Billeje i Almeria

Almeria er en havneby i Spanien. Byen ligger i det sydlige Spanien, og solen stopper næsten aldrig med at skinne i byen. Lejer du en bil i Almeria, kan du nemt kommer omkring til de bedste strande i og omkring byen. I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt finde den billigste lejebil i Almeria.

Det solrige klima og den gode badestrand er uden tvivl en af grundene til, at Almeria er blevet et populært rejsemål. De 200.000 faste indbyggere i Almeria byder således årligt 1 million besøgende velkommen. Det er dog ikke kun strandlivet og klimaet, som lokker så mange besøgende til Almeria. Både kulturelt og historisk har byen således også meget at byde på.

Almeria-strand
Stranden er hovedattraktionen i Almeria, men med billeje er der også meget andet at opleve her. Foto: Ronald Saunders, CC BY 2.0.

Almeria har en lufthavn, som ligger ca. 9 kilometer fra byen. Billeje i Almeria kan sågar også gøres fra lufthavnen, så man modtager bilnøglerne når man lander i lufthavnen. Husk at kigge ud af vinduet, når du lander i Almeria, da du måske også kan få et glimt af den nordlige Afrikas kyst.

Læs mere om biludlejning i Almeria lufthavn.

Seværdigheder og attraktioner i Almeria

Når man snakker om seværdigheder og attraktioner i Almeria, så kan man blive ved med at snakke i timevis, ja endda i dagevis. Hvis alle de smukke attraktioner skulle nævnes nu, så kunne man udgive flere dusin bøger om dette. Der er ikke plads til så meget tekst her, og du får derfor en kort historie om Almerias seværdigheder.

Både fønikerne, karthagenienserne, muslimerne og romerne har været i byen Almeria. Disse civilisationer er alle verdenskendte civilisationer, og ikke nok med det, så er de også kendt for deres arkitektur og håndværk. Muslimerne har nok været flittigst i Almeria, og det velbevarede slot i Almeria kan stadig ses den dag i dag.

De mange moskeer i Almeria er også stadig intakte, og en af Almerias mest berømte moskeer er den dag i dag blevet til et katolsk kapel, der også oser af skønhed. Den smukke fort i Almeria skal også ses, og indbyggerne mener også, at man ikke har set Almeria, hvis ikke man har set fortet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Ferie og transport i Almeria

Seværdigheder og attraktioner er der nok af i Almeria, så du skal ikke være bange for at gå glip af kultur og historie når du er i Almeria. Varme og sol er der også rigtig meget af, hvor temperaturerne f.eks. altid er imellem 25-30 grader om sommeren. Dette betyder masser af ferietid i form af strandture og solbadning.

Transporten i Almeria er yderst vigtig at forholde sig til, når man skal derhen på ferie. Først og fremmest, så er der rigtig mange ting at se, og hvis man vil nå at se dem alle, så er billeje i Almeria det oplagte valg.

Du kan selvfølgelig også tage bussen eller en taxa, men bussen kræver tålmodighed, da du skal vente på at bussen kommer. Hvis du gerne vil begrænse dig til endnu flere rejsetider og tidsplanlægninger på din ferie, så er bussen både billig, men til tider langsommelig. Vil du gerne hurtigt af sted og se alle seværdighederne, så kan taxachaufføren hjælpe dig. Taxachauffører kender alt i Almeria, men de kræver også en høj løn. Du skal betale per tur, og det kan hurtigt løbe op i mange penge.

Billig billeje i Almeria

Hvis du ikke vil af med mange penge på din ferie, når det omhandler transporten, så er billig billeje i Almeria et godt valg. Du skal ikke tænke på tidsfrister eller bustider, når du har lejet en bil i Almeria. Med billeje i Almeria kan du nemt komme hen til de forskellige destinationer, og de mange penge til en taxa, ja de bliver stadig i din lomme, så du kan bruge dem på dig selv i Almeria. Du kan endda få billig billeje i Almeria med det samme, hvis du bestiller din bil allerede inden du tager af sted.

Husk at få besøgt det velbevarede fort i Almeria, så du også kan opleve hele byen og det smukke middelhav fra fortets placering. Den nemmeste måde, at komme op til fortet på, er med billeje i Almeria. Der er klar skiltning og de lokale indbyggere vil hellere end gerne guide dig frem til fortet. Det vil desuden også være en god ide, hvis du lejer en bil med aircondition, da varmen i Almeria kan trænge ind overalt.

Find den billigste lejebil i Almeria Find Billeje her --> Sammenlign priser her