Billeje på Jaen togstation

Velkommen til vores guide om billig billeje med information og gode råd om leje af bil på Jaen togstation. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Jaen togstation, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Jaen togstation

Jaen togstation er endestation for højhastighedstoget fra Madrid. Derudover er der togforbindelse hertil fra Cordoba og Sevilla. Togstationen ligger omkring en kilometer nord fra centrum.

På Jaen togstation er der åbent fra tidlig morgen til sen aften, og ankommer du for at opleve byens mange seværdigheder, har du et godt udgangspunkt. Jaen har en lang og begivenhedsrig historie, hvilket du selv kan opleve i den gamle bydel. Her skiller byens katedral sig ud, ligesom du også bør besøge det gamle arabiske fort, som ligger på en bakketop.

Lejer du en bil på togstationen, har du også mulighed for selv at opdage hvorfor Jaen er kendt som verdens olivenolie-hovedstad. Landskabet omkring byen domineres af olivenlunde, hvorfra 20 procent af verdens olivenolie stammer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Jaen togstation

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Jaen togstation fra flere forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Spanien.

Find den billigste lejebil på Jaen togstation Find Billeje her --> Sammenlign priser her