Billeje i Cadiz

Bestil din billeje i Cadiz og oplev den smukke andalusiske by og den sydlige del af det spanske fastland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig et fantastisk klima, lækre andalusiske vine og retter til gode priser, enestående natur og store historiske og kulturelle seværdigheder i den sydspanske perle, der i stigende grad er blevet et populært rejsemål blandt skandinaver, når de rejser til Andalusien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til byen, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Cadiz og Andalusien i dit helt eget tempo.

Cadiz

En af de smukke alleer i Cadiz. Foto-kredit: Rab,Driver of P300NJB @. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Information om Cadiz

Cadiz ligger smukt ved bugten af samme navn i regionen Andalusien i den sydvestlige del af det spanske fastland. Byen, der har omkring 117.000 indbyggere, er hovedstad i Cadiz-provinsen, der er én af Andalusiens i alt otte provinser.

Cadiz er især berømt for sin rige og unikke syd-andalusiske kultur – ikke mindst sine historiske traditioner indenfor den andaluiske flamenco-musik – og sin lange og dramatiske historie, der går omkring 3100 år tilbage i tiden og gør den til én af de ældste byer i Europa. I det gamle bycentrum, kaldet Casco Antiguo, finder du mange unikke historiske seværdigheder og på Cadiz museum kan du blandt andet opleve store værker af Zurbarán, Rubens og Murillo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje i Cadiz

Der er i skrivende stund flere store biludlejningsfirmaer, der har kontor i Cadiz, såsom Hertz, Enterprise og Avis, og hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Cadiz og regionen Andalusien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Cadiz online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til den andalusiske perle.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Cadiz, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nærmeste lufthavn

Der er hele to internationale lufthavne, som begge ligger i overskuelig køre-afstand af Cadiz: Jerez lufthavn, der kun ligger omkring 43 kilometer fra byen, og Sevilla lufthavn, der ligger omkring 141 kilometer fra byen. Du kan læse mere om billeje i Sevilla lufthavn her. Hvis du foretrækker at flyve til den nærmere beliggende Jerez lufthavn, kan du læse om billeje i Jerez lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Algeciras

Der findes mange interessante og seværdige steder i Andalusien og det sydlige Spanien, som du kan opleve med en lejebil fra Cadiz, enten på korte dagsture eller på længere udflugter.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Cadiz, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand i en lejebil.

  • Gibraltar (ca. 121 km)
  • Sevilla (ca. 122 km)
  • Ronda (ca. 148 km)
  • Huelva (ca. 210 km)
  • Malaga (ca. 237 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Andalusien her.

Find den billigste lejebil i Cadiz Find Billeje her --> Sammenlign priser her