Helle Hollis Car Rental Malaga

Billeje med Helle Hollis

Helle Hollis car rental ligger ved Malaga lufthavn og er ganske sikkert kendt blandt de mange danskere der ofte rejser til Costa del sol, da firmaet har danske rødder og derfor mange danske kunder der altid lejer der lejebil hos Helle Hollis car rental.

Helle Hollis blev stiftet i 1982 af danske Holger Helle, og har dermed mere end 30 års erfaring med at tilbyde biludlejning på Costa del Sol i Spanien.

Helle Hollis er baseret i Malaga Lufthavn og har derudover et kontor i Fuengirola. Herfra tilbyder Helle Hollis biludlejning til feriegæster på Costa del Sol, som for eksempel har lyst til at udforske nogle af de mange spændende byer og seværdigheder i resten af Andalusien.

Har du brug for ene lejebil ved ankomsten i Malaga lufthavn finder du hos Helle Hollis et bredt udvalg af lejebilstyper, og firmaet har en flåde på mellem 600 – 900 køretøjer afhængigt af sæsonen.

Priser på lejebiler fra Helle Hollis Car Rental

Helle Hollis samarbejder ikke med CarTrawler-søgemaskinen her på siden, og du skal derfor tage direkte kontakt med dem for at leje en bil. Du kan dog godt bruge søgemaskinen her på Billeje.info til at sammenligne de priser på billeje, som du finder hos Helle Hollis, med andre biludlejningsfirmaers. Indtast blot hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning fra hundredvis af firmaer.

Søg billig billeje på Costa Del Sol med Helle Hollis

Smuk bjerglandsby på Costa Del Sol – oplev Spanien med billeje fra Helle Hollis. Foto: Yareeh

Kontakt information til Helle Hollis

Vil du i kontakt med Helle Hollis kan det ske på følgende adresse:

Helle Hollis Car Rental
Avda. García Morato nº 14-18
E-29004 Málaga, Spain

Telefon: (+34) 95 224 55 44

Læs mere om Helle Hollis på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Helle Hollis Car Rental Malaga Find Billeje her --> Sammenlign priser her