Billeje i Nerja

Velkommen til vores guide med information og gode råd om billig billeje i Nerja. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Nerja, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt sammenligne priser og finde den billigste billeje i Nerja fra både store og små biludlejningsselskaber som. f.eks Europecar og SIXT biludlejning. God fornøjelse!

Nerja

Nerja på Costa del Sol. Foto: world66.com, Creative Commons.

Nerja

Nerja er en ferieby på Costa del Sol i Andalusien, Spanien, omtrent 40 minutters kørsel fra Malaga. Den tidligere fiskerby lever nu til dags først og fremmest af turisme.

Sammenlignet med mange af de andre feriebyer på Costa del Sol har Nerja dog stadig meget af sin charme intakt med en gammel bymidte, der har en hyggelig atmosfære. Charmen ved Nerja er også at byen også benyttes af spaniere på ferie og ikke udelukkende udenlandske turister.

Vil du ikke bruge hele ferien ved stranden, er der mange spændende udflugtsmuligheder fra Nerja, hvis du benytter billeje. Nerja er bare ti minutter fra motorvejen, som løber langs kysten. Det er en chance for at udforske de andre kystbyer og strande. Men du kan naturligvis også vælge at køre længere ind i landet, hvor der venter mange interessante seværdigheder og byer. Kør for eksempel til Granada, hvor du kan opleve en af Spaniens største seværdigheder: Alhambra.

Du kan få mere inspiration og information om Nerja hos det spanske turistkontor her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Malaga lufthavn

Skal du holde ferie i Nerja, så ankommer du sikkert med fly til Malaga lufthavn, som kun ligger en lille times kørsel i bil fra Nerja. Det kan ofte betale sig at bestille en billig bil i Malaga lufthavn, for det er her at priserne er de billigste på grand af den store konkurrence mellem de utallige biludlejningsfirmaer. Fra Danmark kan du flyve direkte til Malaga lufthavn hver dag året rundt. Du finder direkte fly med selskaber som Norwegian og Ryanair fra Københavns lufthavn, Billund, Aalborg og Aarhus. Husk du også kan vælge af afhente din bil i lufthavnen og aflevere den i Nerja, helt uden gebyr. Læs mere om priser i søgemaskinen og om Malaga lufthavn i vores guide.

Billigste billeje i Nerja

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Nerja blandt en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) når du skal leje bil igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Guide med information om billeje-destinationer i Spanien

Find den billigste lejebil i Nerja Find Billeje her --> Sammenlign priser her