Billeje på Isla Canela

Bestil din billeje i Isla Canela og oplev den smukke andalusiske halvø og den sydlige del af det spanske fastland i regionen Andalusien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre andalusiske vine og retter til gode priser, enestående natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i regionen Andalusien, der er blevet et af de mest populære rejsemål i Spanien blandt skandinaver.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til halvøen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Isla Canela og Andalusien i dit helt eget tempo.

Isla Canela

Isla Canela med sine mange kilometer strand. Foto-kredit: josealoly. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0.

Information om Isla Canela

Isla Canela er en halvø, der hører til provinsen Huelva, beliggende på den østlige bred af floden Guadiana i den sydvestlige del af regionen Andalusien på grænsen mellem Spanien og Portugal. Den nærmeste by Ayamonte ligger ca. 7 kilometer mod nord og har en befolkning på omkring 20.000.

Isla Canela er et populært feriested og en attraktiv badedestination med en strækning på hele 7 kilometer med skøn strand, hvor man ikke bare kan svømme, bade og nyde den sydspanske sol, men også har muligheder for strandaktiviteter, såsom volleyball og windsurfing. Halvvejs mellem Ayamonte og halvøen er der desuden en golfbane med 18 huller.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Isla Canela

Der er i skrivende stund ingen biludlejningsfirmaer med kontor på selve Isla Canela, men der er er to biludlejningskontorer meget tæt på halvøen, nemlig Wificar i Isla del Moral, kun ca. 3,6 kilometer fra Isla Canela og Europcar i Isla Cristina ca. 21 kilometer fra Isla Canela. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Isla Canela og regionen Andalusien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Isla Canela online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den andalusiske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Isla Canela, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er hele to internationale lufthavne, som begge ligger i overskuelig køre-afstand af Isla Canela: Faro lufthavnAlgarvekysten i Portugal på den anden side af grænsen, der kun ligger omkring 75 kilometer fra byen, og Sevilla lufthavn, der ligger omkring 161 kilometer fra byen. Du kan læse mere om billeje i Sevilla lufthavn her. Hvis du foretrækker Faro lufthavn med dens kortere køreafstand, kan du læse mere om billeje i Faro lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Isla Canela

Der findes mange interessante og seværdige steder i Andalusien og det sydlige Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Isla Canela, enten på korte dagsture eller på længere udflugter.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Isla Canela, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand i en lejebil.

  • Sevilla (ca. 148 km)
  • Faro, Portugal (ca. 72 km)
  • Jerez de la Frontera (ca. 233 km)
  • Huelva (ca. 60 km)
  • Cadiz (ca. 263 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Andalusien her.

Find den billigste lejebil på Isla Canela Find Billeje her --> Sammenlign priser her