Billeje i Cordoba

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i den historiske by Cordoba i regionen Andalusien i Spanien. Husk at leje en bil med aircondition hvis du kommer her om sommeren!

Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Cordoba, og du kan i søgemaskinen ovenfor samtidig nemt sammenligne alle de forskellige typer af biler og finde den billigste billeje i Cordoba fra både store og mindre biludlejningsfirmaer som f.eks Firefly, GoldCar, Interrent, Hertz og Avis. God fornøjelse!

Mezquita katedralen

Mezquita katedralen i Cordoba. Foto: Jørgen K H Knudsen, Public Domain.

Cordoba

Cordoba ligger omtrent midt i den sydspanske region Andalusien og er berømt for sine mange historiske seværdigheder, særligt i form af mauriske bygningsværker. Særligt Mezquita katedralen som er bygget inde i en moské, bør stå højt på din liste over ting at se. Katedralen er den største arabiske bygning uden for den arabiske verden og den ældste af sin slags i Spanien.

Man mener at Cordoba en overgang var verdens folkerigeste by med over én million indbyggere. Dette var i den arabiske periode, som blev afsluttet i forbindelse med den spanske Reconquista i 1239, hvor de kristne styrker tilbageerobrede området, som havde været arabisk i mere end 400 år.

Byens gamle bymidte er da også blevet optaget på UNESCO’s liste over verdensarv, og alene dette gør byen til et yderst interessant rejsemål. Men selv hvis du ikke blot kommer for at beundre de gamle, smukke bygningsværker, er det en oplevelse at gå en tur i de smalle gader i den historiske bymidte og nyde stemningen.

Derudover har Cordoba også et levende kulturliv med blomsterfestivaler, karnevaler, flamenco, koncerter og meget andet, som gør byen til et oplagt udflugtsmål med billeje. Benytter du billeje i Cordoba har du naturligvis også god mulighed for at besøge de mange andre spændende byer og seværdigheder i Andalusien.

Kombinér med Costa del Sol

Cordoba ligger kun knap et par timers kørsel af god motorvej fra Spaniens store turistmekka Costa del Sol, som byder på kilometerlange strande, sol i lange baner, natteliv og oplevelser for store og små. Brug Costa del Sol som base, eller tag til stranden på en dagstur i en lejebil, som kan fås i lige præcis den størrelse I har brug for, fra minibil til 7-personers.

>> Læs mere om at leje bil på Costa del Sol

Tog og fly i Cordoba

Cordoba er et vigtigt knudepunkt for jernbanetransport i sydspanien, og herfra kan man tage direkte hurtigtog, AVANT, til bl.a. Sevilla, Madrid og Malaga – samt endda til Barcelona. Jernbanerne er meget effektive og behagelige transportformer, og fungerer fint som alternativ til fly, hvilket også har betydet at der ikke længere er fly i fast rutefart fra Cordoba Lufthavn. I stedet kan man tage toget til en af ovennævnte byer, hvor der er hundredvis af flyruter.

Der er under en time med toget til Malaga Maria Zambrano-stationen, hvorfra der er forbindelse videre til Malaga Lufthavn (AGP), med forbindelse til destinationer i hele Europa, samt enkelte i Mellemøsten og i USA.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Cordoba

De fleste større biludlejningsselskaber har udlejningskontorer i området omkring Cordobas centrale station, Estacion de Autobuses, herunder Hertz, AVIS, Europcar, Enterprise, SIXT og National. Det er oplagt at tage toget til Cordoba og her leje en bil til at komme rundt i de smukke bjerge både syd og nord for byen, hvor man får smukke udsigter, enorme olivenlunde og historiske landsbyer med masser af charme.

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Cordoba fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Mangler du inspiration til din bilferie i Sydspanien, vil vi opfordre dig til at læse vores blog. Her fortæller vi blandt andet om interessante udflugtsmål i Spanien, men også jævnligt om aktuelle særtilbud på billeje.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil i Cordoba Find Billeje her --> Sammenlign priser her