Billeje på Mojacar Playa Resort

Velkommen til vores billeje guide med information og gode råd om biludlejning på Hotel Mojacar Playa Resort i Almeria. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil på Mojacar Playa Resort, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber i Spanien. God fornøjelse!

Hotel Mojacar Playa Resort

Hotel Mojacar Playa Resort ligger ved stranden for foden af en af Andalusiens karakteristiske hvidemalede landsbyer, Mojacar Pueblo, ca. en times kørsel fra provinshovedstaden Almeria.

Mojacar er i sig selv et yderst interessant bekendtskab alene takket være byens historie, som strækker sig flere tusinde år tilbage. Byen blomstrede især under maurernes herredømme, hvor slottet blev bygget og bymurene blev forstærket.

Hotel Mojacar Playa Resort er dog også et godt udgangspunkt for at tage på udflugter til Almeria eller nogle af de mange andre spændende byer og seværdigheder i denne del af Andalusien.

Få mere information om hoteller

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje på Mojacar Playa Resort

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje hotel Mojacar Playa Resort i Almeria fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

De fleste som holder ferie i Almeria lejer deres bil i lufthavnen og det er også her du finder det største udvalg af biler og udlejningsselskaber. Læs mere om flyforbindelser og billeje i Almeria lufthavn

Find den billigste lejebil på Almeria – Mojacar Playa Resort Find Billeje her --> Sammenlign priser her