Billeje i Fuengirola

Fuengirola på Costa del Sol i Andaluisen er et af de rejsemål som hvert år er base for mange danske turister. Skal du leje bil i Fuengirola kan du bestille billeje til afhentning på det lokale udlejningskontor eller i Malaga lufthavn som ligger få kilometer fra Fuengirola.

CarTrawler biludlejning som vi samarbejder med her på Billeje.info sammenligner ledige lejebiler og priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Fuengirola. Et godt råd er at søge efter priser i Malaga lufthavn her er udvalget af biler meget større og der er stor konkurrence mellem billejefirmaerne og derfor finder man ofte de billigste priser.

I søgemaskinen finder du bla. biler fra lokale selskaber som Helle Hollis biludlejning, og internationale firmaer som Avis rent a Car, Hertz, SIXT billeje og EuropCar. Helle Hollis biludlejning er kendt blandt de mange danskere som har feriebolig i Fuengirola eller i andre byer på Costa del Sol, f.eks Torremolinos. Firmaet er dansk ejet og har bla. kontor i Malaga lufthavn.

Fra Fuengirola har du gode muligheder for at kører i bil rundt til de mange spændende seværdigheder som findes langs kysten og i hele Andalusien. Foruden Malaga by som er meget interessant, kan du inden for nogle få timers kørsel besøge Granada, Sevilla, Ronda for blot at nævne nogle få seværdigheder. det er også oplagt at tage på udflugt i din lejebil til Algarve i Portugal. Du skal regne med ca. 4 til 5 timers kørsel alt efter trafikken for at nå frem til Faro og de mange fantastiske strande Algarve byder sine besøgende. Smukke strande findes der naturligvis også i Costa del Sol i Spanien også i Fuengirola.

Læs meget mere om Fuengirola og andre rejemål i Spanien i vore guide her på Billeje.info. I guiden finder du informationer om billeje og gode tips og råd til oplevelser med bil. Bemærk at alle priser du finder på billeje i søgemaskinen fra CarTrawler er inkl. ubegrænset kilometer med mindre andet er nævnt under lejebetingelser. Desuden indgår der alle lovpligtige forsikringer. Vælger du at leje bil i Malaga lufthavn i stedet for i Fuengirola centrum, så vær opmærksom på at nogle af udlejnings-selskaberne ligger ude for lufthavnen og du derfor skal beregne tid til at tage en bus nogle få kilometer.

Læs mere om billeje i Malaga lufthavn

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Fuengirola som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Fuengirola, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel bruge filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i prisen.

Mere info om Fuengirola

Vil du have mere information om Fuengirola så besøg Google, Wikipedia eller det lokale turistkontor – bemærk at turistkontoret dækker hele Costa del Sol og dermed også Fuengirola.

Find den billigste lejebil i Fuengirola Find Billeje her -- data-src=