Billeje i Jaen

Velkommen til vores billeje guide om Jaen med information og gode råd om biludlejning i hele Spanien. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Jaen, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Katedral Jaen

Katedralen i Jaen. Foto: Wjmclain, Wikimedia.

Generelle informationer om Jaen

Jaen er hovedstad i provinsen af samme navn, som ligger i Andalusien – Spaniens sydligste region. Landskabet omkring byen er præget af olivenlunde, og Jaen er berømt for at være centrum for verdens største produktion af olienolie.

I Jaen-provinsen vokser omkring 60 millioner oliventræer, som tilsammen leverer 20 procent af verdens olivenolie. I Jaen by, som bærer titel af Verdens olivenolie-hovedstad, findes blandt andet på universitetet nogle af verdens fremmeste eksperter i dyrkningen af oliven, ligesom der er rig mulighed for at teste det færdige produkt på de talrige restauranter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Største seværdigheder

Det er ikke kun Jaens status som Verdens olivenolie-hovedstad, der trækker besøgende til byen. Jaen har et stort antal beskyttede kulturhistoriske seværdigheder, der vidner om byens lange historie.

Jaen var blandt andet et knudepunkt for arabiske karavaner og spillede siden en vigtig rolle i den kristne tilbageerobring af Spanien. på en bakke i den gamle bydel ligger for eksempel af et stort arabisk fort, som byder på den bedste udsigt over byen. Det er dog byens gamle katedral fra det 16. århundrede, Santa Iglesia, som er den dominerende historiske seværdighed.

Du kan nemt bruge en dag på at udforske Jaen, og derefter venter der endnu flere spændende seværdigheder uden for byen i resten af provinsen. Har du lejet en bil, er det derfor oplagt at tage på udflugt til nogle af de andre byer og naturområder.

Billigste billeje i Jaen

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Jaen fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan også leje en billig bil på togstationen i Jaen

Find den billigste lejebil i Jaen Find Billeje her --> Sammenlign priser her