Billeje i Torremolinos

Torremolinos er beliggende på den berømte Costa del Sol – solkysten – i det sydlige Spanien, med udsigt til Middelhavet og den afrikanske nordkyst. Byen hører til provinsen Malaga og den ligger 15 km fra hovedstaden i provinsen Malaga. Grænsen til Portugal, ligger ca 350 km mod vest, mens hovedstaden Madrid er omkring 550 km mod nord, men kan nås på under 3 timer i tog fra Malaga. Befolkningstallet i Torremolinos er på omkring 70.000.

Torremolinos var en fattig fiskerby helt op til 1950’erne, men er nu et yndet turistmål – faktisk et af de første der overhovedet blev udviklet på Costa del Sol. Mange turister foretrækker omådet pga de lange strande, smukke palmer og et hav af muligheder for vandsport og ikke mindst god shopping. Den største attraktion i Torremolinos er Aqualand, som er et vandland der er særligt populært blandt børn og unge.

Billig billeje i Torremolinos på Costa del Sol
I den smukke, grønne park i Torremolinos – Parque de La Bateria – kan man både nyde et smukt åndehul og en række gamle kanoner.

Billig billeje i Torremolinos via Billeje.info

De fleste som har brug for billeje i Torremolinos, ankommer til Malagas Internationale Lufthavn, som ligger kun 10km herfra. Her er der et stort udbud af biler året rundt, og kommer man udenfor den sædvanlige turistsæson, kan man leje en bil for ganske få penge. Der findes dog også en række lokale biludlejere i selve Torremolinos, herunder Helle Hollis, Europcar, Remo Car og Good Morning Rent a Car. Brug søgemaskinen til at finde den bil, du har brug for, og se, hvor du har mulighed for at afhente den.

Torremolinos’ strand er flere kilometer lang, og har en perfekt beliggenhed i forhold til solen, idet den vender mod sydøst og dermed har optimale betingelser for at levere en god tan. Fra maj til august får man i gennemsnit mere end 300 soltimer om måneden – altså omkring 10 timer om dagen! Langs hele stranden findes små restauranter og udskænkningssteder, så der aldrig er langt til den næste drink, ligesom det er muligt at leje solstole og parasoller i sandet. Spanierne passer nidkært stranden, som er deres vigtigste aktiv.

Omkring starten af april begynder temperaturerne at kravle op over 20 grader i Torremolinos, men mange hoteller og lejlighedskomplekser åbner først poolområderne omkring d. 1. juni, hvor vejret for alvor begynder at blive sommerligt. I de tre sommermåneder, juni, juli og august, ser man stort set ikke regn i Torremolinos, så hvad med at leje en cabriolet og nyde, at du ikke behøver frygte fugten fra oven?

Blandt populære udflugtsmål fra Torremolinos, hvor det er belejligt at leje en bil, er Malaga by, Granada, Sierra Nevada, Marbella, Gibraltar, Algeciras og Ronda. Lige bag kysten finder man en række knoldede bjerge op til ca. 1.000 meters højde. Rundt om bjergene findes nogle sjove landeveje, hvor en lille, hurtig bil er at foretrække. Langs kysten løber en række gode veje, herunder betalingsmotorvejen AP-7, som fører til lufthavnen mod øst, og til Algeciras og Gibraltar mod sydvest.

Billeje i lufthavnen

Malaga Lufthavn – med den internationale forkortelse AGP – ligger kun ca. 10 minutters kørsel fra Torremolinos. Her kan man leje biler fra stort set alle større biludlejningsselskaber. Lufthavnen er den 4.-største målt på passagerer, efter Madrid Barajas, Barcelona og Palma de Mallorca, så du finder også gode forbindelser herfra til Danmark, herunder direkte fly til København, Billund, Aalborg, Aarhus og Hamburg.

>> Læs mere om billeje i Malaga Lufthavn her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag
Oplevelser i Torremolinos:
– Aqualand vandland, åbent fra maj til oktober
– Crocodile Park, som er åbent året rundt
– Botanisk Have, Molino de Inca
– Tyrefægterarenaen, med marked torsdag og søndag
– Parque de La Bateria, kanonstilling

Hos Billeje.info søger vi priser blandt alle biludlejningsfirmaer i Torremolinos og i Malaga Lufthavn. På den måde får du det største og bedste udvalg, samt de bedste priser – samlet på ét sted. God tur!

Find den billigste lejebil i Torremolinos Find Billeje her --> Sammenlign priser her