Flyselskaber og billig billeje

Langt de fleste personer der bestiller billig billeje i udlandet lejer en bil i en lufthavn. Af samme årsag tilbyder alle flyselskaber også billeje til deres kunder, det er bare ikke altid den er så billig som mange tror, selvom flyselskaberne gør meget ud af at fortælle om de specielle aftaler de har med et eller flere biludlejningsfirmaer. Et sted hvor det virkelig også kan betale sig at sammenligne både priser og betingelser på billeje, er når du skal bruge point fra flyselskabernes bonus programmer, her betaler mange ofte en overpris på deres billeje.

flyselskaber og billeje

Bestil billig billeje

Indtast hvor og hvornår du vil afhente din lejebil og få priser på billeje fra mere end 500 billeje-selskaber. CarTrawler biludlejning er blandt verdens største når det gælder formidling af billig billeje og søger altid efter priser i real tid, så du er sikker på at få et overblik med ledige lejebiler og aktuelle tilbud. Finder du en lejebil til en god pris, så husk at indtaste dit fly nummer i bestillingen, så biludlejningsselskaber kan se hvilket flyselskab du flyver med og om dit fly evt. er forsinket!

Der er forskel på billeje priser

Lavprisselskab, bare ikke på billeje

Tillægsydelser hos flyselskaber

Billige flybilletter

Selvom vi på Billeje.info primært skriver om billig billeje, så er det ofte sådan at skal du bruge en billig bil, har du sikkert også brug for en billig flybillet. Vil du sammenligne priser på flybilletter før du bestiller din billeje eller se hvilke flyselskaber der flyver til din destination og lufthav, så kan du sammenligne priser på flybilletter fra alle selskaber med søgemaskiner som Momondo og Travelmarket her på siden.

Søg priser på billige flybilletter

Information om flyselskaber

På Billeje.info skriver vi mest om de flyselskaber der flyver til og fra Danmark, men du finer også informationer om andre flyselskaber inkl. lavpris fly. Listen over flyselskaber vil løbende blive opdateret. Du kan læse mere information om flyselskaber på disse hjemmesider: Iata, ELFAA og på Wikipedia kan du læse beskrivelser af flyselskaber skrevet af andre brugere.

Norwegian

Norwegian er nok kendt af de fleste og flyver fra Danmark til et stort antal lufthavne primært i Europa. Norwegian kalder sig et lavpris flyselskab og foruden billige flybilletter formidler Norwegian også billig billeje. Du kan i skrivende stund flyve med Norwegian fra Kastrup, Karup, Billund og Aalborg lufthavn.

Læs mere om  billeje med Norwegian

SAS

SAS eller Skandinavian Airlines er det største flyselskab i Skandinavien og ejers primært at regeringerne i Norge, Sverige og Danmark. SAS flyver fra stort set alle lufthavne i Danmark og er største flyselskab i Københavns lufthavn Kastrup. SAS samarbejder med hele 5 biludlejningsselskaber om billig billeje til deres kunder, det er Avis rent a car, SIXT biludlejning, Hertz, Holiday Autos og Auto Escape.

Læs mere om billeje med SAS

Ryanair

Ryanair er et af de mest kendte brands i Europa og de er kendt for de meget lave priser på flybilletter og vel nok også for deres meget enkelte koncept uden service. Skal du flyve med Ryanair og bestille en billig billeje kan du finde lejebiler i samtlige lufthavne Ryanair flyver til her på Billeje.info Fra Danmark flyver Ryanair til Aarhus lufthavn og Billund lufthavn hvor lavpris selskabet også har en base med 2 fly. Bor du i nærheden af København tilbyder Ryanair flere ruter fra Malmø lufthavn. Ryanair samarbejder med Hertz biludlejning om billig billeje til dres kunder.

Læs mere om billeje med Ryanair

EasyJet

Ligesom Ryanair er EasyJet et lavprisselskab med hovedbase i England. EasyJet flyver i skrivende stund til 12 destinationer fra Københavns lufthavn og du kan her på Billeje.info bestille billig billeje i alle byer og lufthavn som EasyJet flyver til. EasyJet samarbejder med Europcar billeje, og du finder naturligvis også billeje fra Europcar når du søger efter lejebiler i søgemaskinen her på Billeje.info

Læs mere om billeje med EasyJet

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her --> Sammenlign priser her!