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er pt ingen lufthavn i selve Algeciras by (bortset fra en helikopter-lufthavn), men der er en række kommercielle, civile lufthavne inden for overskuelig køre-afstand, herunder lufthavnene i Jerez, Gibraltar og Malaga lufthavn. Den nærmeste lufthavn ligger i Gibraltar på den østlige side af Algeciras-bugten, omkring 20 kilometer fra byen.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Algeciras

Der findes mange interessante og seværdige steder i Andalusien og det sydlige Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Algeciras, enten på korte dagsture eller på længere udflugter.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Algeciras, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand i en lejebil.

  • Gibraltar (ca. 22 km)
  • Estepona (ca. 50 km)
  • Cadiz (ca. 104 km)
  • Marbella (ca. 80 km)
  • Malaga (ca. 139 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Andalusien her.

Find den billigste lejebil i Algeciras Find Billeje her --> Sammenlign priser her