Billeje i Ubeda

Velkommen til denne guide om billeje i Ubeda med information og gode råd om billig biludlejning i Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Ubeda, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Ubeda

Renæssance bygninger i Ubeda. Foto: Guervos, Creative Commons.

Generelle informationer om Ubeda

Ubeda ligger i det sydlige Spanien omtrent 250 kilometer nordøst for Malaga og godt 300 kilometer syd for Madrid. Byen er en af de største olivenolie-producenter i Jaén-provinsen, men også turistmen spiller en vigtig rolle for byens økonomi.

Ubeda er kendt som Andalusiens renæssance-hovedstad. Byen blev grundlagt i det 9. århundrede af araberne og udgjorde da et vigtig centrum for handel og håndværk i regionen. Byen som var godt beskyttet af sine mure, blev efter flere forgæves forsøg generobret af de kristne igen i det 13. århundrede.

Nogle få århundreder senere besluttede adskillige adelige familier at slå sig ned i Ubeda, og byens status steg tilsvarende. De velhavende indbyggeres tilstedeværelse i denne periode ses i dag i et stort antal velbevarede villaer og paladser, som har givet byen dens uofficielle status som renæssance-hovedstad.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

På din vej rundt i byen vil du da også komme forbi mange smukke bygningsværker fra det 16. århundrede. Gå for eksempel til den smukke plads Plaza Vázquez de Molina, som anses for et af de bedste steder at se renæssance-arkitektur i Andalusien. Her træder især bygninger som El Salvador kapellet og Constable Dávalos paladset frem.

Ubeda ligger på den såkaldte Renæssance-rute, som fører videre til andre spændende byer i regionen såsom Jaén, Mancha Real og Torreperogil. Kør eventuelt også en tur forbi nabobyen Baeza, der også har enestående gammel arkitektur.

Billigste billeje i Ubeda

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Ubeda fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål om billeje (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Ubeda Find Billeje her --> Sammenlign priser her